Hoihoi!

Long time, no see! Eigenlijk was het twee weken geleden aan mij om te WoW’en, maar wegens omstandigheden is het me toen niet gelukt om een leuke post in elkaar te boksen. Die hadden jullie dus nog te goed, vandaar dat ik erg mijn best heb gedaan om genoeg foto’s te nemen.

Woensdag collage

De eerste dag van mijn WoW, donderdag, begon al goed. ’s Ochtends had ik -alweer- een dag cases. We begonnen de ochtend met een lekker ontbijtje, want Céderic bracht koffiekoeken mee. ’s Namiddags nam ik voor het eerst in een hele lange tijd opnieuw de trein. Een lekkere Chai Tea bij Starbucks verzachtte het lijden wat, want hoewel ik vier jaar lang elke dag pendelde, ben ik niet zo’n fan van treinen. In de nieuwe trein, die wel wat weg heeft van een snelle tram, keek ik mijn ogen uit. Eenmaal uitgestapt werd ik verrast door een heel leuk kraampje op het dorpsplein. Ik at er een lekkere pannenkoek en nam ook een zakje met versgebakken wafeltjes mee.

’s Avonds ging ik met vriendinnen iets eten en drinken. We begonnen de avond bij ‘Pane & Vino’ op de Nederkouter in Gent. Ik nam er een pasta met mozzarella, tomaat en basilicum. Niet slecht, maar als ik heel eerlijk ben, vond ik de ravioli van buurvrouw Layla er nog lekkerder uitzien. Zeker iets om volgende keer te proberen!
We eindigden de avond bij Bar Belien in de Verloren Kost. Een lekkere verse limonade met frambozen voor mij, en wijntjes voor mijn vriendinnen. Minder leuke afsluiter? Een parkeerboete. Maar ja, eigen schuld, dikke bult natuurlijk.

vrijdag collage

Op vrijdag hadden we een dagje vrijaf, geen cases dus! Ons huis was een echte puinhoop, dus dat moest eerst opgeruimd worden. Na een (lange) dag vol opruimen, wasjes draaien, poetsen en inkopen doen, spendeerden we de avond voor de televisie. Want… het nieuwe seizoen van House of Cards kwam uit! Intussen zitten we al bijna aan de laatste aflevering, en het is nog steeds superspannend en intrigerend! Echt een aanrader!

Oh, en mijn nieuwe hobby? Faceswaps! Hierboven een pareltje waarin Jonas en ik van snoet wisselen.

collagezaterdag

Naar zaterdag keek ik erg uit, want we gingen ’s middags lunchen bij Sapporo, het Japanse restaurant dat in een vorige WoW ook al eens voorbij kwam. Daarna gingen we naar Mediamarkt Kortrijk, want daar zouden we onze nieuwe tv ophalen. Het was ‘BTW Weg Ermee’-actie en daardoor was er ook heel veel volk. Jammergenoeg bleek de televisie die we besteld hadden niet meer op voorraad. Geen snellere manier om me slechtgezind te maken, maar een telefoontje naar de klantendienst van Mediamarkt heeft enigzins voor een oplossing gezorgd.

Ik ging ook nog even bij mijn lieve oma langs. Daarna gingen we lekker raclette (alert: caloriebom!) eten bij Jonas zijn mama en keken we -rara- nog een afleveringetje van House of Cards.

zondag collage

 

Zondag was al helemaal een rustige dag. Ik heb een beetje uitgeslapen, wat voor school gewerkt en nog wat verder opgeruimd. Mijn favoriete pasta de laatste dagen? Strikjes met een verse pastasaus van Albert Heijn. Ik ben vooral fan van de tomaat-mascarpone en de rode pesto varianten. Nog wat verse kerstomaatjes, wat mozzarella en verse basilicum en klaar! En daarna? Je mag drie keer raden. Ik nam ook nog een ontspannend bad met mijn favoriete Bubble Bar, The Comforter, van Lush. Een halve was genoeg, want wat een bom is dat!

collagemaandag

Maandag was de start van mijn propvolle week. Aangezien het al de voorlaatste week is dat we aan deze case kunnen werken, wordt het werktempo wat opgevoerd, starten we vroeger en stoppen we later. We moeten een presentatie houden, en die lukt behoorlijk. Wel nog een pak verbeterpunten, maar daar is natuurlijk ook nog wel wat tijd voor. Daarna ga ik met Flo iets drinken in ‘de Geus van Gent’, vlakbij school. We doden de tijd met babbelen in afwachting van de studentenopleidingsraad, waar we als stuvers beiden naartoe gaan. Na die vergadering gaan we met een groepje gezellig nog iets drinken, waardoor ik opnieuw in de Geus beland. Ik sluit de avond af met een lekkere kop Royco Minute Soup en een aflevering van De Mol.

dinsdag collage
Ook dinsdag was een drukke dag. Kort samengevat zijn we tamelijk vroeg begonnen, hebben we goed doorgewerkt en gingen we ’s middags lekker lunchen bij Emmy’s. Ik nam er dit keer geen Emmy’s Favorite flaguette maar ging voor de flaguette met zalm. Ook lekker, maar volgende keer hou ik het toch bij Emmy’s Favorite. ’s Avonds gingen we gezellig nog iets drinken in Café De Planck (‘den boot’, dus) en snelde ik daarna terug naar school. Ik presenteerde die avond namelijk het welsprekendheidstoernooi, waar studenten van communicatiemanagement en journalistiek het beste van zichzelf gaven in hun overtuigende toernooi. Mijn taak? De betogen aan elkaar praten en de studenten inleiden. Door al die drukte vergat ik bijna te eten (een unicum in mijn leven) en ging ik daarom ’s avonds frietjes eten met mijn vriend.

 

Op de laatste dag van deze WoW werk ik opnieuw vooral aan de case. Ook typ ik dit blogje en ga ik vanavond met huisgenootje Celine naar de cinema. We gaan naar Belgica, ik ben al benieuwd! Op zaterdag zat er een gratis ticket voor de film ‘Belgica’ in elke Standaard-krant, dus dat was ook mooi meegenomen. Ik kijk al uit naar de lekkere popcorn, haha!

Hoe was jullie week? Keken jullie ook naar het nieuwe seizoen van House of Cards?

Xx

Hanne

 

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.