Hi! Ik hoop dat je volop van je welverdiende rustdag aan het genieten bent.
Maar wat is er beter dan een Lazy Sunday met wat nieuwtjes. Enjoy!


& laat jullie mening horen onderaan bij ‘comments’ ☺

 

Food

Geproefd

Origin thee – China

Thee is na water de populairste drank ter wereld. Vrij logisch eigenlijk, wetende dat het al eeuwenlang gedronken wordt. So in your face coffee addicts (myself included: ik geniet zelf ook al eens graag van een lekkere latte ☺) Toch probeer ik zo veel mogelijk thee te drinken in plaats van koffie. Enerzijds omdat het gezonder is en lager in calorieën maar ook omdat het heel erg lekker is. Ik wil vandaag dan ook een zeer lekkere thee met jullie delen.

Je weet het misschien al of je weet het nog niet: Delhaize heeft onlangs een nieuw gevarieerd theeaanbod op de markt gebracht. Het is het enige huismerk dat enkel 100% aroma’s gebruikt voor haar thees en infusies.
Het vernieuwde thee assortiment bestaat uit 8 uitzonderlijke theevarianten. Eén daarvan is het gamma ‘Origin thee’. De theevariëteit werd geproduceerd en verpakt in het land van herkomst en is daarnaast, zoals de meeste thees van Delhaize, Fair Trade gecertificieerd. Daarnaast zijn the Origin thees verpakt in leuke pyramidebuiltjes, die zorgen voor een optimale infusie.

Het exotische gamma, herkenbaar met haar roze label, bestaat uit: India Assam (zwarte thee assam), India Chai (zwarte thee chai), Sri Lanka (zwarte thee Russian Earl Grey) en Morocco Mint (kruidenthee) and last but not least China (groene thee met jasmijn)Ik drink bijna elke dag een tas van deze verrukkelijke thee. De thee heeft een zeer zachte en aangename smaak waardoor de thee, volgens mij, bij veel mensen in de smaak zal vallen. Mijn medestagiaires bij het persbureau oona zijn dan weer voorstanders van de pure kruidenthee ‘netel’ maar ik ben er absoluut geen fan van.

Tip voor de zomer: maak gewoon heerlijke iced tea van jouw favoriete origin thee !

Delhaize thee

Vitamin well

Vorige week na afloop van de Julia June store opening, kreeg ik een leuke goodiebag met daarin onder andere een flesje Vitamin well – Reload. Een heel lekker en verfrissend drankje met limoensmaak. Het is ook nog eens laag in calorieën want een volledig flesje van 500 ml bevat zo’n 85 kcal. De naam spreekt uiteraard voor zich want het zit boordevol vitaminen. Bijvoorbeeld vitamine B en D, magnesium en zink. Ik vind het de perfecte refresher na een intensieve workout ☺.

 

Shop

New in

Teva sandalen

Ik ga deze zomer rondtrekken in West-Amerika maar naast stevige wandelschoenen, wou ik sandalen zodat mijn voetjes kunnen ademen en niet hele dagen verstikken in mijn bottines. Teva sandalen zijn daar ideaal voor. Het schoenenmerk maakt een onderscheid tussen Originals, Sandals, Flip Flops en Shoes. Ik koos voor ‘active’ sandalen uit de Float-Lite-collectie: Terra-Float Livia in pink/blue. Nu ben ik helemaal klaar voor het avontuur ☺. Het leuke aan deze sandalen is dat ze zowel strak en vrouwelijk zijn en tegelijkertijd is er niets zo comfortabel.

Teva's

Triangl bikini

Ook deze is helemaal summerproof: mijn nieuwe bikini van Triangl Swimwear. Typerend voor het populaire bikinimerk is dat de bikini’s gemaakt zijn in neopreen, het zelfde materiaal van een duikpak. Dergelijk stofje ben ik nog nooit tegengekomen. Het is een zeer aangename stof om te dragen en biedt extra ondersteuning, want het is zeer resistent tegen stretch, waardoor het zijn vorm niet verliest. Verder zijn ze beschikbaar in erg opvallende kleurtjes. Toch koos ik een vrij eenvoudige bikini uit de Gigi-collectie. Ik kan niet wachten om hem iedere dag te dragen op vakantie!

triangle

Want

Ik zou graag investeren in een lensupgrade voor mijn Canon 500D. Als ik aan mijn portemonnee denk, zou ik een 50 mm kopen maar dan vraag ik me af of ik niet beter meteen degelijk materiaal koop. Maar dat is natuurlijk een hap in het budget want lenzen zijn niet bepaald goedkoop… Wat zijn jullie ervaringen met lenzen? Welke lens raden jullie mij aan? Laat het mij in ‘comments’ weten!
Canon

 

To watch / read

The fault in our stars

Of in het Nederlands: ‘Een weeffout in onze sterren’

