Yaaaaay, zomervakantie… en het is alweer augustus! Gelukkig ben ik eindelijk van mijn vakantiejob verlost. Ik werk al 5 jaar bij Inno, maar nu leek het wel een hell hole, zoals Donald Trump zou zeggen. Ik weet niet precies wat er gaande was, maar de sfeer zat echt niet goed. Nu is het tijd om terug te beginnen studeren, want ja, ik heb herexamens. Oh, hoe zou het leven zijn zonder herexamens? I wonder…

 

wow39_3

Woensdag was mijn laatste dag in Londen. Ugh, ik haat het om telkens weer afscheid te nemen van deze geweldige stad. Het liefst zou ik er gewoon voor altijd blijven. Ik at een heerlijk ijsje bij Gelupo en kocht een shirtje bij Kate Spade. Voordeel van een vaste klant te zijn: free drinks! 

 

13977811_10209037925557670_857626440_o

Donderdag was het tijd om nog wat stageplaatsen te zoeken en ik ben de creatieve toer op gegaan. Wat denk je ervan? Om het gifje te zien, moet je even op de afbeelding klikken. Sharen, reposten en retweeten mag zeker!

 

wow39_4

Vrijdag ging ik samen met mama en broer naar Gent <3. Joepie! We aten een heerlijke pasta bij Bocca – blogpost op komst! -. Bocca is een Brugse pastabar die nu eindelijk een vestiging heeft in Gent. Het grote verschil met Brugge? Je kunt er ter plaatse eten in mooie bordjes etc. Ik ben superblij met de komst van Bocca, want ik vind De Kastart in Gent heel zwaar overroepen. Mijn mening! De pasta is er vaak te ver gekookt en die mysterieuze Kastartsaus ja, die vind ik niet spectaculair. Maaaar, als je naar Bocca gaat, kun je er pasta Bocca krijgen. Romige en pikante tomatensaus met spekjes erin. Heerlijk!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zaterdagochtend trok ik de stad in en kocht ik een aantal spulletjes bij Ici Paris XL. De verkoopster begon meteen dagcrèmes tegen de rimpels te smeren. Zie ik er zo oud uit? Bedankt, daag! En als kers op de taart bracht ze twee verschillende soorten foundation op mijn wangen aan, waarna ze het er weer probeerde af te schrobben. Uhm, er bestaat daar make-upremover voor hoor. Maar eind goed al goed: ik scoorde enkele hele toffe productjes! ’s Middags had ik opnieuw een date met Mediaplanning.

 

wow39_5

Zondag = Rustdag. Just kidding! Sleep. Eat (lots of blueberry cake). Study. Repeat. Meer woorden heb ik niet voor deze dag.

 

Maandag waren broer en ik alleen thuis. Yaaaay! We houden dan altijd een filmavond. Welke film? Poging 1: Alice in Wonderland, meh! Vreemde vibe. Ik hou van Tim Burton, maar niet bij deze film. Poging 2: The Social Network. Wow, geweldige film. Eerlijk, die Mark Zuckerberg is eigenlijk wel nog een douchebag.

 

Wow39_2

Dinsdagmiddag maakte ik een Banana Split Milkshake, volgens het recept van Jeroen Meus. Lekker! Het shirtje dat ik hier draag, is van Kate Spade. ’s Avonds ging ik samen met mama, papa en broer eten op de zeedijk! Ik nam samen met papa en mama nog een mooie foto! Bloglezers, meet my dad! Mama kennen jullie ondertussen wel al!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De week zit er alweer op. Het enige wat me nog rest, is deze awesome foto van Wendy en Florence te delen. Ik wil deze geweldige dames even een hart onder de riem steken. Jullie zijn prachtige, lieve, grappige meisjes. Laat je nooit iets anders wijsmaken. Jullie verdienen zoveel liefde. Onvoorwaardelijke liefde. Liefde die door vuur gaat, liefde die gewoon is.

 

Aan iedereen met herexamens: Succes!!!!

 

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.