Fijne zondag allemaal! Klaar voor bomvol nieuwigheden? Vergeet zeker niet mijn laatste WoW te lezen om even een update te krijgen over mij (moest je dat interesseren).

Food

Geproefd: Parmigiana Lasagna

Een lasagna zonder pasta maar met aubergine. Dat is blijkbaar iets overheerlijks genoemd Parmigiana. Een echte aanrader! Ik at deze heerlijke Parmigiana bij Eat Love Lasagna. Binnenkort een volledige review op de blog!

Shop

New brand on the block: Jana Roos

Jana Roos is een getalenteerde Gentse modeontwerpster met een passie voor kunst. Jana gaat haar dromen achterna: tekenen, iets creëren en een echte uitdaging aangaan. Daar kwam haar kledingmerk uit voort met sweaters en t-shirts voor mannen, vrouwen en kids.  Met het merk JanaRoos deelt ze haar persoonlijke uitdaging en passie met de buitenwereld!

Persoonlijk ben ik fan van de roze flamingotrui (sowieso geen verrassing voor jullie) en de groene trui met de vos voor mannen. Die zou ik zelf oversized dragen met eventueel een legging en bruinoranje boots, nu de herfst eraankomt. Of een cadeautje voor le boyfriend? Neem zeker eens een kijkje op haar website en Instagram om meer te ontdekken!

Online

Instagramaccount: henn_kim

We laten kunst nog niet achter ons en zinderen nog even na met deze Koreaanse kunstenares. Deze artieste ligt me nauw aan het hart. Haar tekeningen zijn erg symbolisch maar makkelijk te ontcijferen. Thema’s zoals liefde, liefdesverdriet, dromen, zelfmoord en zelfontdekking. Haar tekeningen zijn voor mij erg persoonlijk, poëtisch en herkenbaar.

To Watch

Serie: Rick & Morty

Ik heb al tranen gelachen met deze reeks. Misschien niet ieders humor maar absoluut wel de mijne. Veel uitleg kan ik je niet geven. Morty is een onintelligente middelbare schoolstudent die op ruimteavonturen gaat met zijn gekke geleerde opa Rick. Veel grapjes over actuele thema’s, absurde situaties en referenties naar gekende pop culture, I love it.

To Listen

Artiest: Romeo Elvis

Deze Brusselaar kan mij 300% bekoren. Liedjes zoals Bruxelles arrive, Diable, J’ai vu en Lenita maken heel mijn dag goed. Groot talent dat beslist wat meer aandacht verdient. ‘T is alleszins goed voor mijn Frans.

Album: Something to tell you – HAIM

Deze drie zussen kende ik wel al wel maar naast “Don’t save me” gaf ik hun nooit echt veel aandacht. Maar hun nieuwe album is… onbeschrijfelijk goed. Zowel de muziek, vocals en thema’s vallen bij mij erg in de smaak. Het album gaat over oude liefdes, nieuwe liefdes en al dat emotioneel gedoe waar ik stiekem van hou. Go check it out!

To read

Here I am – Jonathan Safran Foer

Als ik kon las ik gewoon heel de dag door boeken. Helaas pindakaas moet er af en toe ook echt geleefd worden in plaats van wegdromen bij fictieve levens. Jonathan Safran Foer ken je misschien van Incredibly loud, extremely close. Een boek over een jongetje dat zijn vader verloor tijdens 9/11. Here I Am draait ook om liefde en het gezin maar dan op een andere manier. Ik heb al meermaals luidop gelachen met de vinnige dialogen in het boek die wat weg hadden van een Woody Allen film. Ook werd ik al triest en emotioneel tijdens een pijnlijke discussie in het boek. Als ik helemaal meeleef, wil dat zeggen dat het voor mij een goed boek is. Here I Am gaat over de Joodse familie Bloch en al haar grote en kleine problemen. Meeste personages en hun leefwereld liggen erg ver van de mijne en net daarom vind ik het zo leuk om me er in te verdiepen. Een aanrader!

Question time

Dan nog even een vraag van mij aan jullie! Nu ik werk als copywriter/marketeer ben ik op zoek naar een goeie online/offline agenda/notitieboek waar ik letterlijk ALLES in kwijt kan. Hebben jullie ideeën of aanraders?

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!