Hier ben ik dan! Weliswaar met een dag vertraging.  Zin om eens mee te kijken naar mijn voorbije week? Ohja, News flash: Dit semester ben ik voor al mijn examens geslaagd. Feestjeeeeee!

w9

Woensdag had ik mijn allerlaatste examen. Politieke feiten, bweh! Not my cup of tea. Gelukkig ging het beter dan verwacht en vertelde mijn lector me dat ik gerust kon zijn want ik was geslaagd. Yay! ’s Avonds ging ik met mama naar Me Before You, maar daarover heb ik al in mijn Sharing Sunday verteld.

w7

Donderdag was een vrij saaie dag. Ik worstelde me door het vierde seizoen van Orange Is The New Black op Netflix. Ik was dus niet erg overtuigd.

w11
Links: Ijsje bij Restaurant Ocean Oostende / Rechts: Aftiteling Finding Dory

Vrijdagvoormiddag ging ik voor het eerst sinds de examens naar de fitness en het deed me echt goed! ’s Namiddags had ik een date met mama en broer. We gingen een ijsje eten bij papa. De lekkerste Dame Noir ooit, geen twijfel mogelijk! ’s Avonds ging ik samen met mijn broer naar Finding Dory. Heb je de trailer gespot in mijn vorige Sharing Sunday?

w8

Zaterdag heb ik mijn kamer wat opgeruimd en mijn schoolboeken en notities verzameld om naar de zolder te brengen. Tot nooit meer, stomme vakken!

w10
Links: Mijn hippe, nieuwe rugzak / Rechts: File

Zondag was ik mezelf volop aan het voorbereiden op twee dagen Disneyland Parijs met mijn lieve vriendin Manon! ’s Avonds voerde mijn broer me al naar Manon in Izegem (er was file), zodat we maandagochtend samen naar Rijsel konden vertrekken en daar de TGV richting Marne-La-Vallée konden nemen.

w2

Maandag vertrokken we om 5.30 uur naar Disneyland Parijs. Vroeg uit de veren, tegen de middag waren we doodop en hadden we gigantische wallen onder onze ogen. We gingen ontbijten bij Café Mickey en het was echt een superleuke ervaring! We konden met verschillende personages op de foto, terwijl we genoten van een heerlijk ontbijt.

w3

Dinsdagmiddag had ik gereserveerd bij Bistrot Chez Rémy. Dit is het Ratatouille-restaurant in Walt Disney Studios. Amai, het was daar echt lekker eten! Dankzij mijn jaarpas kregen we allebei een gratis non-alcoholische cocktail en kregen we 10% korting op de rekening. Ik at er het Emile menu voor 36 euro: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en een drankje. ’s Namiddags gingen we nog met Abu en Aladdin op de foto.

w1

Gisteren heb ik lang uitgeslapen! Dat deed echt eens deugd. ’s Namiddags ging ik met mijn ouders een lekkere pannenkoek eten en erna ging ik nog aperitieven bij mijn opa. Cheers!

Wat ga jij allemaal doen in de zomervakantie?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.