I’m back bitches en met een WoW nog wel! Het is nu toch al even geleden dat ik wat online zette. Het is op z’n zachtst gezegd een drukke periode geweest. Dat terwijl die oh-zo-zalige vakantie voor de deur stond. Nee hoor, ik ging na mijn stage meteen een maand aan de slag als jobstudente bij Libelle. En oh ja, ik had ook een verhuis op de planning. Plots, omdat mijn lief, pardon ex-lief het uitmaakte. Ja, die ene gastblogger die dringend van zijn bierbuik af moest. Een vriendin raadde mij aan mijn inner Beyoncé op te zoeken. Ik weet niet of ik ze al gevonden heb, maar ik heb alleszins een paar keer mijn Queen B moves bovengehaald. Alleen in de badkamer, welteverstaan.

Voor alle ladies met een gebroken hart lijstte ik wat tips op. Chin up, girls!

Weekoverzicht Wendy: Woensdag


Tip 1
: liefdesverdriet is géén excuus om rond te lopen als een vod. Dus ik liet mijn hoofd niet hangen en droeg woensdag mijn nieuwe kleedje dat ik gescoord heb tijdens de solden. Dat brengt mij bij tip 2: shop je verdriet weg samen met je mama! Woensdag ging ik werken voor Libelle en ik mis het nu al. Mijn taken waren vooral social media gericht, zo lanceerde ik hun WhatsApp-kanaal, beheerde ik het Instagramkanaal, gaf ik het Libelle-account op Pinterest een nieuwe look en schreef ik een paar webartikels. En ik leerde er schatten van mensen kennen!

Weekoverzicht Wendy: Woensdag

Na de werkdag ging ik terug richting Aalst city. Op de trein ving ik nog wat Pokémon. Ja, ook ik ben, zoals Flo, een Pokémontrainer. De melige nostalgische ik kon het natuurlijk niet laten om een verbeterde versie te spelen van mijn geliefde Pokémon-spel. We werden ook genomineerd voor de Liebster award door blogster Tessa van Anverelle, thanks girl! Hou de blog dus in de gaten! Toen ik thuiskwam kreeg ik een warm welkom van onze hond, Charlie. Die avond vulde ik met Gossip Girl, de enige serie die het waard is te herbekijken omdat je vanuit een ander opzicht kijkt. Tip 3: Ik waarschuw je voor die romance tussen Blair en Chuck en de huilbuien die ermee gepaard gaan. Je vraagt je af waarom je ex-lief ook niet in therapie gaat zoals Chuck. Je weet wel, om te veranderen in een betere lievere versie van zichzelf. Of nog beter, waarom kan ik niet gewoon Chuck zelf als lief hebben? :'(

Weekoverzicht Wendy: donderdag

Donderdag werd de beauty-kast op de redactie opgeruimd dus bracht ik enkele leuke dingen mee naar huis. Deze studentenjob was zonder twijfel de leukste ever! Toen ik in Aalst aankwam, passeerde ik eventjes bij Albert Heijn en ontdekte er chocolade van Johnny Doodle. Nog leuker was het feit dat Ben & Jerry’s ijs in promotie stond, whuuut! Ik koos voor vanille-ijs met pecannoten, witte brownie en caramel swirls, it was to die for! Tip 4: het is oké om soms (!) toe te geven en los te gaan met comfort food.

Weekoverzicht Wendy: Vrijdag
ootd

Vrijdag begon ik mijn dag met vers fruit van Albert Heijn, mmm. Ze hebben nu ook mengelingen van tropisch fruit voor on-the-go, superhandig! Het was ook mijn laatste dagje bij Libelle dus bracht ik chocolaatjes mee als bedankje voor de super ervaring. Ik sloot de werkdag af bij Bar Marie met een homemade iced tea. Die dag trok ik weer een soldenkoopje uit de kast: mijn eerste wijde broek! Ja, mama heeft ze wel ingekort #shortgirlproblems s’ Avonds keek ik de laatste twee afleveringen van Orange Is The New Black en wat waren die prachtig. Aan allen die twijfelen naar deze serie te kijken, gewoon doen!

IMG_0974

 

Zaterdag was het tijd om lekker te niksen in mijn pyjama met Pretty Little Liars.

 

PicMonkey Collage
Zondag
prutste ik wat met templates en probeerde er enkele uit. We zijn op zoek naar manieren om onze website te verbeteren, tips zijn dus welkom! ’s Avonds sprak ik af met mijn vriendinnen, het was namelijk hoog tijd voor ons gebruikelijk etentje. Op aanstalten van mij – wie anders – werd er weer een hele fotoshoot gehouden. Gelukkig was Caro haar vriend er om fotograaf te spelen, thanks boy! We proberen altijd de coolste poses uit dus startten we met: ‘kom, we gaan een typische communie-foto maken’. We eindigden met Caro die te overmoedig werd, maar we zijn op het nippertje ontsnapt aan een smak op de grond.

 

PicMonkey Collage7

 

Tip 5: Kom buiten en spendeer tijd met je vriendinnen! Zij weten als geen ander hoe ze je laten lachen, maar ook wanneer ze moeten stoppen met lollig wezen en een schouder moeten opofferen. Om op te huilen. Zoals op een fuif tijdens een slow. WAT IS DE KANS DAT ER NOG SLOWS GEDRAAID WORDEN ZELFS?! Je kunt nog zoveel motivational quotes lezen als je wilt, maar er is niets zo motivational als zij. ‘Je verdient beter’ klinkt zoveel geloofwaardiger uit de mond van je doodeerlijke vriendinnen. En niet te vergeten: mijn kleine zusje. Ook zij liep meerdere malen rond met een stukje natte bloes waar per ongeluk een vlekje mascara belandde, oepsie.

 

Weekoverzicht Wendy: maandag

 

Maandag sprak ik af met Rainy, ondertussen al mijn vaste fotografe :p Ze hielp mij met een OOTD en het wordt een hele leuke! Het is eentje met een snoeproze tutu, lolly en ballonnen! Het is de coolste outfitpost die ik al deed! More soon 😉

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

A video posted by Wendy Troch (@twendy_) on

 

Tip 5: YOLO! Doe gewoon waar jij zin in hebt en laat niemand het kleine dromerige meisje in jezelf wegnemen.

 

En als laatste nog even dit cliché:

 

<iframe src=”https://embed.spotify.com/?uri=spotify%3Atrack%3A2Mpj1Ul5OFPyyP4wB62Rvi” width=”300″ height=”380″ frameborder=”0″ allowtransparency=”true”></iframe>Save

 

Xje,

Queen W

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be