Hoi!

Hier ben ik weer! Zoals jullie al weten deze keer geen examens voor mij, maar wel een pittige stageperiode. Nog een dikke week en het zit er al op, ik kan alvast terugkijken op een heel leerrijke en interessante tijd met toffe collega’s. Ik ga ze missen! Toch ben ik ook wel aan het uitkijken naar de zomer(vakantie). Mooi weer, op reis gaan & cocktails met vriendinnen in het zonnetje, wie heeft daar nu geen zin in?

Mijn WoW start op donderdag. Toen was het nog erg zonnig, dus ging ik met een collega iets drinken in de Kofika, een koffiehuisje in de buurt. Gezellig!
’s Avonds bleef ik bij mijn oma in Antwerpen logeren en keek ik naar de finale van Mijn Pop Up Restaurant. Wat vonden jullie ervan? Ik had dit jaar niet echt een favoriet.

IMG_0960

Vrijdag! Bijna weekend, en dat vieren we met een glaasje op ’t werk. Daarna ga ik naar de A Tower op de Keyserlei voor het Teva x The Pony Club event waarvoor ik uitgenodigd was door Oona PR. Het werd een supergezellige avond met Flo en Layla, die we afsloten in… de Quick. Moe maar voldaan gingen we naar huis met onze goodiebags met oa. superleuke Teva’s. Die gaan alvast mee naar Thailand deze zomer!

Collage vrijdag

Op zaterdag sliep ik sinds lange tijd nog eens uit, en daarna was het opruimen geblazen. Een hele week laat thuis zijn zorgde voor een wel erg rommelig appartement. ’s Avonds ging ik eten bij mijn ouders thuis, en knuffelde ik met Poes. Aangezien we zo weinig thuis zijn kunnen we geen huisdieren nemen, wat ik ontzettend jammer vind. Ik vond ook eindelijk de tijd om mijn bestelling van Zalando goed te passen. Het jurkje heb ik alvast gehouden, maar dat kunnen jullie in de foto hierboven zien!

Collagezaterdag

Zondag was een familiedag, in de meest letterlijke zin van het woord. ’s Middags gingen we eten bij Jonas zijn familie, in de namiddag gingen we naar zee taart eten bij mijn familie. Ik heb enkel een outfitfotootje van zondag, sorry! Ik droeg een lang kleed dat ik enkele jaren geleden in NYC kocht. Ik vind het nog steeds fantastisch, en ideaal wanneer het niet écht warm is maar je toch zin hebt om een kleedje aan te doen.

Processed with VSCO with t1 preset

 

Maandag had ik een dagje vakantie, joepie! Ik gebruikte mijn vrije dag om enkele nodige taakjes te doen (lees: naar het gemeentehuis gaan & de banden van mijn auto laten wisselen in de garage) , maar ging ik ook lekker sushi eten bij Yammi Yammi. Na het schrijven van mijn post vorige week, had ik daar erg veel zin in. ’s Avonds gingen we naar de match België-Italië kijken in café Delta in de Overpoort. Hoewel het uitgebreid supporteren niet geholpen heeft, was het wel een erg toffe avond.

Collage maandag1

Paspoort ophalen voor NYC & Thailand en supporteren voor onze duiveltjes!

 

Wat ik nog zoal deed op maandag? Een wel heel bizar beauty-item testen! Van chinupmask.nl kreeg ik het Chin Up Mask testpakket toegestuurd, dat een natuurlijke facelift van je gezicht belooft. Je zou tot 3cm aan je kin/nek kunnen verliezen, zonder plastische chirurgie!

Het testpakket bevat 2 gezichtsmaskers (natte sheets) die apart verpakt zijn, één meetlint en natuurlijk de elastische band om het masker vast te houden. Je legt een nat gezichtsmasker over je kin en nek, en spant dan de elastische band goed aan. Na 30-40 minuten kan je de band en het masker weghalen en is je kin strakker.

Wat vond ik ervan? Hoewel ik in het begin erg sceptisch was, moet ik toegeven dat ik bij het opmeten uiteindelijk 1cm minder kin had. In tegenstelling tot bij een echte facelift is het effect natuurlijk niet blijvend, na een dag of 3 moet je de behandeling herhalen voor een optimaal resultaat. Het lijkt alsof het masker op je kin erg warm wordt en het voelt een beetje branderig aan, daar moet je dus wel tegen kunnen. Da’s ook de bedoeling, want zo worden de stoffen beter opgenomen door je huid. Achteraf was mijn huid ook niet rood of geïrriteerd. Wel kreeg ik het een beetje benauwd, de elastische band duwde erg op mijn keel en ik vond het soms zelfs moeilijk om adem te halen. Na een dik half uur kon ik dan ook niet wachten om de band weg te halen. Positief vond ik wel dat het masker mijn huid erg gehydrateerd achterliet, en natuurlijk is het ook wel verbazingwekkend dat het masker effectief werkt.
Zelf zou ik het niet elke 3 dagen doen, daarvoor is het een te vervelend klusje. Maar voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid zou ik het wel overwegen.

Collage maandag Chin Up
Ook dinsdag was een leuke maar vermoeiende dag. Ik hielp mee aan een casemovie bij These Days en ging daarvoor ’s ochtends bij Ikea winkelen. Daarna hielp ik met het zoeken van een locatie en figureerde ik zelfs in het filmpje. ’s Avonds testten we onze nieuwe advanced soepmaker uit, die ik voor een spotprijsje op Ibood kocht. De vorige ging naar familie, want deze heeft een pak meer inhoud (2l ipv 1l) én kan ook roerbakken en stoven. We maakten er voor de eerste keer een lekkere nachoschotel in, die meer dan geslaagd was. Het receptje (maar dan met een gewone wokpan) komt binnenkort online! We sloten de avond af met een nieuwe aflevering van all time favorite serie Suits.

Collage dinsdag

Ik startte deze ochtend, woensdag dus, goed met een lekkere ‘Granola on the beach’ yoghurt van bij hotspot Yoghito. Rond de middag werden een collega en ik verwacht aan de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen, ik had namelijk een wedstrijd van Sketchers x Belmodo gewonnen (thanks Belmodo!) en we mochten daar onze schoenen gaan afhalen. Gelukkig stopte het heel even met regenen, zodat we snel onze exemplaren in ontvangst konden nemen en wat foto’s konden shooten. Wat vinden jullie ervan? Ze lopen alvast heerlijk!

Collage woensdag

Zo, dat was ‘m alweer! Ik hoop dat jullie net zo’n leuke week hadden als ik. Veel succes met je examens of stage, ’t zijn de laatste loodjes want de zomer komt eraan!

Xx

Hanne

Save

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.