Hi, zit jij ook in de examenperiode en heb je even nood aan een leuke blogpost om je zinnen te verzetten?
Lees dan mijn Sharing Sunday ter ontspanning ☺ Enjoy en veel succes met de examens! Ik duim ♥

Hoewel het ijskoud is buiten, heb ik toch weer zin om te fietsen. Het is gezond, ontspannend én ik vind het ook erg leuk. Daarom deze Sharing Sunday, die volledig in het teken staat van toffe accessoires die te maken hebben met fietsen. Na de examenperiode kan je nog meer fietsgerelateerde blogposts verwachten. So hang on tight!

 

New in

Pizza-Cutter ‘Fixie Bike’

Oké, heel nieuw is het al niet meer maar een tijdje geleden kocht ik deze pizzasnijder voor mijn vriend. Ten eerste omdat deze miniatuurversie van een authentieke Fixie het ideale cadeau is voor elke fietsliefhebber en ten tweede omdat mijn vriend een fixie heeft met net dezelfde kleuren. Ik kocht deze Fixie Bike Pizza cutter van oudere reeks bij A.S. Adventure voor € 17,95. Er is intussen ook al een fixie ‘pure’-reeks, dat is een nieuwe en iets duurdere versie (€19,99). Onlangs kwam ik de pizzasnijders ook tegen bij Axeswar in Gent. Daar verschiet je natuurlijk niet van want die winkel heeft alle leuke hebbedingetjes.

img_4021

 

LedLenser

Geen zorgen meer over te weinig verlichting op donkere paden met deze fietslampjes van Ledlenser. Je mag er dus met de fiets op uittrekken zonder je zorgen te hoeven maken over de zichtbaarheid.  De B-serie van Ledlenser bestaat uit sets van: het B3 wit voorlicht in combinatie met het B2R/R achterlicht en het B5R grijs voorlicht in combinatie met het B2R/R achterlicht. De meegeleverde oplaadbare batterij kan je makkelijk via USB opladen. De R in de naam staat namelijk voor rechargeable.

Ik heb al een paar keer met de lichtjes via een donker pad gereden en ik moet je zeggen: wat een fel licht zeg! Ik had perfect zicht ! Dat heb ik nog nooit gehad met andere lichtjes. Meer informatie volgt in een volgende blogpost maar ik verzeker je alvast dat deze fietslichtjes echte aanraders zijn.

Ledlenser

 

Case Company – Fantastic elastic

Case Company lanceerde onlangs een nieuw product. Namelijk de handige telefoonhouder voor de fiets. Het leek me een beetje eng op het eerste zicht maar je kunt je smartphone heel snel en makkelijk bevestigen aan je fiets. Ik testte het al eens met mijn fiets op kot. Helaas vond ik het toch wat onveilig op de kasseienwegen in Gent. De elastic kost €12,95, niet erg goedkoop dus. Gelukkig biedt Case Company gratis verzending aan. Je hoeft dus niet meer in te zitten met extra kosten.

Mijn eerste testrit met de fantastic elastic was nog wat onwennig. Na de examens test ik het nog wat meer en kunnen jullie mijn uitgebreide review lezen.☻

Case Company

 

 

Want

Cheetah Bike

Niks tegen mijn B’twin citybike waar ik al jaren op kan rekenen, maar I’m into something new!  En ik ben dol op deze Cheetah Bikes, the bikes with a bite. Nu alleen nog wat sparen ;-).

 

cheetah

 

Nu kan je er weer tegen. Klaar om terug goed verder te gaan blokken?
Liefs ♥
Louise
Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise