Oh my! Het weekend is weer voorbij gevlogen! But boy, it was so much fun! Tussen het werken door, schrijf ik voor jullie deze nieuwe Sharing Sunday. Het is al de 57e!

Hotspot

Frituur Tartaar

Gisteren sprak ik heel spontaan af met mijn goede vriendin Amy. We gingen in Gent frietjes eten bij Frituur Tartaar. Je leest er binnenkort meer over, maar vandaag geef ik je al deze sneak peek mee! Enjoy and be secretly jealous!

 

Fashion

Want

Bij Curiosa & Co in de Nederkouter, kun je deze leuke oorringen kopen! Ideaal bij een zomerse, kleurrijke outfit! Zouden ze me mooi staan, denk je?

https://www.instagram.com/p/BUUcr5vg-eV/?taken-by=curiosaco

 

Beauty

Izia

https://www.instagram.com/p/BUKbH_LDqRP/?taken-by=floriane_mary

Begin februari stelde Sisley haar nieuwste parfum aan het grote publiek voor! Ik was meteen verkocht. Het ruikt fruitig, bloemig én ongelofelijk vrouwelijk! Een tikkeltje aan de prijzige kant, maar so worth it! Al mijn andere parfums hebben plaats moeten maken voor deze topper, want ik zweer er tegenwoordig bij! Hopelijk komt er in de toekomst ook nog een body lotion op de markt, want die zou ik ook meteen aanschaffen.

Voor 30 ml tel je 73 euro neer. (Gelukkig was mij loon net gestort en moest ik niet bedelen bij mijn ouders, hihi)

Dove

https://www.instagram.com/p/BT1mcvNDJLx/?taken-by=dove

Al jaar en dag gebruik ik deodorant & zeep van Dove. Ik ben dan ook heel excited dat ik dinsdag naar een event van Dove mag in Antwerpen! Ik kijk er enorm naar uit! De focus ligt op oksels. Say what, oksels? Ja, oksels. Hopelijk kom ik heel wat tips & tricks te weten die achteraf kan delen met jullie! I’ll keep you posted!

 

Travel

Walt Disney World

https://www.instagram.com/p/BSliicRDsRb/?taken-by=waltdisneyworld

Nog 193 dagen totdat mijn liefste broer en ik naar Orlando gaan! De dagen vliegen voorbij en ik heb er zoveel zin in! Zou jij graag een blogpostje lezen na mijn bezoek?

 

Wens me veel sterkte morgen, want Monday, c’est pas mon day!

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.