Benieuwd hoe mijn afgelopen week eruit zag? Druk, dat kan ik je alvast verklappen. Zoals je in mijn vorig weekoverzicht al kon zien, zit ik middenin de stageperiode. Mijn dagen zijn dus goed gevuld, en van mijn weekend probeer ik natuurlijk ook te genieten.

donderdagWoWaprilHanne

 

Mijn week begint op donderdag 21 april. Het bedrijf waar ik stage doe, These Days Y&R, ligt in Antwerpen, ongeveer 2 uur reizen van bij mij thuis. Da’s niet altijd even fijn (en bijzonder vermoeiend), daarom logeer ik soms bij mijn oma. De dag begon goed, mijn nieuwe schoenen waren namelijk toegekomen! In mijn vorige Sharing Sunday vertelde ik over de Nike Suede Gold Grain sneakers, die ik nergens kon vinden. Wel, na een lange zoektocht op het internet heb ik ze toch kunnen bestellen! Ze zijn ietsje te groot, maar da’s niet zo erg (want ze zijn zo mooi!).

Daarna ging ik naar een meeting bij één van onze klanten. Met de cabrio gingen we er naartoe (wat een luxe), en het dak kon open want wat was het mooi weer!

’s Namiddags werken as usual, maar we namen ook een podcast op. Meer kan ik er natuurlijk niet over vertellen, maar het was alleszins een leuke ervaring.

vrijdagWoWaprilHanne

Fri-yay! Bijna weekend! Vrijdagochtend werkte ik opnieuw vooral aan mijn bureau, maar in de namiddag kreeg ik een andere taak. Voor een project hadden we veel verschillende sleutelhangers nodig, en daarom mocht ik op pad. ’s Namiddags ging ik dus winkelen in Waasland Shopping Center. Ik kocht er een hele hoop sleutelhangers, maar ook een lekkere FroYo.

Ook ’s avonds zat ik niet stil: de Food Truck Boulevard was in ons dorpje gestrand, en daar moesten we dus wel even naartoe. Lekker gegeten, leuk gezelschap, maar jammer van het koude weer. Kom je deze zomer nog eens terug, liefste Food Truck Boulevard?

ZaterdagWoWaprilcollageHanne

Op zaterdag ging ik naar het strand. Niet om te zonnen (want wat was het koud!), maar om te grimeren. Festival aan Zee is een gratis festival in De Panne, en er was een heleboel kinderanimatie voorzien. Voor één van die kinderanimaties zorgde ik, want mijn hobby is kindergrime! Roze tijgers, Frozen-prinsesjes, bloemenmeisjes en stoere dino’s, ze passeerden allemaal de revue. Leuk, al die vrolijke, blije snoetjes!

Hoewel ik ’s avonds eigenlijk alleen maar kon denken aan in de zetel kruipen en lekker slapen, had ik mijn vriendinnen beloofd om mee uit te gaan. Nu, echt een straf was dat natuurlijk niet, want na een lekker bad was ik er weer helemaal bovenop. Het werd een bijzonder leuke avond die ik niet had willen missen!

Van zondag heb ik zelfs geen foto’s, want: rusten, luieren en tv-kijken.

maandagWoWAprilcollageHanne

Maandag was weer vroeg opstaan en naar Antwerpen vertrekken. Gelukkig werd ik daar verwelkomd met een lekker ontbijtje, zoals iedere laatste maandag van de maand. Ook de rest van de dag was niet as usual, want we gingen op fotoshoot. We kwamen op leuke, mooie plaatsen in Antwerpen en aten ’s middags een lekkere pizza bij de Zomerbar in Park Spoor Noord. Het was een ijskoude en vermoeiende dag, maar opnieuw een heel toffe ervaring.

Op dinsdagochtend verdwaalde ik compleet met het openbaar vervoer, en belandde ik middenin een hagelbui. Niet zo’n toffe ervaring om de dag mee te starten, maar gelukkig had ik daarna wel een fijne dag. Een erg rustige ook, dus opnieuw ééntje zonder foto’s.

WoensdagWoWaprilcollageHanne

Woensdag, gisteren dus, is de laatste dag in mijn WoW. ’s Middags hadden we een pizzafeestje bij These Days, joepie! Een heuse caloriebom en nogal zwaar als lunch, maar voor één keertje kan dat wel. Oeps, had ik maandag ook al niet pizza als lunch?

’s Avonds ging ik nog eens naar huis, en zo zit ik momenteel (donderdagochtend) op de trein dit blogje te typen. Vroeg, vroeg vroeg!

Benieuwd naar meer van mijn stage-avonturen? Ik schreef er een blogje over op de blog van Goesthink, een platform voor en door (toekomstige) communicatiestudenten.

 

Zo, dat was ‘m dan! Hoe was jullie week?

 

Xx

Hanne

 

 

 

 

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.