Wat een onwijs drukke week heb ik weer achter de rug! De examens zaten er eindelijk op en het was eindelijk zover! Van donderdag tot zaterdag was ik samen met mijn broer in Disneyland!

Daarnaast heb ik vooral veel geoefend voor mijn rijexamen, gerust, films en series bekeken en lekker geluierd! Kijk je even mee naar wat ik allemaal gedaan heb?

 

WOW9

Woensdag ging ik even winkelen met mijn mama in Knokke. Mijn fashionistamama kocht een limited edition tas van Longchamp, sooooo pretty! Ik reed erna terug naar Oostende (Mama en ik leefden allebei nog toen we aankwamen in Oostende, dus ik was heel blij!).

 

WOW4

Donderdagochtend vertrokken Maxim (mijn allerliefste broer) en ik naar Disneyland! Hier had ik zo hard naar uitgekeken en om 6 uur ’s morgens vertrokken we richting Marne-La-Vallée! Rond 9 uur kwamen we aan in Marne-La-Vallée en werden we hartelijk ontvangen in het Disneyland Hotel! Nadat we onze tickets kregen aan de receptie, gingen we meteen het park in en gingen we op de foto met Donald Duck! Joepie! Goofy, Pluto, Tigger en Winnie The Pooh stonden ook nog paraat om op de foto te gaan! Na een aantal foto’s was het tijd voor een beetje actie!

 

WOW5Vrijdag gingen we meteen na het ontbijt naar het Disneyland Park, want we konden genieten van de extra magic hours! We gingen op Space Mountain, de Merry-Go-Round, Pinocchio en Mad Hatter’s Teacups! We namen een foto met de fantastische Mickey Mouse en de liefste Minnie Mouse! Daarna gingen we naar Walt Disney Studios om er op een aantal attracties te gaan. Na een drukke dag in Disneyland Parijs, wilde mijn broer zich eens wagen aan de grootste hamburger bij Annette’s Diner! Omdat hij deze gigantische burger helemaal heeft opgegeten, kreeg hij een gratis milkshake cadeau. In het hotel dronken we nog gezellig een drankje in Café Fantasia.

 

WOW6Zaterdag begon ik de dag goed door op de foto te gaan met allerliefste Mickey! Daarna genoot ik van een superlekker ontbijtje in het hotel en daarna gingen we naar Walt Disney Studios. Crush’s Coaster was opnieuw open! Chanceke! Helaas viel de attractie plots in panne en moesten we even wachten totdat het probleem opgelost was. ’s Namiddags dronken we een lekkere chocolademelk bij Café Fantasia en gingen we nog een laatste keer op Space Mountain. Doordat het ’s namiddags verschrikkelijk regende, beslisten we om een beetje vroeger naar huis te vertrekken.

 

WOW7

’s Avonds gingen Maxim en ik samen met mama in restaurant Ocean eten. Mijn papa is er de chef-kok en het is er altijd overheerlijk!

 

WOW1

Zondag moest ik werken in Galeria Inno! Ik zal maar gewoon toegeven dat ik op het eind van mijn werkdag doodop was. ’s Avonds ben ik mijn zetel niet meer uitgekomen!

 

WOW10

Maandag had ik ’s morgens rijles en ’s namiddags keek ik gezellig naar The Princess & The Frog. Ma belle Evangeline! Serieus, als Ray zingt, krijg ik overal goosebumps! Ik ging met mama en papa ook nog eens langs bij opa.

 

WOW8Dinsdag had ik ’s morgens opnieuw rijles. ’s Namiddags had ik een afspraak bij de kapper en erna ging ik nog even winkelen met mama. ’s Avonds keek ik samen met mijn broer naar Harry Potter!

WOW12

Woensdag begon ik de dag met een lekkere koffie en een croissant! Daarna had ik – je raadt het nooit – rijles! ’s Avonds had ik een date met mijn liefste blogvriendinnen! Het was zoals gewoonlijk weer supergezellig.

 

Heb jij een drukke week achter de rug?

xxx Floriane

 

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.