Druk, druk, druk! 24 maart ben ik mijn stage begonnen en ik moet toch nog altijd mijn groove vinden. Ik moet toegeven: ik had het erger verwacht. Ik ben écht geen ochtendmens, maar heb eigenlijk nog maar één ochtend gehad dat ik mezelf vervloekte. Dus dat valt best wel mee. Door al het hectische van stage, weekendwerk en mijn verjaardag is deze WoW een WoT geworden. En ook wel omdat Bram de avond dat ik eigenlijk vlijtig aan deze WoW moest pennen naar de cinema wou. Vergeef het mij, maar Brammieboy en Jungle Book gingen eventjes voor. (B.T.W.: Jungle Book is het waard om in de bioscoop te bekijken. Pas op: kans op traantjes)

 

Woensdag

 

Woensdag was het mijn verjaardag! Woehoe, 23 jaar. Ik ben toch al minder blij met het ouder worden. 22 vond ik nog oké, maar 23 vind ik toch al ouder klinken. Gelukkig heb ik Aziatische genen en als ik gezegend ben met een Aziatisch verouderingsproces zal ik er niet snel oud uitzien. Score! Ik denk zelfs dat niemand mij 23 schat. Ik vierde deze dag door pralines mee te brengen naar de Flair redactie, mijn stageplaats. Niets beter dan lekkere pralines in een mooi doosje. Die dag mocht ik ook kiezen wat we gingen eten, dus koos ik voor moussaka. Na mijn dagje stage kwam ik dus thuis en trof ik een vriendje dat druk in de weer was met potten en pannen. De moussaka à la Bram was zeker geslaagd! Ook is er een nieuwe traditie geboren: een instaxje op mijn verjaardag met Pebbles <3

 

woensdag1

Elsa kusjesgever

 

Ik koos die avond ook de film – ‘cause I’m the B-day queen-, het werd The dressmaker. De beschrijving leek niet veelbelovend: Een vrouw die terugkeert naar haar thuisstad met haar naaimachine. Euhhh oké dan. Diep verhaal… Maar hij was best wel goed, zelfs Bram vond het goed en hij vindt bijna geen enkele film goed die ik kies :p Oh ja, ook Liam Hemsworth deed mee. Wat een streling voor het oog.

 

 

Donderdag was het werkertjesdag. Ik kwam thuis, at en verfde de deur. Verven, ik heb er een bloedhekel aan gekregen. Die klusjes blijven maar komen en het verven lijkt nooit gedaan.

vrijdag

Vrijdag maakte ik mijn eerste liftselfie en ging ik een drukke avond tegemoet. Na mijn stagedag ging ik rechtstreeks naar Izegem om eerst te gaan eten bij Brams mama en erna op babybezoek te gaan bij zijn nicht. De baby is echt zo koddig!

 

Zaterdag

 

Zaterdag zat ik eerst in Aalst om in de Mc Donald’s te werken. Het was een druk dagje daar aan mijn kassa tussen de burgers en frieten. Na het werken ging ik terug naar Gent. De volgende dag kwamen mijn Aalsterse vriendinnetjes bij mij in Gent op de koffie. Mijn plan was om toe te komen in Gent en aan mijn taart te beginnen. Maar dat liep anders, want ik legde me even in de zetel. Stomste plan ever! Natuurlijk viel ik in slaap en werd ik pas om drie uur wakker. Maar die taart moest en zou gemaakt worden! Ik wou een cheesecake maken en zoiets moet 4 uur in de koelkast rusten. Er zat dus niets anders op, om drie uur kon je mij dus vinden tussen de roomkaas met een blender in mijn handen.

 

zondag

zondag

 

Zondag, tijd om mijn verjaardag te vieren met mijn besties. Eerst maakte ik een stop op de bloemenmarkt om de tafel te decoreren met kleurrijke tulpen. Erna was Julie’s House aan de beurt, want daar lagen mijn bestelde cupcakes te wachten. Het werd een gezellige dag met een heuse fotoshoot. Girls will be girls!

 

Maandag

 

Yaaaaay, zonneschijn! Maandag was een zonnige dag dus trokken we naar buiten om te lunchen. ’s Avonds deden we een poging om The hateful eight te bekijken, wat niet lukte. We keken dan maar naar Modern family, er zijn ergere second choices.

 

dinsdag

 

Pendelen valt me toch wel zwaarder dan ik dacht. Mijn dinsdag op de trein beginnen en zo eindigen is best vermoeiend. Gelukkig had ik mijn Flair als vertier! ’s Avonds maakte ik tijd voor Ben & Jerry en filmtijd met Bram. We kozen voor The Walk, le boyfriend vond het een mooie film. Ik wou dat ik ook mijn mening kon zeggen, maar helaas viel ik in slaap…

 

woensdag2

Gisteren, Woensdag, kwam ik thuis en botste ik op Bram en onze nieuwe buurman al sippend van een gin & cocktail. Ik kon daar natuurlijk ook geen nee tegen zeggen. Heerlijk zo in het zonnetje. Later op de avond gingen Bram en ik ook naar de bioscoop voor The Jungle Book in 3D. Oh, en ik mocht ook gaan welnessen voor mijn stage bij Flair. Droomstage: check!

 

Xje

Wendy

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be