Yay, weer tijd voor een Week on Wednesday 😀 Allez, een Week on Thursday eigenlijk. Say WoT? Doordat ik woensdag laat les had, mijn sleutels vergeten was en nog naar de winkel moest, lukte het niet om hem op tijd af te krijgen. Maar hier is ie dan eindelijk! Mijn week bestond vooral uit lekkere zoetigheden.

WoW woensdag

Vorige week woensdag zag ik lekkere pralines passeren op Instagram. Hierdoor had ik ook superhard zin gekregen in pralines. Ik moest en zou pralines hebben. Na school ging ik dus rechtstreeks naar Leonidas, koos ik 15 pralines en mmm wat zijn ze heerlijk! Ze zitten in een prachtig gouden doosje, precies een cadeautje. Voor mijzelf… Eentje per dag. ’s Avonds keek ik met Bram naar Temptation Island. Ik sta er nog steeds van verbaasd waarom koppels zich hiervoor inschrijven. Er zijn heel wat andere dingen die je relatie al op de proef stellen… No need for die ‘ultieme relatietest’! Woensdag heb ik ook wat geklust. We gaan onze stoelen pimpen en daarom ben ik begonnen met ze te schuren. Geen pretje…

WoW donderdag

Donderdag maakte Bram een ovenschotel met een kaaskorstje bovenop. Hij is altijd supertrots op zijn korstjes. Ik prijs me gelukkig met zo’n jongen die graag kookt. Zeker omdat ik niet zo graag kook… Ik ben meer een dessertjesvrouw. Na het avondeten ging ik de deur uit om te aperitieven bij een vriendin. Normaal kom ik op zulke dingen altijd te laat. Fashionable late, but guess what? Ik was de eerste en dat verdiende een foto! Erna zouden we naar de Sioux gaan om de beentjes los te schudden. Maar helaas, eenmaal toegekomen waren de inkomkaartjes al uitverkocht. We sloten de avond dan maar af in de pittabar.

WoW

Zoals je in de vorige WoW kon lezen zijn we dus bezig aan cases. We zijn met zes mensen en vormen het fictieve communicatiebureau Ogavi. Ik kreeg de eer om het logo te maken 😀 Links zie je een foto van ons groepje. Ik durf te wedden dat wij van alle groepjes die cases doen, de coolste pauzes hebben! Vrijdagavond gingen we eten met Brams papa en stiefmoeder. Het was gezellig en we speelden UNO.

WoW zaterdag
WoW Zaterdag

Zaterdag sliepen we eerst en vooral uit. Toen ik beneden aan de tafel kwam trof ik een ontbijtmand aan. Normaal geven we elkaar geen cadeaus met Valentijn en doen we iets gezelligs samen. Ik was dus aangenaam verrast. We moesten Valentijn op zaterdag vieren omdat ik er op zondag geen tijd voor had. De strik van de ontbijtmand werd even later gebruikt om de katten te sieren. We gingen ook even de stad in.

Zaterdagavond spendeerden we bij mijn ouders in Aalst. Mijn zus had lekkere scampi diabolique gemaakt.

WoW zondag

Zondag keek ik de nieuwste afleveringen van Once Upon a Time. Een superleuke serie met sprookjesfiguren in verwerkt. Die dag kwam Caro eventjes dag zeggen en iets ophalen. Ik kocht ook taart van de bakker. Mijn mama vertrok naar Indonesië voor ongeveer drie maanden. Daarbovenop was het Valentijn en we wilden onze mama toch wel een leuk afscheidje geven. We zwaaiden haar uit op de luchthaven. En ja, er vloeiden traantjes ook al dacht ik niet te wenen. Nadat we mama uitzwaaiden, voerde papa mij, samen met mijn broer en zus, naar Gent. We gingen frieten halen als avondeten. Mama moest eens weten.

WoW

Maandag spraken we weer af met de groepsleden van Ogavi. Als middageten gingen we stokbrood en beleg halen. Een echte gezellige picknick! Nadat we genoeg werk hadden verzet, was het tijd voor vertier. We trokken naar een café om daar iets te drinken en Jenga te spelen.

Als avondeten staken Bram en ik pizza in de oven, bij gebrek aan tijd om te koken. En oké ja, misschien ook bij gebrek aan zin…

WoW Kinepolis

Na het avondeten gingen Bram en ik naar Kinepolis. We gingen naar ‘The Revenant’ kijken. Echt een mooie film en zeker om in de bioscoop te bekijken! Hij duurt wel lang dus je moet wel voor het genre zijn. Bekijk dus eerst eens de trailer. In Kinepolis was er ook een soort setting waardoor je tussen de figuren van ‘Zootroplis’ kon zitten. Ik kon het natuurlijk niet laten om hier een foto te trekken.

WoW dinsdag

Dinsdag ging ik soep halen bij Emmy’s. Superhandig, die take-away soep en ook lekker! Ik had die dag ook een kleine ‘fotoshoot’ met Rainy. Zij is studente Fotografie aan het KASK. Zij hielp mij voor foto’s op de blog en ik haar voor school. Als dat geen goede samenwerking was! ’s Avonds gingen we uit en trokken we naar de Overpoort. Het is de laatste schoolperiode dat we ervan kunnen profiteren om uit te gaan tijdens de week. Linksonder zie je ons wazig wezen in Delta :p

WoW

Woensdag was het tijd voor frietjes als lunch. Ja, heel gezond zag mijn week er niet uit… Maar ja, YOLO.

Hopelijk genoten jullie van deze WoW!

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be