Deze week is het mijn WOW! Vorige week kon je alles zien/lezen over Layla’s week en nu is het aan mij. Ik wou graag deze week doen omdat ik dacht : ja ik heb keiveel leuke dingen gepland deze week! Bij nader inzien was ik misschien wat overenthousiast… Zoveel was het nu ook niet. Toch hoop ik jullie even mee te slepen in mijn week ;). Let’s go!

wo

Op woensdag ging ik lunchen met buddy Jorren. Hij studeert architectuur en wou me graag eens een broodjeszaak L’arbre tonen omdat hij het interieur supercool vindt. Hij heeft vast en zeker gelijk, erg tof binnen. Jammer genoeg blijft mijn brein soms haperen en heb ik er dus geen foto van. Ik at er de spaghetti carbonara en was niet erg onder de indruk. Jorren vertelde me dat ik best een broodje kies volgende keer, dat die wel erg lekker zijn. Volgende keer misschien!

wodo1

Op woensdag en donderdag had ik dit aan! Kleine OOTD: ik droeg een kleedje met cactussen op van &otherstories en een gilet van &otherstories. Ik vond de combinatie erg geslaagd, al zeg ik het zelf…

do2
do

Donderdag was het mijn mama haar verjaardag… Ze vertelde me een tijdje geleden dat ze haar (enige) make-upborstel al 20 jaar had. Ik vond dat ze wel eens een nieuwe verdiend had. Dus kocht ik haar de powder brush van Planet Parfum. Ze was enorm blij en zei letterlijk : “Wow die is zacht? Is dat wel normaal? Mijn vorige is veel harder. Ik dacht dat het de bedoeling was dat die haren hard moesten zijn.”

Ik had donderdag ook geen school dus besloten mama en ik om de dag samen door te brengen en te gaan shoppen.

doselfie

Ja ik smijt er even deze selfie tussen. Ik had me opgemaakt om naar buiten te gaan en vond dat mijn eyeliner te goed gelukt was om er geen foto van te trekken. Uhmm…

do3

Mama en ik gingen eerst naar OR. Ik ben niet de enige in de familie die een koffieverslaving heeft. Mama cappuccino’s en ik latte’s. Er is niks beters dan een kopje koffie (en een stuk kaastaart) om een shoppingtripje te starten!

do4

Ik kocht dit rokje en de trui! Ik had het echt al weken zien staan in de etalage en moest het gewoon hebben! Erg awkward om dit soort foto’s te nemen als de winkelassistente constant komt vragen of ik hulp nodig heb. Nee hoor, gewoon even aan het poseren voor de blog!

12077002_10207375163354245_959935664_n

Mijn vrijdag spendeerde ik met deze oude knapperd. Sommigen gaan uit op vrijdag, ik lig languit in de zetel met Titus.

zat&

Zaterdag ging ik met mijn allerliefste boyfriend naar OR.  Voor de eerste keer ooit nam ik geen koffie! Ik koos voor één van hun zelfgemaakte limonades : Lemon Lime. Hij was superlekker en voor herhaling vatbaar. Mark nam carrotcake. Ik vond het er erg lekker uitzien maar helaas niet even lekker smaken. Hij was wel onder de indruk.

zon1

Zondag vierden we mama’s verjaardag met de familie en zoals bij ons thuis traditie is, doen we dat met een birthday brunch. Zoals je ziet, had mijn mama er haar werk van gemaakt.

zon2

In de vooravond besloten Mark en ik naar de The mazerunner : scorch trials te gaan. Ik vond hem erg spannend! Veel diepgang zit er niet in, maar dat hoeft niet altijd. Plus, het hoofdpersonage is best wel aangenaam om naar te kijken 😉 .

maan1

Maandag ging ik fitnessen na de les! Dat probeer ik 1 à 2 keer per week te doen, maar ik geef toe dat ik soms mijn gymgerief aandoe, helemaal klaar ben om te vertrekken en dan toch besluit om niet te gaan en een serie te kijken. In gymoutfit.

maan2

Maar deze maandag lukte het dus wel! Ik deed enkele oefeningen voor mijn rug en schouders en eindigde mijn routine met squats.

maan3

Na de fitness ging ik naar de studentenraad van communicatiemanagement, nog altijd in gymoutfit. Het was onze eerste vergadering en ik was aangenaam verrast door het aantal nieuwe geïnteresseerden! Go go communicatiemanagement! Erna gingen we met een iets kleiner groepje iets gaan drinken in café de Geus. Het is er supergezellig en ik had natuurlijk ook fantastisch gezelschap.

din1

Dinsdag was ik enorm nerveus. Ik had namelijk een afspraak gemaakt bij Bodydesign om mijn helix te piercen. Om half 5 was het zo ver!

helixpier
dinsdag – woensdag

Dit is het resultaat, ik ben supertevreden! Het deed niet zoveel pijn, het brandde gewoon een beetje. Na een uur of 2 zag het niet eens rood meer. Het kostte me 45 euro. Ik ben erg vertrouwd met Bodydesign en ken ook het personeel een beetje. Het is de enige piercer die ik helemaal vertrouw in Gent!

din3

Ik kocht ook een nieuw steentje voor de dermal piercing in mijn nek. Die piercing heb ik ondertussen al drie jaar, maar zo’n steentje verkleurt soms en dan is het tijd voor een nieuw! Ik koos voor een basic wit steentje.

din4

Dinsdag moest dan ook wat relax eindigen na al die adrenaline bij Bodydesign, en dat gebeurt met mijn roze bruisende flamingo van Lush.

wowo

Vandaag ging ik lunchen met deze ladies bij Emmy’s! Ik bestelde een ‘flaguette’ en hij was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

woe1

Om te eindigen het beeld waar ik dagelijks mee wakker word, of waar ik mee ontbijt eigenlijk. Deze twee lieve monstertjes maken elke ochtend gewoon zoveel beter.

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!