Het is intussen de tweede ronde van deze rubriek, dus je weet het misschien al: Sundays are for sharing. De inspiratie is nog niet op, dus ook nu weer heel wat fijne dingetjes die ik graag met jullie deel. Enjoy!

 

Food

Hotspot

bron: Facebook Beluso

bron: Facebook Beluso


Hoog boven aan mijn lijstje: Beluso! Een Portugees restaurant in de Kortrijksepoortstraat. Mijn vriend en ik praten nog steeds na over ons reisje naar Portugal, en misschien wel het meest over de local food. ‘Pastei de nata’ zijn bijvoorbeeld heel bekende gebakjes in Portugal, die we regelmatig aten als ontbijt. Die hebben ze dus ook bij Beluso, en naar horen zeggen samen met nog heel veel meer lekkers!

Recept

orange cake

Blijkbaar zit ik serieus in Portugese sferen, want ook orange cake at ik voor het eerst in Portugal! Thuis ging ik op zoek naar een receptje. Uiteindelijk werd mijn eigen versie een resultaat van receptjes op verschillende blogs. Dit recept is alvast de basis, maar ik werk de cake bijvoorbeeld af met witte chocolade, mmm! Ook vandaag heb ik ‘m gemaakt voor het high tea verjaardagsfeestje dat Wendy en ik samen organiseerden. Was superleuk!

 

Shop

New in

intergalactic bath bomb

Ik zag al veel foto’s verschijnen van de Lush bruisballen op Instagram, en nu heb ik ook mijn eigen fotootje 😀 Ik probeerde voor het eerst deze Intergalactic Bath Bomb. Wat ik ervan denk? Het resultaat is inderdaad zo magisch als ze zeggen, echt een zot effect! Maar waarom vertelt er niemand iets over die glitters? Op zich ook heel cool, maar vindt niemand het ook zo vervelend dat die op je huid blijven plakken? Niet. Aangenaam. Volgende keer maar eentje zonder glitters, dus!

 

Want

morphe-12s-12-color-soul-of-summer-smokey-eye-pale

bron: Boozyshop

Van mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes kreeg ik voor mijn verjaardag onder andere een cadeaubon van Boozyshop! Je kunt al raden dat ik alvast heel wat verzamelde in mijn winkelmandje. Toch wacht ik nog even af met bestellen, want ik wil de centjes natuurlijk zo goed mogelijk besteden. Maar dit Morphe palette zit er alvast zeker bij. Ik zag er al heel wat positieve dingen over verschijnen, in deze video van Vera Camila, bijvoorbeeld. Toevallig nog aanraders op Boozyshop? Shoot!

Travel

Het eerste festivalletje van de zomer is alvast gepland: Liquicity Amsterdam! Ik kan eigenlijk heel wat muziekgenres appreciëren maar Drum & Bass is waarschijnlijk mijn favoriet! Aftermovies van Liquicity beloven alvast een hele beleving. En natuurlijk hoop ik ook een mini-citytrip te koppelen aan ons uitje.

 

To watch

what-to-expect-from-orphan-black-season-4-romance-delphine-s-return-more-new-charact-572639

Topnieuws vernomen vandaag: het vierde seizoen van Orphan Black is gestart. YEEEES! Het is zowat de enige serie die zowel mijn vriend als ik kunnen appreciëren, voor een keer geen ruzie voor de buis, dus. Hier heb ik héél graag naar gekeken, ik ben dan ook erg benieuwd naar het nieuwe seizoen.

Quote

Deze hangt al even boven mijn bureau maar is meer dan ooit toepasselijk. Na twee weken stage begin ik te beseffen dat ik heel goed beland ben, zowel qua bedrijfscultuur als inhoudelijk. ’s Avonds plof ik dikwijls uitgeput in de zetel, want zo’n lange dagen vallen mij wel eens zwaar. Toch ben ik 100 % voldaan, wat mij mentaal dan weer tonnen energie geeft. Yay!

Fijne week iedereen!

x Layla

 

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla