Deze week is het aan mij om je een weekje mee te nemen. Als ik eerlijk ben had ik het niet zo druk (behalve veel groepswerk). Mijn weekend daarentegen was wel superleuk, benieuwd wat ik allemaal deed deze week?

woens1

Op woensdag was het vergadering voor de blog dus gingen we iets drinken en bespreken in café de Geus. Ik dronk er een Rodenbach Rosso, wat lijkt op kriek maar iets straffer smaakt. Ik trok ook een selfie omdat ik mijn nieuwe wollen trui voor de eerste keer aanhad en me fabulous voelde..

Snapchat-3903883823677938215

Woensdagavond was het grote mediadebat dat ik helaas niet haalde door omstandigheden. Mijn vriendinnen en ik hadden besloten om die avond uit te gaan maar na enkele glazen wijn en een hele pot gummibeertjes besloten we lekker gezellig op kot te blijven. Alhoewel eens goed dansen ook deugd kan doen is gezellige quality time met mijn buddies onmisbaar!

 

IMG_5066

Uitgegaan of niet, laat opblijven en enkele glazen wijn zorgden ervoor dat ik donderdag extra rust nodig had. Gelukkig hadden we ook geen les en als ik eerlijk ben heb ik helemaal niets gedaan behalve aan een taak gewerkt en serie gekeken. Daarom hier een foto van mijn klein oud monster Titus, omdat het kan.

vrijd

Helaas was vrijdag ook niet zo’n spannende dag, ik moest presenteren in het Frans met Yne en had ook creative writing. Verder is er op vrijdag helemaal niks gebeurd. Ja ik weet het, ik heb een erg normaal leven. Maar het wordt beter, mijn weekend was top!

smakzat

Mijn weekend begon met een date! Een betere zaterdag dan dat kan dus niet. Ik moest voor school naar de tentoonstelling in het SMAK: drawing the bottom line, dus besloot ik daar met mijn vriendje Bram naartoe te gaan. We betaalden elk 2 euro (studententarief) en konden allerlei interessante en kunstzinnige tekeningen bekijken. Mijn docent van creative writing wou dat we geïnspireerd werden en eens een kijkje konden nemen in het brein van een kunstenaar. “Think out of the box”.

smakbar

Erna gingen we een lekkere latte macchiato en chocomelk met slagroom drinken in de bar van het SMAK. Ik vond het er erg gezellig en er was ook verrassend veel volk, ik zou er zeker zomaar gaan ook. We kregen er zelfs een gratis brownie. Als dat niet awesome is.

dreamland selfie

Op weg naar huis passeerden we de Dreamlandwinkel, waar er een horde  nerveuze ouders rondhingen die nog een sinterklaascadeau aan het uitzoeken waren. Duuuuus besloten we om er de sfeer van Sinterklaas en nostalgie op te snuiven. We kochten niks en maakten vooral onnozele selfies. Ok, IK maakte onnozele selfies. Mini OOTD : ik had een kimonokleedje aan van &Otherstories en ook een lekker warme trui van &Otherstories.

zatazat

Maar mijn toffe dag was nog niet afgelopen. Ik ging ’s avonds iets drinken met enkele vrienden. We gingen eerst iets drinken bij café Den Turk, waar niets 1 euro kost. Ook de Godot en Bar des amis passeerden de revue. Het was een supergezellige avond/nacht. Ik was pas thuis om half 3, zeker en vast een geslaagde avond!

zondagMijn zondag begon met spek! Dat hadden mijn hondjes helaas ook door, zie die hongerige oogjes! Erna maakte ik mij klaar en ging ik mijn vriendje gaan bezoeken. Ik werd er erg hartelijk ontvangen en mocht mee-eten met de hele familie (dus ook met zijn lieve zusjes)! De sfeer zat er helemaal in en ik denk dat ik nog nooit zoveel heb gegeten. Er was aperitief, vol-au-vent, zelfgemaakt dessert, en dan nog lekkere versnaperingen!

Snapchat-1471971832404572103

Maandag was verschrikkelijk. Het weer stak me zo hard tegen dat ik besloot mijn skivest aan te doen. Niet fashionable, wel warm en waterdicht.

Snapchat-1445814463962997282

Ik had ook groepswerk op maandag, allemaal mooi aan het werken voor brandmanagement!

dinsdag

Nadat ik mild werd afgekraakt door een docente op dinsdag besloot ik koffie te gaan drinken met Layla en Floriane in Bar Jan Cremer. Niks beter dan een lekker warme latte om op te vrolijken. Wat later op de dag was er ook een mini beurs van Student Ghentrepreneur op de 10e verdieping van Kantienberg. Ik ging er met enkele vriendinnen een kijkje nemen en spotte een coole flamingo en een koffiebar op wielen, fietswielen dan nog. Ik besloot ook mijn haar langst een kant te vlechten, wat er ongeveer goed uitzag voor 20 minuten. Erna kwam alles los en zag het er waardeloos uit.

Snapchat-1268711092220382289

En we zijn weer aan woensdag aangekomen! Ik at vandaag een lekker broodje americano (met extra craisson) bij l’arbre. In goed gezelschap natuurlijk, met Hanne en Layla.

Hopelijk vonden jullie het niet te saai! Mijn leven is nu eenmaal lekker normaal 😉

Tot de volgende!

XX

Flo

 

 

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!