Ja, peeps! De examens staan weer (voor de meesten) voor de deur! Ik ben er eens van gespaard, but have no fear, bingewatcher Florie is here! Want allez, de examens zijn toch de uitgesproken periode om lekker te bingewatchen, het dan weer te beklagen, maar vijf minuten later toch lekker verder te kijken naar die ene serie op Netflix! Scroll eventjes naar beneden en ontdek mijn favorietjes van het moment.

 

Cable Girls

Las chicas del cable is een van de nieuwste Netflix Originals én wat voor eentje! Deze Spaanse serie speelt zich af tijdens twenties in Madrid. Centraal staan vier sterke, jonge dames die een leven voor zichzelf willen opbouwen niet afhankelijk willen zijn van mannen (zoals het vroeger eigenlijk wel was). Het is een ontspannende serie met een mix van moderne en authentieke elementen. Op sommige momenten voelt het een beetje aan zoals The Great Gatsby van Baz Luhrmann.

https://www.instagram.com/p/BT_gA-Sg2wr/?taken-by=chicasdelcable

 

13 Reasons Why

Je hebt deze serie vast al zien passeren op Facebook of Twitter, want deze serie is een ware hype! En geloof me, het is niet zonder reden zo populair. 13 Reasons Why is gebasseerd op een boek van Jay Asher en Hannah Baker is the main character. Hannah pleegde zelfmoord en in de dertien afleveringen zien wij de redenen waarom ze dit gedaan heeft. De serie werd heel goed ontvangen, maar natuurlijk zijn er altijd mensen die het overdreven vinden. Ik zeg je dit: Hannah overdreef helemaal niet. Gepest en getreiterd worden, kan een enorm grote impact op je leven hebben. Dus behandel mensen met het nodige respect én kijk 13 Reasons Why gewoon ook! #goosebumps

 

https://www.instagram.com/p/BSWvkOHhLaH/?taken-by=13reasonswhy

 

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet is not your average sitcom, geloof me! Grappig met een dosis creepy? Yes, please! Het vertelt het verhaal van een doodnormale vrouw, gespeeld door Drew Barrymore, die een zombie wordt en kickt op mensenvlees. Een smoothie gemaakt van teentjes en oortjes? Klinkt lekker, vind je niet? De serie telt momenteel nog maar 1 seizoen en 10 afleveringen, veel te weinig dus! Maar het lijkt er sowieso op dat er een vervolg op komt, en ik sta al te popelen om het te zien, want hoewel het soms gross was, is de serie ook gewoon hilarisch droog, typisch Drew dus!

https://www.instagram.com/p/BQX-9i1lbtA/?taken-by=netflix

 

En, welke serie wil jij me graag aanraden?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.