Hello hello

Zoals je waarschijnlijk al door had, lopen bijna alle Sog’ers stage. Ik dus ook. Maar ra ra ra ra waar?


Ik vertelde het al in mijn vorige WOW. Ja, ik loop stage bij het PR-bureau oona. Hieronder kun je dus alles lezen over afgelopen week.

 

 

woensdaf

PicMonkey Collage

Woensdag

De volgende dag keerde ik terug naar Antwerpen voor de eerste Welcome Day bij Oona. Het was een langverwachte dag en ik wist niet wat ik mij er bij kon voorstellen. In de voormiddag moesten Julia, een andere stagiaire,  en ik nog even om nieuwe bloempotten bij Serax, een Antwerps bedrijf met een assortiment prachtige bloempotten voor bloemisten en interieurzaken.

Eens terug aangekomen bij Oona, konden de persdagen beginnen. Oona had het dit jaar helemaal anders aangepakt. De Welcome Days werden in een volledig nieuw jasje gestoken met de naam ‘Oona Exposed’.  Al de merken werden op een artistieke wijze gepresenteerd. Zo zie je de handjes met een T-Shirt van Cesar Casier, topmodel en sinds kort young designer. Bovenaan links zie je de stand van Juttu, daaronder een paar Teva sandalen, enkele Komono watches en daarnaast (last but not least) een reflecterende jas van Camel Active (de onderste foto is met flits genomen). Voor meer foto’s van de Welcome days bij Oona, kun je altijd een kijkje nemen op Facebook.

OONA BE welcomedays © presstigieux

?: Presstigieux

donderdag111

Donderdag

Day two van de persdagen. De dag begon rustig maar er kwamen zeer veel pers en bloggers een kijkje nemen. De meeste waren, net zoals ik, volledig in ban van de Harley Davidson. ☺
Het einde van de persdagen was aangebroken. Ik keerde ditmaal niet alleen met de trein naar huis, maar met Wendy. Zij kwam ook net van een persdag in de buurt ☺ Thuis at ik één van mijn favoriete slaatjes van de Albert Heijn. Yum yum yum!

Vrijdag

Rainy Friday en de dag na de Welcome Days… dat wil zeggen: opruimen. Tegen de middag waren we al klaar met alles op zijn plaats te zetten en konden lekker gaan lunchen bij Roest. Hierna namen we met heel het Oona-team afscheid van stagiaire & zangtalent Lisa. 🙁

’s Avonds ging ik mee naar de BBQ/gouden schoen uitreiking van de voetbal van mijn vriend.

 

zaterdag

Zaterdag

Weekend! Ik ging voor de eerste keer winkelen in Maasmechelen Village, een van de Chic Outlet Shopping Villages. Niet zo ver hiervan ligt Roemond, daarover kun je alles lezen in de post van Hanne.
Er waren niet veel mogelijkheden om te gaan eten dus we gingen eten bij Ellis Gourmet Burger. Ik nam de ‘Crazy Red Veggie’ met een rode paprika-soja burger. En het smaakte want ik had al een reuze honger aangezien het al 2 uur in de namiddag was.

’s Avonds ging ik naar een gezellig kampvuur van de Scouts.

 

PicMonkey Collage

Zondag

Ja ja, zonnige zondag. Lekker uitgeslapen, een fietstochtje, Kubb gespeelt (ken je Kubb niet? Kijk hier) en ook een beetje gewerkt voor school.

 

PicMonkey Collage

Maandag

Het begin van een korte en zonnige week. Ik mocht vroeger vertrekken op mijn stage omdat ik naar Gent moest voor een terugkommoment op school. We trokken hiervoor naar De Geus Van Gent en reflecteerden over onze stage met medestudenten. Ik was blijkbaar de enige die opteerde voor een non-alcoholisch drankje ☺.

 

PicMonkey Collage

Dinsdag

Weer een nieuwe stagedag. Ik ging ’s avonds eten bij restaurant De Kaai. Ik smulde van mijn slaatje geitenkaas terwijl ik genoot van het prachtige uitzicht op de Schelde!

 

woen

Woensdag

Ik ging ’s morgens om lekkere pistolets bij bakker Toon De Klerck voor tijdens de middag. Verder zag ik die dag een paar prachtige sneakers van Essentiel staan in de showroom van Oona!
En ja ja, ik hoor jullie al denken! Verlengd weekend! Jeej!
’s Avonds deed ik direct mijn Teva sandalen aan en genoot ik nog van het zalige weer. Iets later hadden we een etentje met vrienden bij ons thuis en was my drink for the eveningGinger Ale‘ Van Schweppes.

Voilà dit was mijn weekoverzicht! Nu ga ik lekker verder genieten van het verlengde weekend, hopelijk doen jullie hetzelfde! Enjoy ☺

Liefs Louise ♥

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise