Hello hello!

In deze Week on Wednesday lees je hoe ik mijn laatste examendag overleefde en hoe ik het einde van zo’n zwarte periode vierde.

Enjoy!

Woensdag

Woensdag was mijn laatste blokdag. Ik ging ‘s morgens naar Gent om te leren op kot, dat deed ik met een lekkere yogi thee. Het leuke aan Yogi Tea is dat er altijd een leuke spreuk aan je theezakje hangt. Ik had ditmaal als spreuk ‘Love is an infinite power‘.Verder verlangde ik er heel erg naar om mijn laatste examen te doorkruisen op mijn ‘boost je blok’ kalender.

Zo als je ziet is mijn kotje turquoise, daarom heeft het ook als bijnaam ‘smurfendoos’.
donderdag

Donderdag stond ik heel vroeg op om de leerstof nogmaals te herhalen. Na mijn examen, deed ik een welverdiend dutje. ‘s Middags ging ik lunchen met een vriendin bij Emmy’s, waar ik eindelijk eens de befaamde Emmy’s favourite heb geprobeerd. Iets later ging ik een vers geperst fruitsapje drinken bij Den Hoek Af. (een hotspot van deze hippe gezellige hotspot volgt!).Ik ging ook nog een uurtje lopen in de fitness.

vrijdagLazy vrijdag, naast het studeren voor mijn inhaaltest van maandag, ben ik naar de Aveve gegaan voor de mama. Ik moest om een mix voor haar lekker zelfgebakken brood. Natuurlijk kon ik het niet laten om even te stoppen bij de schattige beestjes. ‘s Avonds keek ik samen met mijn vriend een aflevering van Game of thrones met een lekker glaasje wijn.

zaterdag

Zaterdag was de uitstap van de dag naar de Decathlon. Voor de rest heb ik lekker geslapen. Ik heb ook nog een beetje op Pinterest gekeken en een olifant gemaakt met papier. ‘s Avonds hebben we terug een aflevering van Game of Thrones bekeken.

zondag

Zondag was, suprise suprise, een lazy Sunday. Ik heb uitgeslapen tot half 10, daarna ben ik gaan lopen en heb ik geleerd voor mijn inhaaltest.

maandag2maandag

Maandag ging ik direct na mijn inhaaltest lopen in de fitness. Hierna ging ik lunchen met Floriane bij Emmy’s. ‘s Avonds maakte ik lekkere pitta’s met mijn vriendje en ging ik uit met Nathalie en Laura!! FIN DES EXAMENS!

dinsdag

Dinsdag was ik overdag model voor een studente aan de Make-up For Ever Academy. Ze moest een gedurfde nieuwjaarslook creëren en het is haar gelukt. Later op de dag trok ik rond in Brussel samen met mijn vriend. ‘s Avonds gingen we naar een geweldige optreden van Hozier in Vorst Nationaal. Het voorprogramma was Rhodes.

woensdagWoensdag ging ik indoor skiën in het Skidôme Terneuzen.

Anyways, dat was mijn weekoverzicht. Ik ben blij dat ik mijn foto’s met jullie kon delen. Bedankt voor het lezen!

xxx

 

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise