Whoeeeeeeh, lieve lezers! Afgelopen week was weer zó hectisch! Communicatiemanagement studeren = Een chronisch slaaptekort ontwikkelen.

Woensdag was eigenlijk helemaal niet boeiend hoor. Ik werkte een groepstaak af. Daarmee bedoel ik dus alle schrijffouten corrigeren tot twee uur ’s nachts(!).

ww6

Donderdagochtend ging ik de groepstaak printen bij Copy Cash en diende ik het op school in. So long, stomme taak! Ik merkte een reuzegroot scherm op aan de ingang van onze school, maar dit bleek voor een of andere studierichting op onze campus te zijn. Even een tip naar communicatiemanagement: Hé, misschien willen jullie leerlingen ook wel eens iets leuks doen met de studierichting!

ww12

Vrijdagochtend stond ik vrijwillig om 5 uur op om naar DISNEYLAND PARIJS TE GAAN!!!!!!! Aaaaaaaah! Zo spannend! Serieus, ik geraak het daar echt niet beu. Ik wil gelijk nu al terug. Please? Someone?

ww4

Vrijdag gingen we eerst naar Walt Disney Studios. Mijn mama mag helaas niet op alle attracties omdat ze soms last heeft van haar rug. Dus terwijl broer en ik op Crush’s Coaster gingen, ging momma op de foto met Minnie! Aren’t they cute? Daarna gingen we samen op Slinky, wat sowieso weer uitmondde op een heuse slappe lach bij ons alle drie.

ww8

’s Namiddags trokken we nog even naar het Disneyland Park en daar gingen we samen op de foto met Mickey Mouse! Ohja, mama en ik posseerden ook nog samen met Marie voor de foto!

ww11

’s Avonds bleven we nog in het park om een aantal attracties te doen (tip: ’s avonds kan het echt zoveel rustiger zijn in de parken en dan kun je zoveel meer attracties doen!) en erna naar Disney Dreams te kijken. As usual kwam er weer een papa voor me staan met zijn dochtertje op zijn schouders. Never mind me though, I’m just standing here doing absolutely nothing…

ww10

Zaterdag genoten we van een superlekker ontbijt in ons hotel en dan gingen we opnieuw naar het Disneyland Park. Ugh, we kwamen nog maar aan en we zagen al dat het superdruk ging zijn. Noooo, dat betekende dus dat we zouden aanschuiven bij ALLES! Na meer dan een uur aanschuiven, mochten we op de foto met Goofy en Pluto en ze waren weer ongelofelijk lief! We gingen nog op een heleboel attracties, zoals Dumbo en Space Mountain: Mission 2. Doodmoe vertrokken we ’s avonds terug naar huis. Tot snel, darling Disneyland!

Zondag = Rustdag. Ik zou graag op buitenlandse stage gaan volgend schooljaar en daarom zocht ik een aantal bedrijven op. Bij eentje heb ik ondertussen een sollcitatiebrief ingediend. Spannend!

ww2

Maandag was de eerste dag van de praktijkweek en de leerkrachten nemen dit veel te serieus. Het lokaal waar we ze kunnen terugvinden noemen ze hun ‘basecamp’. Ik bedoel, een tent zetten in een lokaal? Gewoon omdat het kan? Beetje erover.

ww1

Gelukkig heb ik een superleuk team om mee samen te werken. Dinsdag namen we samen een groupselfie. We vullen mekaar goed aan en we werken aan een goed tempo door. Blijkbaar is goed samenwerken niet echt positief. Onze begeleider houdt er meer van dat er drama, discussie en ruzie is. Oké, kwestie van een positieve groepsdynamiek te behouden.

PicMonkey Collage

Vandaag is alweer de laatste WoW-dag! Kenneth (Kenny voor de vrienden) rustte tussen het brainstormen even op de grond. Moet kunnen, toch? ’s Middags at ik een heerlijk slaatje van bij Basic Italian! Een echte aanrader!

Heb jij ook nog praktijkweek of stage? Heb je al blok of examens? Heel erg veel succes!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.