Als laatste in deze rij van WoW’s ben ik aan de beurt! Vorige week was voor mij een heel drukke week, vooral in het begin dan. Vandaag (woensdag) ben ik, net zoals velen onder jullie waarschijnlijk, aan het blokken. We hebben gelukkig niet zo heel veel examens, maar wel allemaal snel na elkaar. Dat wordt dus een pittige examenperiode, die ik wel goed wil voorbereiden.

Wowdec1

Op woensdag zaten we middenin de creatieve week op school. Zoals Wendy vorige week al vertelde, werkten we in het keuzevak ‘brandmanagement’ het hele semester zelf een merk uit. We bedachten een product, een concept en hoe we het op de markt zouden brengen. Deze week stond in het thema van onze brand bible en hoe we die zouden opmaken/brengen. We wouden graag creatief en origineel uit de hoek komen, en daarom gingen we woensdag op pad. We bezochten de klimmuren in de Blaarmeersen van Bloso en gingen ook een kijkje nemen bij Stadium, een fitnesscenter in Gent. Uiteindelijk hebben we het anders aangepakt en zijn we niet gaan klimmen, maar ons eindresultaat zie je later in deze post! 😉

’s Middags aten Flo en ik in het ‘Kantienberg’-resto van de Ugent. Zij at er een lekkere spaghetti, maar ik ging een slaatje halen bij Zukini. Met mijn Knaekpasje krijg ik daar twee salades voor de prijs van één, dus ik nam er ook nog één mee naar huis. ’s Avonds maakten we een Mexicaanse nachoschotel, superlekker. En als je er niet teveel nacho’s bij eet? ook nog tamelijk gezond! Ik ben een foto vergeten trekken maar het receptje komt binnenkort online!

Donderdag was zelfs nog hectischer dan woensdag. Er moest op het laatste moment nog een heleboel geregeld worden en ik vertrok pas om 20u op school… Gelukkig is alles wel nog gelukt, maar ik ben helemaal vergeten om foto’s te nemen. Wat we donderdag deden? Photoshoppen, naar de printshop rennen, lamineren, naar de Albert Heijn rennen, nog eens lamineren en aan ons groepswerk voor grafische werken. Goed, op naar vrijdag!

wowdec2bis

Vrijdag was D-day. Ben je benieuwd naar hoe we uiteindelijk onze brand bible gebracht hebben? Wel, we hadden ons boekje uitgeprint en gelamineerd en onze leerkrachten naar het zwembad ‘gelokt’. Daar moesten ze van een 3-meter hoge springplank duiken en ons brand bible –die op de bodem van het zwembad lag- opduiken. Het was eventjes heel spannend, want het leek er eerst op dat het niet zou lukken. De duikplanken waren buiten gebruik, de leerkrachten waren te laat waardoor ze bijna niet meer binnen mochten en ook onze gelamineerde blaadjes waren aan het stukgaan. Gelukkig is alles goedgekomen en konden we vrijdagmiddag alle stress achter ons laten. Oh, en wat ook leuk was: onze visitekaartjes zijn toegekomen! Jeej!

’s Avonds ging ik met mijn familie iets kleins eten bij ons favoriet Italiaans restaurant. Alleen was het dit keer een beetje een teleurstelling, mijn bord spaghetti was véél te pikant (het leek wel of het pepervat per ongeluk opengegaan was) en we moesten wel heel lang wachten (ik geloof langer dan een uur). Maar dat kon de pret niet echt bederven, want op restaurant gaan vind ik eigenlijk altijd wel leuk.

wowdec3vrij

Ook zaterdag was een erg drukke dag. ’s Avonds was er een verrassingsfeest voor Jonas zijn opa, en daar moest nog heel wat voor klaargezet worden. Het feest was heel gezellig en ook écht een verrassing voor hem. Ook het eten was erg lekker. Ik at er voor de eerste keer in mijn leven kreeft en dat kon me best smaken. Niet meteen mijn lievelingsgerecht, maar ik zou het nog wel een keer lusten. We waren pas laat (of was het al vroeg?) thuis en sliepen dus lekker uit op zondag.

DSC_0258

Na het lekker uitslapen op zondag kreeg ik een telefoontje van mijn mama. Ze had zin om te gaan winkelen, en vroeg of ik mee wou. Dat moet je me natuurlijk geen twee keer vragen, en zo veranderde een -gepland- blokdagje in een dagje shoppen. Moet ook kunnen, toch? We gingen naar Sluis, net over de Nederlandse grens. Veel kledingwinkels vind je er niet, maar ik vind er altijd wel een paar mooie schoenen. En nu de solden daar al begonnen zijn… kocht ik zelfs twee paar! Verder wou ik ook graag eens een nieuwe shampoo proberen, en aangezien ik die van de kapper altijd zo goed vind, kwam ik uit bij de L’Oreal Professionel Volumetry lijn. Ik nam de shampoo en de conditioner mee. Ik heb écht geen makkelijk haar: ik heb weinig, futloos, dun haar waar geen volume in zit en dat erg snel vet wordt. Ik zal deze shampoo en conditioner een aantal weken gebruiken, en er later een post over schrijven. Ook vond ik op het laatste moment nog een mooie zwarte sjaal met witte stipjes.

wowdec4ma

Blijkbaar was het toch niet zo’n goed idee om zaterdag laat in mijn bed te kruipen, want maandag werd ik ziek wakker. Ik bleef de hele dag in bed liggen en kon dus -opnieuw- niet goed studeren. Gelukkig kon ik in de namiddag nog een klein beetje werken voor school en was ik dinsdag weer bijna de oude. ’s Avonds had ik echt geen zin om te koken, gelukkig hadden we nog een lasagne in de diepvries zitten die ik een tijdje geleden maakte. Het was best veel werk toen, maar gelukkig konden we er nu nog een keer van eten. Hij was echt super yummie! We sloten de dag af met een (of een paar…) aflevering(en) van Sons of Anarchy, de serie die we op dit moment aan het kijken zijn. Een aanrader, trouwens!

IMG_1711

Dinsdag, de laatste dag van deze WoW bestond ook voornamelijk uit studeren. We aten ’s avonds bij mijn ouders thuis en gingen ook nog eens langs bij mijn oma en opa. Aangezien mijn gsm even spoorloos was, zijn daar dus ook geen foto’s van. Nadien kleedden we onze kerstboom aan en keken -je raadt het al- nog een aflevering van Sons of Anarchy. What else? ;-). We kropen niet te laat in bed, want vandaag – woensdag – is weer een blokdagje.

 

Fijn kerstfeest, iedereen! Geniet ervan, ik wens iedereen veel leuke cadeautjes en natuurlijk een heel toffe tijd bij familie & vrienden.

Xx Hanne!

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.