Yay, de derde Sharing Sunday is er eentje van mij.  Het duurde niet lang vooraleer ik enkele leuke dingen vond die ik absoluut met jullie wou delen. Ook ben ik begin volgende maand jaruuuuug, dus een paar wanna-haves konden niet ontbreken. Hopelijk doen jullie wat inspo op.

Wanna-have

Beauty & the beast tea set

Belle & het beest thee set

Zeg nu zelf, IS DIT NIET SUPERCUTE!? Als fervent theedrinker zou zo’n mooi thee setje prachtig staan in de vitrinekast. Thee drinken wordt op deze manier een pak leuker!

Lippenstift MAC x Zac Posen

 

Bron: website MAC

Ik wou echt al heel lang een lippenstift van MAC, maar toegegeven: ik ben niet zot van de verpakking. En 19,50 euro voor lippenstift met een eerder saaie verpakking heb ik niet over. Gelukkig is er nu een limited edition van Zac Posen. Deze lippenstift in Darling Clementine pretty pretty puhhhleaase!

Iphone SE

Bron: www.thephonestore.be

 

21 maart, morgen dus, wordt de Iphone SE gelanceerd. Het lijkt een beetje op de Iphone 5S, maar met nieuwere specs. Het zou ook een ‘budgetmodel’ zijn! Zou het? Zal dit mijn eerste Iphone worden? Nog niet helemaal overtuigd, dus ik ben benieuwd naar de details van deze Iphone.

Barú

Bron: Barú

Zelf ben ik dit al een paar keer tegengekomen in theewinkeltjes, maar doordat het wat duur is heb ik het nog nooit gekocht. Maar elke keer als ik het zie staan, denk ik: “Zou eigenlijk een leuk cadeau zijn”. De happy verpakking alleen al zou goed staan in mijn keuken.

To watch

Say yes to the dress

Bron: tlc.nl

Voor wie graag eens hersenloos en al zwijmelend voor de TV hangt. Say yes to the dress is een programma over -ja, hoe raad je het- bruidsjurken! Zelf droom ik van een bruiloft met alles erop en eraan. Ik kijk al heel hard naar het uitkiezen van de jurk. Als eeuwige twijfelaar zal het een helse zoektocht zijn. Voor mijn vriendinnen die mee gaan kiezen, nu al mijn excuses for being picky… En geen zorgen mama en papa, het huwelijk is nog niet voor direct :p.

Get tattooed

Alice Carrier

www.alicecarrier.com

Bron: www.alicecarrier.com

Voor wie zot is van botanical tattoos, is Alice Carrier de vrouw die je zoekt! Mocht ik kunnen, zou ik heel graag een kunstwerkje van haar vereeuwigen op mijn huid. Het is wel super spijtig dat ze in Amerika woont :(. Gelukkig kan ik elke dag wat werkjes van haar bewonderen via haar Instagram @alicerules. Alice, if you read this: PLEASE COME TO BELGIUM!

Travel

Ijsland

www.extremeiceland.is

Bron: www.extremeiceland.is

Het enige land dat ik ab-so-luut nog wil bezoeken in Europa: Ijsland. Volgens mij is het echt pure magie om het Noorderlicht van dichtbij te bewonderen! En behalve dat, heeft Ijsland ook prachtige landschappen.

Opinie

Toen Bram en ik naar Santorini gingen :D

Toen Bram en ik naar Santorini gingen 😀

Op Bored Panda verscheen er een artikel over bekende mooie plekken in de wereld. Ze wilden aantonen dat deze plekjes niet altijd zijn wat je verwacht, want deze pareltjes worden dikwijls overstelpt met toeristen. Ja, soms wordt het inderdaad te veel en lijken deze places to be niet echt meer op de foto. Maar toch wil ik even zeggen dat het niet overal en altijd even erg is! Zo zijn Bram en ik al naar Parijs en Santorini geweest. Dit zijn een van de grootste toeristische trekpleisters en eigenlijk hadden wij helemaal niet zoveel last van chaotische bij elkaar geplette toeristen…

 

Enjoy your Sunday!

 

Xje,

Wendy

 

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be