Heb je al eens naar buiten gekeken? Wat een zalig weertje! Trek dus naar buiten en geniet ervan, maar vergeet zeker niet deze Sharing Sunday te lezen, want ik heb veel voor je in petto én bovendien is het de 50e Sharing Sunday! Hoera!

Hotspot

Pasta La Vista

Hooray for pasta! Pasta is love, pasta is life. Punt. Ik ben heel benieuwd naar deze hotspot in de Gentse Nederkouter. Ik checkte de website al eens. Betaalbaar voor studenten: Check! Hoe lekker ziet onderstaande pasta eruit? Hallokes!

Dinsdag ga ik er eten met een vriendin, dus hou zeker de blog in de gaten!

 

Make up

Clinique X Crayola

De Chubby Sticks van Clinique zijn zo handig! Ze hydrateren je lippen en geven ze intussen een mooi kleurtje! Ik spotte een collab tussen Clinique en Crayola, maar helaas is het niet verkrijgbaar in België. Crayola is een bekend internationaal potloodjesmerk, maar in België is het eigenlijk totaal niet bekend! Oeps! Ik heb dus het internet afgezocht en ik kocht de lipstick voor £ 17,50 bij Boots! Welk kleurtje heb ik? Razzmatazz, een donkerroze tint!

https://www.instagram.com/p/BRdRmhBD26Q/?taken-by=floriane_mary

 

New in

Kate Spade T-shirt

Oké oké oké, je weet al lang dat Kate Spade mijn favoriete merk ever is, maar er zijn ook keer op keer zo’n leuke collecties die je smeken om ze te kopen. Ik kan er niets aan doen. M’n nieuwste aanwinsten? Een portefeuille van Miss Piggy en een roze t-shirtje met deze schattige kameel erop!

 

To watch

Beauty & The Beast

Woensdag ging ik samen met mijn lieve broer naar Beauty & The Beast kijken! (Hierdoor miste ik wel Temptation Island. So sad!). Alle mannen moesten samentroepen in één zaal, want heel de Kinepolis liep vol kakelende vrouwkes die naar Ladies @ The Movies gingen. Ik judge niet, soms hoor ik zelf bij die groep! Geen popcorn deze keer, want ik had nog geen hongergevoel, door die kater. Weet je nog? Dan maar gewoon een drankje! Ik was vooraf een beetje sceptisch omdat ik het niet nodig vind dat er van elke Disney Classic een live-action versie wordt gemaakt. Maar ik moet eerlijk toegeven: het was fantastisch! Ik kon Emma Watson’s Belle zeker smaken, maar mijn hartje ging vooral sneller slaan voor Gaston, aaaah! De muziek was wondermooi en de special effects waren heel delicaat uitgekozen. Het enige waar ik me aan ‘stoorde’, waren de stukken verhaal die nu toegevoegd werden en niet in de originele film zaten. Ik liet zelfs een traantje wanneer Beast dreigde dood te gaan. Ga ‘m zeker kijken !

 

 

Geniet van je zondag!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.