Boek

De film ‘The fault in our stars’ werd 2 jaar geleden heel erg gehyped. Iedereen had het prachtige verhaal al bekeken… maar ik niet. Ik wou de film met een geliefde zien maar die had ik toen nog niet. Daarom begon ik gewoon het boek te lezen (engelse versie). Door de overvloed aan schoolboeken, las ik het boek met fases maar onlangs las ik de laatste bladzijden. Het boek wordt verteld door de zestienjarige kankerpatiënt Hazel die verliefd wordt op de zeventienjarige Augustus, een ex-kankerpatiënt.
Gênant weetje: ik heb traantjes gelaten op de trein toen ik het laatste hoofdstuk las. Dat was de eerste keer dat ik heb moeten wenen bij het lezen van een boek. Zegt dat niet genoeg?

the fault in our stars

Film

En ja, ik zag de Amerikaanse romantische dramafilm enkele weken terug, mét de geliefde waar ik op had gewacht ♥ Bummer: ik viel in slaap tijdens de film…
Niet echt hoe ik het mij had ingebeeld, dus. Gelukkig wou hij de volgende ochtend opnieuw met mij kijken… Ditmaal was zijn t-shirt doorweekt.

Maar nu, over de film: het is een prachtig verhaal over echte liefde en de bikkelharde realiteit dat een gezond leven niet zomaar voor iedereen is weggelegd. Het verhaal legt dus echt de feiten onder je neus: wees dankbaar. Iedere dag.
Verder heb ik bewondering voor de personages in de film/het boek: Hazel Grace Lancaster, een zestienjarig meisje dat eigenlijk al dood had kunnen zijn en Augustus Waters, een charmante jongen met een goed hart.

De film is zeker de moeite maar bekijk hem op een wijs moment want je oogjes zullen achteraf een beetje rood zien.

The Jungle Book

Film

Mowgli, Baloo en co are back (van nooit helemaal weggeweest)! Jullie kennen waarschijnlijk alllemaal het verhaal over een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Nu, onze jeugdfilm en Disney-klassieker is geüpgraded en aangepast aan onze leeftijd. De vernieuwde versie van het Walt Disney-sprookje is dus zeker geen voor de allerkleinsten.
Het is een verbluffende animatiefilm waarvan je niet eens doorhebt dat het om animatie gaat.

De casting voor de stemmen van personages zijn dan ook niet niks. Zo krijgt tijger Shere Khan de stem van Tony Jay, panter Bagheera de stem van Ben Kingsley,de slang Kaa de stem van Scarlett Johansson en de beer Baloe de stem van Bill Murray.

Zonder twijfel een aanrader (om zeker in de cinemazalen in 3D te gaan zien). ☺ I loved it !

“The legend will never be the same.”

Boek

Je kunt wel stellen dat ik heel erg aan het aftellen was naar de update van de Disneyfilm. Ik ben dan ook niet verder geraakt dan hoofdstuk één. Ik weet dat je normaal eerst het boek leest en dan de film maar ik was vastbesloten om de film in de cinemazalen in 3D te bekijken. Daarnaast had ik ook een enthousiaste wolfpack die mee naar de film wou gaan kijken. Deze zomer zal ik het verhaal van Mowgli lezen aan het zwembad.

IMG_20160413_201837

 

Want to see

Captain America: Civil War

De nieuwe film van Marvel staat voor de deur en ik sta alvast te popelen om die deur te openen. 27 april 2016 verschijn deze langverwachte film in onze cinemazalen, zowel in 2D als in 3D.

Ook tussen superhelden kunnen al eens conflicten onstaan… Over hoe ze de mensheid telkens opnieuw kunnen beschermen, bijvoorbeeld. Het antwoord verdeelt de Avengers in twee kampen: één geleid door Steve Rogers (Iron man) en zijn verlangen om de Avengers vrij te houden en de ander door Tony Stark (Captain America). Soooo which side are you on? Ben jij #TeamCap of #TeamIron?

Laat het ons weten ☺

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Of in het Nederlands: ‘Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden’

Yes yes yes er is een nieuwe film van de Britse schrijfster J.K. Rowling. Ditmaal geen Harry Potter maar een nieuwe spin-off filmserie die nog steeds gebaseerd is op de wereld van Harry Potter. Het zal gaan over een fictief boek beschreven in de HP-boeken, waarin de geschiedenis van magie-zoölogie wordt besproken. Het is daarnaast ook een boek op zich van de auteur. Ik hoef het jullie niet meer te vertellen: het zal sowieso een top film zijn die we niet mogen missen. En aan het acteertalent van de hoofdrolspeler, Eddie Redmayne, durf ik nog niet eens te twijfelen. In de Danisch girl heeft hij nog maar eens bewezen wat voor een aanleg hij heeft voor acteren.

 

To listen

Marian Hill – One Time

Om deze Sharing Sunday af te sluiten, eindig ik met een liedje van Marian Hill. Enjoy ☺

Geniet nog van jullie zondag ☺

♥♥♥

Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise