WOW is terug van even weggeweest! Zoals velen onder jullie waarschijnlijk hadden wij ook blok en helaas valt er dan niet veel te doen. Maar deze week is het terug mijn beurt!

Snapchat-5288163722494696243

Op woensdag en donderdag moest ik studeren voor mijn allerlaatste examen, Frans. Dit boek, thematische woordenschat, hebben we gedurende 3 jaar nodig gehad in communicatiemanagement. Hopelijk ben ik geslaagd en hoef ik het nooit meer te zien!

vrijdagsush

Op vrijdag had ik mijn Frans examen en volgens mij ging het degelijk. Erna besloten Hanne, Layla, Celine en ik Japans te gaan eten bij de Sapporo in Sint-martens latem. Voor 16 euro all you can eat Japans! Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar. Het was ook de eerste keer in 2 weken dat ik mijn haar en make-up eens kon doen, en ook dat voelde goed. Man wat ben ik blij dat de examens voorbij zijn!

zaterdag

Zaterdag was Bram bij me. Joepie! We gingen een dagje shoppen en aten burgers bij Ketchup. Ik deed overigens een mooi koopje in de COS! Om de dag af te ronden maakte mijn mama haar fameuze pikante spaghetti. Het was een topdag.

maandagg

Maandag ging ik lunchen met Gauthier, Dorien en Hanne bij Emmy’s. Ik bestelde er een Emmy’s favourite flaguette, die zoals altijd mega yummy was. We babbelden over onze toekomst en vooral over onze bachelorproeven, waar ik tot op vandaag nog altijd niet aan begonnen ben. Bloggen is leuker! Dorien trok een mooie foto van Gauthier en mij en ik trok ook een foto van Dorien waarop te zien is dat het haar ook erg smaakt 😉

didnsag

Dinsdag was het laatste examen van Bram dus gingen we dat vieren met een latte macchiato en een chocomelk in OR. Het was super gezellig, het was koud maar het zonnetje scheen en Fleetwood Mac was op de radio, beter kan niet. Erna zijn Bram en ik met de auto naar Merchtem gereden en brachten we de dag bij Bram thuis door met croque monsieurs en een film. Rond 10 u ’s avonds gingen we iets drinken met enkele vrienden in het Karrewiel in Merchtem. Speciaal café met amper licht, maar best gezellig! Voor we terug naar huis reden moest er natuurlijk een selfie getrokken worden met Brecht, Bram en mezelf 😉

Hopelijk zijn al jullie examens goed verlopen! Nog veel succes als ze nog niet gedaan zijn!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!