IT’S SUMMERTIME, FOLKS! Late avonden, lekkere cocktails, goed gezelschap,… Ja, de zomervakantie is begonnen! Ik heb er net een weekje vakantie op zitten en ik voel me als herboren!

Hotspot

Ben & Jerry’s Antwerpen

Sorry, dit maal niet in Gent! In Antwerpen opende afgelopen donderdag een pop-up shop van Ben & Jerry’s. Hoewel iedereen keiluid zit te schreeuwen dat het de eerste vestiging is in Antwerpen, is het eigenlijk niet echt waar! Vroeger was er al eens een B&J winkeltje op de Keyserlei, weliswaar gewoon in potjes en geen echte scoops. Ik ga er deze zomer zeker eens langsgaan en wie weet hebben ze daar wel weer Phish Food ijs! Yummmmm!

 

New In

Tommy Hilfiger – Regenjas

https://www.instagram.com/p/BWVfX_Vj3YW/?taken-by=floriane_mary

Ik was al sinds forever op zoek naar een nieuwe zomerjas, maar geen enkele voldeed aan m’n voorwaarden. Allezja, ’t is te zeggen, het grootste struikelpunt was gewoon al een jas vinden die me paste én die me goed stond. Ik wilde ook graag een roze jas, want ik vind roze gewoon een heel vrouwelijk en elegant kleur. zeker zachtroze, dat past met werkelijk alles in mijn kleerkast. Hierboven zie je mijn attempt to #modellife. Wat een grap, alle 1000 foto’s zien er even horrible uit. Ik kocht in solden een jasje van Tommy Hilfiger voor 120 euro, aan – 50 %. Ik ben er superblij mee, want dit is zo’n kwalitatief merk en ik weet dus dat ik wel even ervan ga kunnen genieten.

 

To Read

Jane L. Rosen – The Dress

Dit boek krijgt sowieso de award voor de minst originele titel allertijden, maar ik beloof het, deze roman is een pareltje voor wie graag cheesy romantische verhalen leest. Yes, I’m a sucker for novels like this. The Dress gaat over een jurkje (duh!) en de rol ervan in het leven van verschillende personen. Van een weduwnaar tot een actrice tot de maker van de jurk, ze komen allemaal aan bod. Dit boekje leest heel vlot en telt iets minder dan 300 pagina’s. Je koopt het hier.

 

To Listen

Haim – Want You Back

Hooray! HAIM is terug van weg geweest! Deze girlbosses zijn terug met een de hit Want You Back! Ik heb er alle vertrouwen in dat het nieuwe album echt retevet zal zijn! Luister er eens naar, you’ll love it! Ik in elk geval wel, want ik luister er al weken non stop naar.

Heb jij nog nieuwe, leuke dingen ontdekt?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.