Hi! Mijn vorige WoW nam je mee naar de wereldstad NYC, maar in deze WoW blijf ik lekker thuis. Ik ging werken en enkele daagjes naar zee, maar bezocht ook mijn ex-stagebedrijf en bracht nog wat zaken in orde voor onze reis naar Thailand die er volgende week al aankomt! En ik kreeg een spuitje, dat ook. Auw!

 

Woensdag1

Woensdag was mijn tweede werkdag als freelance Digital Content Editor. Ik startte vorige week bij Veritas en moest dus een hoop nieuwe informatie verwerken. Gelukkig is de job heel leuk en blijken ook mijn collega’s toffe mensen. Een meevaller dus! ’s Avonds bracht ik een bezoekje aan mijn ex-stagebedrijf, These Days Y&R, in Antwerpen. Het werd een gezellige avond, en na een hapje en een drankje was het tijd voor de lange weg naar huis…

Op donderdag ging ik iets drinken met vriendinnen die ik al lang niet gezien had. Ik deed ook wat administratie en ging even langs huis. Geen foto’s, oeps!

Van vrijdag heb ik gelukkig wel foto’s, want we gingen een weekendje naar zee! ’s Middags gingen we lekker iets eten, en erna iets drinken in de nieuwe zomerbar van mijn tante. Ze heeft een padelclub (mix tussen squash en tennis) geopend in Westende, dus daar moesten we wel even langs. Het was heerlijk vertoeven op het zomerse, zonnige terras! Absoluut een aanrader, zeker voor wie de Spaanse padelsport eens wil uitproberen!

Ook zaterdag was een zonnige dag aan zee, die we vulden met minigolfen en lekker eten. ’s Avonds gingen we eten bij mijn mama en papa die toevallig ook aan zee waren, en we gingen een ijsje eten op de dijk. Taking time to enjoy the simple things in life! 🙂 

IMG_2263

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with g3 preset

 

Zondag was onze laatste dag aan zee. We vertrokken rond de middag, want in de late namiddag ging ik grimeren op een verjaardagsfeestje. ’s Avonds werkte ik nog een aantal blogposts af en viel ik in slaap in de zetel… Toch nog een lastig weekend, dus.

Een gerecycleerd fotootje van op een ander evenement, sst!

 

Op maandag had ik afgesproken met medeblogsters en reisgenootjes Flo en Layla. We babbelden lekker bij en planden onze reis nog een beetje verder. We gingen eten bij Balls & Glory, wat voor mij de eerste keer was! Het was alleszins een aanrader, maar meer daarover is coming soon.

BnG6

Dinsdag, de laatste dag van mijn weekoverzicht, stond opnieuw helemaal in teken van onze reis naar Thailand. Volgende week vertrekken we al, en de vertrekstress begint dus al te komen. Ik ging samen met Flo bij Decathlon een trekrugzak kopen en vond er zelf ook nog een dagrugzakje en een paar teenslippers. Daarna racete ik snel naar de dokter voor een vaccinatie. ’s Avonds stond er een kleine fotoshoot op het programma waarvan je hieronder een preview kan zien 🙂

rugzak

tacos

De volgende WoW wordt er wellicht eentje van na onze reis! Dikke kus en tot binnenkort

Xx

Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.