Week on wednesday nummer 20 staat op mijn naam! Ik had een week gevuld met groepswerk, vrienden en een weekendje Newcastle! Al mijn foto’s zijn met mijn gsm getrokken en niet altijd even scherp, sorry daarvoor.

woe

Op woensdag ging ik lunchen met bovenstaande knapperd! Mijn dag kon al helemaal niet meer stuk. Later die avond was het posterbeurs op Artevelde en dit is mijn poster. De poster was een soort infographic over je bachelorproef en op de beurs moest ik uitleg geven aan geïnteresseerden. Mijn bachelorproef en poster gingen over online communicatie van kapperszaken. Ik had veel succes met mijn roze poster, veel meisjes werden er door aangetrokken, werd mij verteld. Ook van mijn coaches kreeg ik positieve feedback.

12787441_10208313962383634_1421757971_o

Donderdag was het hard werken met mijn groepje, we moeten 7 weken met elkaar samenwerken aan een project maar we kenden elkaar helemaal niet voor dit groepswerk. Ik moet toegeven dat ik ze elke week liever zie, en we zijn nog maar aan week vier. Elke bijeenkomst is gezellig met koekjes, koffie, zotte verhalen en boordevol sfeer. Af en toe wordt er gewerkt, als het echt moet.

vrijd

Vrijdag was het tijd voor Newcastle. Mijn mama had toevallig een vlucht voor 2 gewonnen naar Newcastle. Dat konden we niet laten liggen natuurlijk! Ik moet toegeven dat we geen cultuur gedaan hebben, wel veel gewandeld en geshopt, vooral geshopt. Verwacht je maar aan een Newcastle haul binnenkort ;). Blijkbaar wordt de reeks Geordie Shore in Newcastle gefilmd, iets wat ik begreep eens de avond viel, speciaal volk wel! Maar buiten leuke winkels en speciaal volk had Newcastle erg mooie bruggen! Ja het klinkt random, maar het is de waarheid. Links zie je The Tyne Bridge. Ik hield enorm van de verscheidenheid in architectuur. De Victoriaanse stijl was overal terug te vinden in de stad maar werd opgefrist met hypermoderne futuristische shopping malls, bruggen, concertzalen, etc.

12788694_10208314142788144_1275932606_o

Zaterdag was ik nog steeds goed aan het shoppen in Newcastle, door mijn enthousiast gewinkel heb ik dus niet echt foto’s van de winkels genomen. Wat ik je wel kan vertellen is dat ik een muts gekocht heb omdat het zo verschrikkelijk koud was! Ik kreeg hoofdpijn van de kou maar dat heeft deze beanie uit de herenafdeling van H&M gelukkig opgelost. Wist je trouwens dat er enorm veel meisjes doodvriezen in Newcastle na het uitgaan? Ik zag veel mensen in korte blote kleedjes en mensen zonder jas, het zijn toch speciale mensen die Engelsen.

zond

Zondag was het tijd om naar huis te gaan. Mama en ik sloten de middag af met een gigantische kop cappuccino en een even gigantische Engelse scone gevuld met frambozenconfituur. Ik had nog nooit een scone gegeten en was dus zeer nieuwsgierig.Hij was heerlijk, zeer zwaar en nogal moeilijk te verteren.  Ik ben de hele vlucht naar huis misselijk geweest, no regrets.

mand

Terug in België en terug groepswerk maandag. Het groepswerk verliep vlot en Nathalie, Sara en ik besloten af te sluiten met een lekkere chocolademelk bij Bar Jan Cremer! Erna ging ik naar de fitness. Yup, het was 5 maand geleden dat ik nog een voet in de Basic fit heb gezet. Niet uit luiheid ;). Het voelde zo goed om terug te sporten en eens goed te zweten, deze donderdag ga ik weer. Er is niks beter dan jezelf eens verwennen met een badje en een gezichtsmasker na sporten, een perfect einde voor een perfecte dag!

di

Dinsdag was het feest! Als pauze tijdens het groepswerk bracht Sara pannenkoeken mee (dankuuu!) wat een superleuke verrassing was natuurlijk! Die avond reed ik naar Merchtem om met deze supercrew te feesten! Het werd best een wilde nacht en ik vond het superleuk. Daarom is dit ook een perfect einde voor mijn WOW.

Tot de volgende!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!