Dag lieve lezers! Er is alweer een week voorbij! Het was zoals gewoonlijk weer een enorm drukke week. Medestudenten aan Artevelde zullen dan ook akkoord gaan met mij wanneer ik zeg dat we echt way too much schoolwerk hebben!

Here we go!

WOWF6

Woensdag ging ik winkelen bij Albert Heijn en ik zag dit mooie brikje me toelachen. Ik heb het getest en het is zo lekker! Het ideale zomerdrankje! Na de les ging ik naar Vinyl Kitchen en kocht deze leuke plaat van Whitney Houston! Don’t you wanna dance? Say you wanna dance!

WOWF4

’s Avonds had ik met Katrien afgesproken en ze had een aantal superleuke verjaardagscadeautjes mee. Superlief van haar! We gingen erna eten bij Paul’s Boutique. Ze had als verrassing mijn ouders en mijn broer uitgenodigd, zij zaten ons dus al op te wachten! Hoe lief was dat? De hamburger was zoals gewoonlijk weer top, maar de frietjes waren teleurstellend (m.a.w. er lagen ongeveer 10 frietjes in het bakje…). Nadat mijn ouders en broer terug vertrokken naar Oostende, gingen Katrien en ik naar Temptation Island kijken op mijn kot. Vrij saaie aflevering, niet?

WOWF3

Donderdag was ik jarig! Het zou een superleuke dag moeten geworden zijn, maar helaas viel mijn verjaarsdagdinnertje in duigen door verschillende zieke gasten :-(. Uiteindelijk heb ik na de les nog een grote wandeling gemaakt en voor mezelf een lekker gerechtje klaar gemaakt.

WOWF8

Oké, ik ga eerlijk zijn: vrijdag was een saaie dag. De lessen waren niet mijn allerleukste van de week en ik had dringend nood aan weekend! Nuja, ik hield het toch nog vol. Maar toen ik dan uiteindelijk aan het station toekwam, bleek mijn trein afgeschaft te zijn… Seriously, guys? Ik dronk dan maar een iced latte bij Starbucks terwijl ik nog even werkte aan een presentatie voor school.

WOWF1Zaterdag ging ik met mijn mama, papa en broer naar Antwerpen. ’s Middags aten we een heerlijke pizza bij Civilta del Bere. Een echte aanrader! Yummmm!

WOWF2Zondag had ik veel werk voor school, maar ik heb samen met mama toch 14 kilometer gewandeld. Om onszelf te belonen, dronken we gezellig een koffietje in de zon!

WOWF12

Maandagavond was er blogvergadering met de liefste blogmeisjes ter wereld. Het was gezellig om elkaar weer eens te zien, want door de cases en de lessen, zien we elkaar veel te weinig. ’s Avonds was ik druk aan het werk voor presentatietraining en Duits.

WOWF13

Dinsdag was zonder twijfel de drukste dag sinds een heel lange tijd! ’s Morgens kocht ik mooie tulpjes! Ik had een test van Duits (bweeeeerk!!), presentatietraining en presentatie van bedrijfsmanagement. Gelukkig voel ik me als een vis in het water als ik mag presenteren. Op het einde van de dag was ik moe, maar voldaan. Hoewel ik enorm veel migraine had, vond ik toch nog de moed om te gaan wandelen en ik ben dan even langs school gepasseerd.

WOWF9

Vanmorgen ben ik gaan wandelen. Ik ben naar de Korenmarkt gewandeld, heb daar mijn boodschappen gedaan en ben dan terug naar kot gewandeld. Die 10 000 stappen die ik wilde doen vandaag, waren dus al in de pocket! ’s Middags had ik een interview op school met Vicky en Paulien. Twee heel lieve meisjes van Goesthink. Ik ging met de shadesmeisjes foto’s maken voor de blog en Celine was zo lief om de foto’s voor ons te nemen. Dank u, Celine! We namen ook nog deze leuke selfie, yay! (euh ja, dat was dus blijkbaar mijn sexyface, oeps!)

Na de les ging ik met Helena een lekkere koffie drinken in de Geus. De perfecte afsluiter van een drukke dag.

WOWF10

Zo, dat was het! Ik kruip met mijn laptop in bed en ga genieten van een aantal afleveringen One Tree Hill, want die serie geraak ik echt nooit beu.

 

Tot de volgende WoW!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.