Tijd voor de 11e WOW al. Say whut? Jup, nummer 11! Wat gaat het weer zo snel allemaal. Mijn week was redelijk gewoontjes, maar vrijdag was de leukste dag. Ga snel verder voor cuteness overload!

Woensdag was het een drukke dag op school met alweer een presentatie. Maar eenmaal thuis kon ik genieten van onze prachtige kerstboom. Geen Kerstmis zonder boom! Ik ben ook die avond terug naar Aalst gegaan, daar toonde papa mij een over the top versierd huis. Ik vraag me echt af hoeveel zo’n nachtje lichtspektakel kost. Way too much, I guess… ‘s Avonds keek ik naar ‘The Hunchback of Notre Dame II’. Ik ben toch nog meer fan van die goeie ouwe eerste film in die reeks. Waarschijnlijk omdat dat nostalgischer is. Ja, ik hou wel van die nostalgische meligheid.

 

WOW Woensdag

 

Donderdag was het een dagje van hot naar her gaan. ’s Morgens ging ik samen met mijn ouders naar Brussel. We gingen naar de Indonesische ambassade. Ik woon hier nu al vanaf mijn 4e levensmaand, maar het is echt zo moeilijk om van nationaliteit te veranderen. Frustrerend, want heel mijn leven is hier in België en toch draag ik de stempel ‘vreemdeling’. Versta me niet verkeerd, want ik ben trots op mijn afkomst. Maar een Belgische nationaliteit zou wel makkelijker zijn. ’s Middags brachten we Ikea een bezoekje. Niet voor de meubels, maar voor het eten :p. We waren in de buurt dus gingen we eventjes naar het Boekenfestijn. Althans, dat was wat mijn papa zei. Uiteindelijk neusde hij langer dan ‘eventjes’ in die boeken…

 

WOW donderdag

 

Donderdagavond was er een housewarming van Parlez, een nieuw PR- en communicatiebureau in Gent. SoG mocht daar bij zijn en daar waren we zeker blij mee! Het was gezellig en tegen die lekkere drankjes en hapjes konden we echt geen nee zeggen. Het was heel leuk om het hele team te ontmoeten. In dat team zit ook Ellen, een ex-klasgenoot van mij. Tof dat ik haar nog eens heb terug gezien!

 

WOW donderdag

Spijtig dat Louise op de foto ontbreekt ;(

 

Op vrijdag waren er weer twee presentaties gepland. Dit jaar was zeker hetgeen met de meeste presentaties. Tijdens een springuur ben ik samen met Jelle naar Peaberry getrokken. Voor het vak Digital Storytelling hebben we samengewerkt met deze koffiebar. We stonden in voor de creatie van een mooi digitaal verhaal. Hierbij moesten we ook een filmpje maken en dat resultaat gingen we vrijdag tonen. De eigenaar kreeg veel leuke reacties op ons projectje, mission accomplished!

 

WOW vrijdag

’s Avonds gingen we naar Ninove om een nieuw familielid op te halen. Je ziet deze kleine harige schattige onderaan. We doopten haar Elsa, gebaseerd op Frozen. Ja, stiekem zijn Bram en ik nog kleine kindjes. Maar even normaal: IS ZE NIET SCHATTIG?! Nadat we Elsa ophaalden, gingen we mijn ouders ook een bezoekje brengen. Hierboven rechts zie je mij met mijn broertje. Hij is 6 jaar jonger dan mij, maar lijkt echt giga naast mij #shortgirlproblems.

 

Helloooo, ik ben Elsa!

Helloooo, ik ben Elsa!

 

Zaterdag was het kuisdag. Bram deed met een vriend klusjes en ik gaf het huis een grondige poetsbeurt. Tijdens het opruimen ben ik op de fotoalbums gebotst en natuurlijk kon ik het niet laten om erin te bladeren, oepsie. Nog maar eens een bewijs van mijn kleine concentratievermogen. We gingen pauzeren in Mc Donald’s om de nieuwe burger te proberen. Best wel lekker!

 

WOW Zaterdag

Een fotoshoot met Elsa kon natuurlijk niet ontbreken. Aanschouw de fluffyness!

 

WOW Zaterdag, Elsa

De dag erna was het vooral tijd om te relaxen. Ik begon mijn zondagje met een uitgebreid ontbijt, duh. Ik sloot mijn dag af met de film ‘Image’ en een lekkere chocomelk. En oh ja: nagels lakken.

 

WOW Zondag

Maandag was het eerste dagje creatieve ateliers. Deze week werken we de hele week aan een creatief brandbook. We dachten dat het chill zou zijn, NOT! Het was heel hard nadenken, velen van ons gingen met hoofdpijn naar huis :p

 

WOW maandag

De kerstsfeer zit er al helemaal in!

 

Een Kerst zonder kerstmarkt bezoeken is niet compleet. Maandagavond spraken we dus af in Gent city om naar de kerstmarkt te gaan. We maakten een wandelingetje op de kerstmarkt en dronken een glaasje in café Den Turk.

 

WOW maandag

 

Dinsdag was het weer tijd om de creativiteit naar boven te halen en spendeerden we de hele dag aan ons groepswerk. Voor het avondeten maakte ik pasta met scampi in currysaus met appeltjes. Ik had ook hiervan een foto maar er viel altijd een gelige schijn op waardoor het er niet echt appetijtelijk uitzag. MAAR het was wel lekker! Voor mijn  gerechtje ging ik naar de winkel en vond ik dit schattig stukje kaas.

 

WOW Dinsdag

 

Voila, dit was Wendy’s WOW time. Hopelijk vonden jullie het een leuk weekje om te lezen 😀

 

Xje Wendy

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be