Het is alweer een tijdje geleden, maar hier ben ik dan!

W11

Sporty Spice

Woensdagochtend ging ik sporten en maakte ik m’n middageten klaar. ’s Namiddags werkte ik een beetje voor school en ging ik wandelen met Katrien. De dag eindigde helaas te vroeg voor me, want ik lag rond 19 uur al te slapen doordat ik hevige migraine had.

W1

Donderdag had ik veel les, maar de saaie details bespaar ik je liever. Daarom deel ik een selfie met Eline (je spreekt het dus uit als Eelienu, who knew?!).

W10

W3

Vrijdag was een drukke dag! ’s Morgens had ik stagebriefing, les én groepswerk. Één ding is zeker! Kenny (a.k.a. Kenneth) vond RZL wel erg boeiend. Daarna trok ik gepakt en gezakt naar Oostende, waar mijn lieve mama me al opwachtte. We gingen samen koffie drinken bij Barista No75. Een echte Oostendse aanrader!

W2 W5

’s Avonds ging ik samen met Louise, Wendy en Flo naar Beautytrends, een VIP Event van Yves Rocher. We dronken er een superlekkere cocktail van The Pharmacy, Flo en Wendy lieten temporary tattoos zetten van Mon Tattoo en ik nam nog een selfie met de allerliefste Louise ter wereld.

W8

Zaterdag ging ik met mama en broer naar Roermond. Het was supergezellig en ik kocht een aantal leuke spulletjes bij Nike! Wil je meer weten over de outlet in Roermond? Lees dan zeker eens Hanne’s post!

W7

Zondag ging ik op bezoek bij mijn opa en ’s avonds ging ik nog samen met mijn lieve broer wandelen op de Oostendse zeedijk.

W9

Maandag ging ik ’s middags om mijn boodschappen op de Korenmarkt. ’s Namiddags had ik les en ging ik naar de fitness. ’s Avonds was ik bij Layla uitgenodigd. We genoten samen van een lekkere thee (in de leukste tas ever!) en we aten Wendy’s famous cheesecake en Layla’s overheerlijke orange cake. Moe, maar voldaan werkte ik op kot nog even verder voor school.

W6

Dinsdag was een ongelofelijk drukke dag! ’s Morgens was er brandalarm op kot (Seriously peeps van Ter Plaeten Upkot: ZET UW DAMPKAP AAN ALS JE KOOKT!). Daarna haastte ik me naar school, want ik had een presentatie voor presentatietraining (duh)! Het uurtje daarna had ik een test van Duits… En neen ik versta de Lamp echt niet (mensen van Communicatiemanagement weten wel waarover ik het heb…). ’s Avonds was het tijd voor een beetje quality time met Nathalie! We gingen eten bij Pure Daphné. Het was er echt lekker, maar ik ging met honger van tafel en op mijn salade zat een overdosis aan Dijonmosterd, ew!

W4

Slaatje met zelfgemaakte preparé en een pistoletje

Woensdag kwam mijn mama even langs en we hebben ’s middags gezellig samen op kot gegeten, daarna had ik les, ging ik nog even langs bij Vinyl Kitchen en ging ik sporten. Yay! Ohja, op school zag ik Arthur en hij had toevallig dezelfde awesome trui aan! W12

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.