Hoi!

Vandaag neem ik jullie mee in ‘mijn’ voorbije week. Het was een vrij drukke maar wel héél leuke week!

WOW1

Op woensdag ging ik naar het verjaardagsfeestje van drie vriendinnen. We vierden eerst een beetje op hun kot, waarna we naar de befaamde Gentse Overpoort trokken. Die nacht reed ik nog naar huis, zodat ik in mijn eigen bedje kon slapen en de volgende dag lekker kon chillen.

WOW2

Nadat ik heerlijk uitsliep, vulde ik de rest van de dag met tv-kijken (liefde voor realitytv) en een beetje opruimen.

’s Avonds ging ik terug naar mijn ouderlijk huis (wat klinkt dat raar). Sinds begin september woon ik alleen maar het is natuurlijk nog steeds erg leuk om thuis te zijn (en mijn lieve huisdieren terug te zien!). Mijn mama maakte een heerlijke schotel met wortelen en krieltjes in de oven.

 

WOW3

De volgende dag had ik één lesblok, waarna we een heerlijk broodje gingen eten bij L’arbre (review komt eraan!). Na genoten te hebben van mijn broodje geitenkaas keerde ik opnieuw huiswaarts. Mijn broer was jarig en mijn mama had lasagne gemaakt, dus nog eens terug naar mijn oude woonplaats! ’s Avonds keken Jonas en ik de laatste aflevering van Narcos en gingen we vroeg slapen.

WOW4
Zaterdag was een drukke dag! We gaven een kleine housewarmingparty en dat vraagt natuurlijk heel wat voorbereiding. ’s Ochtends deden we boodschappen, en met een volle auto keerde ik terug naar huis. Ik nam ook een kijkje in de nieuwe Action in Deinze en vond er een heleboel leuke dingen! Mijn namiddag was gevuld met koken en ’s avonds hadden we dus bezoek.

WOW5

Het concept voor het feestje was ‘Burgers & Beer’. De hapjes vielen in de smaak en de burgers blijkbaar ook, want hoewel iedereen eigenlijk geen honger meer had na alle hapjes was er toch niet zo heel veel over. Ik kreeg echt heel leuke en mooie cadeautjes, thanks guys!

 

WOW6

Op zondag ruimde ik vooral op. ’s Middags gingen we op bezoek bij Jonas zijn papa maar daarvoor stopten we nog even bij mij thuis. Nog niet alles was verhuisd, dus we stopten onze auto’s vol zodat nu echt al mijn spullen in de nieuwe woning staan. In de namiddag werkte ik wat voor school en ruimde ik -zoals reeds gezegd- vooral op. Het lijkt wel alsof er een bom ontploft is in het nieuwe appartement.

Maandag en dinsdag waren eigenlijk niet zo bijzonder, ik had telkens een hele dag les en op maandagavond ook nog een seminarie. Omdat Celine en ik woensdag een tweede housewarmingparty geven, gingen we ook nog eens langs de Colruyt. We haalden er raclettekaas & groentjes, want dit keer is het thema “Retteketet Raclette”. Ik update deze post vanavond met wat raclette-themed  fotootjes!

Xx

Hanne

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.