De vakantie is begonnen! Hallelujah!

Helaas geen stralend  zomerweer in ons landje…het ideale excuus op naar een warm oord te trekken, vind je niet? En dat is exact wat ik gedaan heb. Lees maar verder:

woensdag

Woensdag was onze laatste dag in Ibiza. In de voormiddag gingen we wandelen en hiervoor trok uiteraard mijn Teva-sandalen aan. Later op de dag zijn we gaan kanoën ☺ We sloten onze laatste dag op deze zonnige bestemming af met een lekker drankje.

 

donderdag

Donderdag moesten we vroeg opstaan om naar de luchthaven te vertrekken. Raad eens wie voor ons stond op de luchthaven in Ibiza? Steve Aoki ! ☺ Een tijdje terug kreeg ik enkele producten opgestuurd van Seepje, een 100% natuurlijk wasmiddel, gewonnen uit vruchtschillen die zeep afstaan. Mijn mama vond het dan ook het ideale excuus om me zelf de was te laten doen…

We zijn met mijn vriend zijn American Tourister koffer naar Ibiza gegaan maar omdat ik volgende week ook een goede koffer nodig heb voor Amerika, was ik op zoek naar een nieuwe. Mijn oog viel op deze prachtige blauwe exemplaren.

 

vrijdag

Vrijdag = Matchday! Ik ging met vrienden op de markt kijken naar de voetbal. Ik trok dan ook mijn skechers aan om goed te supporteren ☺ Helaas…eindigde het die dag voor Team Belgium.

 

zaterdag

Zaterdag startte ik mijn dag met een een workout van Tone It Up om daarna te gaan eten… Eerst een lekker stukje taart voor een verjaardag en later op een leuke BBQ met vrienden.

 

zondag

Zondag was ik één jaar samen met mijn vriend daarom genoten we samen van ons dagje. We klonken op nog veel mooie jaren ♥

 

maandag

Maandag had ik een shoot met de getalenteerde Irmy voor een blogpost. Ze was geweldig! Bekijk dus zeker eens haar pagina en contacteer haar als je eens een leuke photoshoot wilt plannen. De post komt in augustus online dus houd zeker de blog in de gaten ☺

 

dinsdagDinsdagavond ging ik weer barbecuen met vrienden ☺ Lekker gezellig!

 

woensdag2

Naast mij zit lieve Marie van @the_mocktailclub !

Woensdagavond ging ik samen met de andere blogsters van Shades of Ghent naar de opening van de eerste Belgische IKEA koffiebar.

 

Voilà dat was mijn weekoverzicht. Tot de volgende & geniet van jullie vakantie !

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise