Droogbloemen

Corona kwam heel hard binnen, niet enkel de algemene gezondheid leidt eronder maar ook de economie krijgt harde klappen in ’t gezicht! Het is nu meer dan ooit nodig om de Belgische economie een duwtje in de rug te geven. Onze favoriete Belgische merken? Lees snel verder wat er op het lijstje van Wendy & Louise staat om lokaal te shoppen 😉

Shop lokaal: Fashion

Torfs

Een van mijn favoriete (Wendy) Belgische schoenenwinkels is Torfs. Je hebt er heel wat merken en je vindt er verschillende stijlen. Vroeger vond ik het meestal maar een saaie winkel toen mijn mama wou binnenwippen. Maar sinds kort vind ik er ook bijna altijd mijn ding. Vooral heel erg blij dat ze All Stars in hun collectie hebben. Vorig jaar kocht ik onderstaande edgy boots, waar ik nog steeds superblij mee ben. Vorige maand ging ik voor platform All Stars. Op dat moment was er zelfs een korting van 20%, Y A Y. Ook grote thumbs up, want ze gebruiken gerecycleerde dozen en er zat een schattig kaartje bij. Ja, ik heb een zwak voor attentvolle details. :p

Diamanti Per Tutti

Diamonds are a girl’s best friend.

Als je scrolt op mijn Instagram, zal je zien dat ik bijna altijd een juweeltje aan heb. Ik ben al jaar en dag fan van het Antwerpse juwelenmerk Diamanti Per Tutti. De vrouwelijke en pure ontwerpen zijn altijd hetgeen ik zoek.

Simplicity is the ultimate sophistication.

Het is ook een ideaal cadeautje om iemand gelukkig mee te maken. Ik heb er nog niet lang geleden besteld voor de verjaardag van mijn beste vriendin en mijn schoonmama. Ook op de kwaliteit is niks aan te merken. Aangezien dat het ook heel betaalbare juwelen zijn.

Welke collectie vind jij het mooist?

Shop lokaal: Deco

Flower wishes

Een heel lokaal initiatief dat ik jullie ook niet wil onthouden en omdat ik met plezier een van mijn collega’s in de kijker wil zetten! Flower Wishes is een fleurige samenwerking tussen LabelE & Evelien de Keukeleire.

Wat is het? Het zijn kwalitatieve kaartjes die je kan versturen naar al wie je liefhebt. Maar naast kaartjes zijn het ook mini boeketjes van gedroogde bloemen. Door het houdertje kan je het kaartje een plaatsje geven in je interieur of je kan de bloemetjes losmaken en ze in een klein vaasje steken. Ik vind het geweldig als grote fan van droogbloemen en als iemand die een zwak heeft voor tastbare kaartjes. Zeker in deze digitale wereld kan ik zoiets appreciëren.

Flower Wishes - droogbloemen
Flower Wishes

Juttu

Een van mijn favoriete Belgische winkels voor het interieur. Deze shop heeft zo’n charmante dingen voor in het interieur, van heerlijke geurkaarsen tot edgy servies. Ik zou werkelijk alles van interieur mee grabbelen, mocht het kunnen.

Shop lokaal: Food

Neuhaus

In de lockdown bestelde ik voor zowel mijn mama als mijn schoonmama bij Neuhaus. Safe choice want geef toe, wie houdt er nu niet van chocolade? Mijn persoonlijke favorieten bij Neuhaus zijn de Irrésistibles en thins met donkere chocolade en zeezout. Welke vind jij het lekkerste?


Welke Belgische winkel steun jij in deze corona-tijden?

Las je ook deze blogposts al?

Liefs,

Louise & Wendy

Share: