Vandaag deel ik mijn drukke week met jullie. Sinds stage ken ik zelfs niets anders meer dan drukke weken. Vrijdagavonden zijn plots veel kostbaarder geworden!

 

Pizza

Woensdag 1 juni was het Pebbles haar tweede verjaardag! Ook Bram moest dat natuurlijk vieren. Hij onthoudt zelfs beter Pebbles haar verjaardag dan die van ons. Ja, de liefde is groot… Na mijn dag stage ging ik met Louise pizza eten in de buurt van de Rijnkaai. We kozen allebei een margherita en die was heerlijk!

Tanqueray

Na de pizza was het tijd voor een Tanqueray feestje in Sanba, bij PR-bureau oona. Eerlijk gezegd was ik echt moe en had ik het bijna niet gehaald, maar ik raapte al mijn resterende energie bijeen en heb daar helemaal geen spijt van! Het was een toffe avond vol lekkere gin-cocktails en yummy hapjes.

oonabeautyday

Donderdagavond was het weer tijd voor een event: oona beauty day! Op deze dag toont oona de beautymerken die zij vertegenwoordigen. Ik ontdekte er de nieuwe luxueuze lijn van Kruidvat, de parfums van BillyXClub, Delbôve en comfort zone. Louise reviewde al eerder de parfums van BillyXClub, maar we kregen nog wat andere productjes mee naar huis om te testen. Hou de blog dus in de gaten voor een review van de rest! Het was ook leuk om de andere SoG’ers nog eens terug te zien.

 

oona beauty day

Ook de producten van Ici Paris XL, Picasol en Yves Rocher waren te bewonderen en het zag er allemaal veelbelovend uit!

 

PicMonkey Collage

 

Vrijdag was het collega-stagiaire Ineke haar laatste dag bij Flair en dat sloten we af met een lift selfie. Je wordt gemist bij lifestyle, girl! Eenmaal thuis kreeg ik eindelijk de kans om mijn goodiebag van de oona beauty day te bewonderen. Geen nood, we vertellen je zo snel mogelijk alles over de productjes in alle geuren en kleuren! Na al dat bewonderen was het tijd om mij vol te proppen, met, ja hoor, frietjes!!! De avond begonnen we met een film, kaarslicht, Matchathee van Carpe Diem en Bram schoot in de wijn. We keken naar ‘In the heart of the sea’, een film over Moby Dick. Bram vond het een mooie film. Ik, jammer genoeg, zat eerder ‘In the heart of my dreams’. Mijn ogen vielen iets sneller toe dan ik verwachtte, oepsie!

 

Apple, iPhone SE

 

Oh, en voor ik het vergeet! Misschien las je mijn Sharing Sunday waarin ik aangaf dat de iPhone SE op mijn radar stond. Surprise surprise, I got it! Natuurlijk in het roségoud, wat anders. Mijn vreugde was groot toen ik zag dat-ie eindelijk was toegekomen, maar mijn teleurstelling des te groter toen ik zag dat ik helemaal niet de juiste simkaart had 🙁 Zaterdagmorgen ben ik die dus snel gaan halen en ja, wat ben ik blij met deze aankoop. Gebruik hem nu al drie dagen en ik word alleen maar verliefder en verliefder! En wist je dat mijn gsm zo prehistorisch was, dat afgelopen zondag de eerste keer Snapchat was met effing filters!! Ik amuseer mij rot. Sorry not sorry op voorhand aan iedereen voor mijn filterfoto’s :p

visitekaartjes Drukwerkdeal.nl

Vrijdag waren ook onze visitekaartjes toegekomen en ze zijn uiteindelijk prachtig geworden, al zeg ik het zelf! In samenwerking met Polabora kregen we oldschool-achtige foto’s die we erna gebruikten voor een nieuwe groepsfoto. Louise zorgde voor de foto op de voorkant en ik ontwierp de rest van het visitekaartje. Toch nog voor iets goed, dat half jaartje Grafische en Digitale Media aan Artevelde! Achteraf bekeken ben ik eigenlijk heel blij dat ik wat basis grafische kennis heb! Een must voor iedereen die graag esthetisch bezig is!

Flairgames

Zaterdag was het weer werken geblazen, want ik moest meehelpen op The Flair Games in Roeselare. Daar mocht ik jureren als Flair-styliste en de outfits die de deelnemers creëerden beoordelen. Ja inderdaad, voor een fashion lover als ik was dat niet echt ‘werk’ te noemen! Daarna kwam Bram mij verrassen door mij te komen halen, het is toch soms een schatje. We passeerden eventjes bij zijn oma en gingen eten bij zijn mama en stiefpapa in Brugge. Daar haalden we de oude herinneringendoos boven en daarmee lachtte ik mij een breuk, want mo gow zeh, Brams grote babyhoofd was me wel wat!

 

pioenroos

Zondag, Lazy Sunday? I WISH!!! Nee, ik heb heel de dag gepoetst. Waarom wordt alles zo snel vuil :'( Op de foto zie je ook mijn eerste pioenroos die van klein knopje naar mooi pracht bloeide door mijn zorg. Altijd tof om zo’n mooie uitkomst te zien! We ontdekten ook dat Bram zijn haar eigenlijk al zo lang is dat ik er een klein palmboompje kan in maken. Cute, niet?

 

PicMonkey Collage5

Maandag scheen de zon heerlijk en was het ideaal om buiten te eten tijdens de middagpauze.

Bavet Gent

Avondeten deden we in Bavet aan de Nederkouter. Ik bestelde een normale Bavet-portie met extra bacon. Mmm, het was goed!

Bavet Gent

En voorzien van een knap staaltje kunst!

Côte d'Or
Dinsdag gaf de zon weer superveel van haar warme liefde af en dus was het shortjes-tijd! Die dag kwam Parlez ook naar de redactie en het was weer maar eens lekker! Ze stelden de nieuwe chocolade voor van Côte d’Or.

PicMonkey Collage

Woensdag kwam de zon weer tevoorschijn, yaaaay. Ja ik ben een zon-fan! ’s Avonds ging ik naar de winkel en kon het niet laten om nog eens een zakje chips mee te grabbelen, yummyyyyy.

 

Half in slaap vallend typte ik deze WoW, nu snel gaan slapen! Hopelijk vonden jullie het prettig leesvoer!

 

Xje

Wendy

 

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be