Arthur's mix

Hi lieve lezers, hier ben ik weer! Het is weer een tijdje geleden maar wel met de nodige portie nieuwigheden en een kleine verassing. Dus ik wens jullie alvast veel leesplezier en laat me zeker weten wat jullie vonden van deze Sharing Sunday. ☻

New in

CaseCompany – city marble

Een tijdje terug lanceerde CaseCompany een nieuw concept, namelijk City Marble, waarmee ze het mogelijk maken om je lievelingsplaats altijd bij je te hebben. Dat doen ze door jouw telefoonhoesje of in dit geval laptophoes te personaliseren met de plattegrond van je geboortestad, die straat waar je voor het eerst verliefd werd of de reisbestemming van je dromen. Je moet waarschijnlijk maar één keer raden welke stad met grote betekenis ik gekozen heb. Ja inderdaad, mijn studentenstad Gent.  Op de website kun je zelf in of uitzoomen en kiezen uit verschillende soorten filters om de hoes zo uniek mogelijk te maken. Zo personaliseerde ik de hoes met een quote in plaats van de stadsnaam.

Case Company

 

Travel

Zuid-Frankrijk met Smart Brabus

Vorige week vertoefde ik samen met mijn vriend in het zonnige Zuid-Frankrijk. We gingen niet met het vliegtuig maar dankzij Global Image konden we een roadtrip maken met de Smart Brabus. Het was een plezier om de Franse wegen te doorkruisen met dit rode bommetje!

Ik hou het kort in deze Sharing Sunday maar stay tuned. Binnekort pen ik een uitgebreid verslag neer in een travel diary. Ik zal daarin mijn mening over de auto, leuke hotspots in Avignon en Cassis, toffe weetjes en tips met jullie delen.

https://www.instagram.com/p/BWj3AjDFM_u/?taken-by=louisedebast

To Read

Carlos Ruiz Zafón – De gevangene van de hemel

In één van mijn eerste blogposts vertelde ik jullie over mijn favoriete romans. Eén daarvan was ‘De schaduw van de wind’, een roman uit 2001, geschreven door de Spaanse schrijver Carlos Ruiz Zafón. Dat was de eerste roman in de reeks verhalen die samen de vierledige cyclus rond het Kerkof der Vergeten Boeken vormen. Het bijzondere is dat je alle drie de romans los van elkaar en in willekeurige volgorde kunt lezen. Toch las ik ze in de volgorde waarin ze geschreven werden. Nadat ik vorige zomer ‘Het spel van de engel’ las, zit ik intussen aan de derde roman ‘De gevangene van de hemel’. Ik raad de boeken van Carlos Ruiz Zafón écht aan, ik ben geintrigeerd door zijn schrijfstijl en fantasierijke verhalen.

 

Giveaway Arthur’s Mix

In samenwerking met Arthur’s mix organiseren wij een giveaway.  De jonge start-up maakt overheerlijke granola en de beste zorgvuldig samengestelde bakkits. Ik heb er zelf één gekocht op Goed Gevoel Ladies Fair. Het was zo lekker en super eenvoudig om te maken want je moet slechts een yoghurtje, twee eieren, milde olijfolie en vier rijpe bananen zelf toevoegen. En klaar is kees!

En we geven niet 1 cadeautje weg maar wel drie! Je maakt dus 3 keer zoveel kans om iets te winnen. Hiervoor moet je natuurlijk wel meedoen op al onze kanalen.

https://www.instagram.com/p/BTZAKDuFw3Z/?taken-by=louisedebast

Wat kan je winnen?
Een overheerlijk pakket van Arthur’s mix met gezonde bakmixen en granola.

Wat moet je doen?
Nu het belangrijkste deel: Wat moet je doen om zo’n prachtige pakket in de wacht te slepen?

  • Like Arthur’s mix en Shadesofghent op Facebook.
  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dat kan hier of via onze sidebar (links)
  • Laat in comment een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet.

 

Fingers crossed!
Meer kans maken? Doe ook mee op Facebook en Instagram!

De winnaars worden volgende zondag bekend gemaakt.

Good luck babes! Wie weet ga je met geweldig lekkere en healthy goodies aan de haal.

 

Bedankt om mijn Sharing Sunday te lezen en tot de volgende keer !

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise