Hi there! Klaar voor een nieuw weekoverzicht? WoW, ik kan niet geloven dat m’n reisje naar Walt Disney World (Orlando, Florida) er alweer op zit! Vandaag laat ik je alle mooiste momenten zien van de reis. Ben je er klaar voor? Three, two, one… Go!

wow 1

Woensdagochtend was het zover! Travel day! Maxim en ik namen om 6.38 uur de trein uit Oostende naar Zaventem. We wilden de stressvolle files op de Brusselse Ring vermijden, want zo wil je dus écht niet aan je vakantie beginnen! Check-in en alle controles gingen zeer vlot en we waren in no time aan onze gate. Ons vliegtuig had even vertraging bij het vertrek, maar dit werd ruimschoots ingehaald. Dit jaar vlogen we met Delta Airlines, waar ik steeds heel tevreden van ben. Gewoon even vermelden, je kunt tijdens de langere vluchten meer krijgen dan wijn, bier, frisdrank en water. Vraag gerust om rum, whiskey, gin, vodka of zelfs Bailey’s! Ik genoot van enkele glaasjes Bailey’s, want ja, waarom niet hé. I’m on vacation ?

Rond 20 uur kwamen we aan in ons hotel. Nadat we ingecheckt waren, gingen we nog snel een hapje eten en kropen we doodop in ons bed.

WoW 2

Donderdag hadden we een breakfast reservation bij Garden Grill in Epcot. Garden Grill biedt een family-style buffet aan, wat inhoudt dat je een mini buffet aan je tafel krijgt. Het eten is er echt fantastisch lekker, betaalbaar en je kunt er op de foto gaan met Farmer Mickey, Pluto, Chip & Dale! We gingen voor het eerst op de prachtige Frozen attractie! Verder deden we ook nog alle andere attracties in het park en ik ging nog eens op de foto met Mickey, Minnie, Donald en Goofy.

In World Showcase (waar je langs allerlei landen wandelt) kun je momenteel genieten van heerlijk eten tijdens The Festival Of The Holidays. Ik dronk een noche buena margarita in Mexico, we aten een heerlijk Thanksgiving dinner in Amerika en we genoten van bouché à la reine en kerststronk in Frankrijk.

’s Avonds aten we pizza bij Blaze Pizza in Disney Springs. We aten ook nog enkele lookbroodjes, because, why not? 😉

Wow 3

Vrijdag gingen we overdag naar Disney’s Hollywood Studios. In juni opende Toy Story Land er en de nieuwste rollercoaster Slinky Dog Dash is een schot in de roos! ’s Middags aten we een Grilled Cheese Sandwich met tater tots (mini kroketjes) bij Woody’s Lunchbox. Ik droom er nog steeds van, die grilled cheese was everything and more!

’s Avonds gingen we naar Mickey’s Very Merry Christmas Party. Ik ga er niet te veel woorden aan vuil maken: het was z’n geld absoluut niet waard. Ik ben wél blij dat ik op de foto ben kunnen gaan met de zeven dwergen!

Wow 4

Zaterdag stond er een dagje Disney’s Animal Kingdom op het programma. We stonden ongeveer een uurtje in de rij voor Flight of Passage in Pandora. Ik ben er nog steeds van ondersteboven! Ik ging op de foto met Donald Duck en ik poseerde ook nog voor the Tree of Life. ’s Namiddags gingen we een beetje chillen in het hotel, waar ik een genoot van een heerlijke Poolside Iced Tea!

Wow 5

Zondag was het alweer onze laatste volledige dag in Orlando, daarom sloten we ons avontuur af in stijl door een dagje naar Magic Kingdom te gaan. In Magic Kingdom ging ik op de foto voor Cinderella Castle. We genoten van een heerlijke Dole Whip en gingen op al onze favoriete attracties! ’s Avonds gingen we gezellig eten bij The Boathouse in Disney Springs. Ik dronk er een Blueberry Lemonade cocktail en ik at er een heerlijke biefstuk met verse frietjes. We namen nog een Mac & Cheese side dish om te delen.

Maandag was het alweer tijd om naar huis te gaan. We maakten gebruik van Disney’s Magical Express om van ons resort naar de luchthaven te gaan. In de luchthaven genoot ik nog eens van een lekkere pink lemonade en ik kocht ook een cinnamon roll bij Cinnabon (die ik uiteindelijk pas dinsdagochtend kon opeten!). Helaas begon het een uurtje voor onze vlucht enorm te regenen waardoor een sprake was van een kleine storm. Hierdoor konden de vliegtuigen niet landen of opstijgen. We zijn uiteindelijk meer dan een uur later vertrokken uit Orlando en hadden zelfs bijna onze overstap in New York City gemist. Maar alles is uiteindelijk goed afgelopen! Om de goede afloop van onze helse avontuur te vieren, dronk ik een lekkere screwdriver op de vlucht, waarna ik als een blok in slaap viel 😉 #AdultLife

Dinsdag en woensdag stonden vooral in het teken van lekker lui niets doen en bekomen van de jetlag. Ik kijk met mooie herinneringen terug op m’n leuke reis en ik hoop snel terug te kunnen gaan! Vrijwilligers mogen zich steeds aanmelden in de comments 😉

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.