Hi snoezel,

Was het voor jou de eerste week school of had je net zoals mij nog vakantie? Hoe dan ook, we hebben nog een aangename nazomer en ik vulde die vooral met leuke afspraakjes en sportieve activiteiten. Benieuwd?

woensdag

Woensdag begon ik mijn dag met een workout van Tone It Up. Ik volg regelmatig de videos van de twee beach babes op Youtube. De reden waarom ik dat doe is omdat ik het heel handig vind om ze ’s avonds of zoals in dit geval, ’s morgens mee te doen in mijn kamer.

Na een verfrissende douche, verzorgde ik mijn nagels met een french manicure en daarvoor gebruikte ik de producten van Sensationail. Wil je dit ook graag zelf proberen?  In Hanne’s blogpost over de starter kit kom je alles te weten. Hierna was mijn haar aan de beurt. Ik probeerde voor de eerste keer de set van Problo. Mijn mening en het resultaat komen binnenkort ook op de blog.

Je vraagt je intussen waarschijnlijk al af: Louise zoveel verwennerij op één dag? Je sais, ik doe dat uiteraard ook niet iedere woensdag maar nu had ik een shoot op het programma met fotografe Rasta Vantorre.

 

donderdag11

Donderdag was een bijzonder drukke dag. Eerst ging ik lopen met Sam en daarna ging ik 1 km zwemmen met Elise. Ik weet het; ‘freak’, zoveel sport op één dag! Het was het helemaal waard! Ik voelde me top en trok daarom ook naar Antwerpen met Marie en Axelle. We genoten van het mooie weer en de toffe stad. ’s Avonds aten we een lekkere pizza bij Da Giovanni en daarna genoten we van een prachtige zonsondergang aan de kaai. Er was zelfs wat vuurwerk, als dat geen mooie afsluiter was ☺

 

Processed with VSCO

Vrijdag had ik een uitstapje naar Vilvoorde omdat ik op gesprek mocht bij Medialaan voor KAMERAKI PINK, een nieuw kanaal op Youtube. Meer daarover komt misschien later wel nog eens aan bod maar voor nu moet ik jullie in het ongewisse laten.

 zaterdag

Zaterdag begon ik mijn dag met een loopje naar de bakker en daarna trok ik met mijn vriend naar lierke plezierke. Omdat het zo’n mooie zomerse dag was, maakten we er een fietstochtje van! Genieten van de kleine dingen.

 

 

zondagxxx

Zondag was THE DAY! Eva en ik deden mee aan de ballonloop. Dat wil zeggen: 10km lopen in ’t stad met allemaal motiverende supporters. Is het ons gelukt? Jazeker, in 54 minuten hadden we het parcour afgelegd. Hiermee hebben we zelfs ons record verbroken. Wat een kick!

 

maandag

Maandag gingen Floriane, Wendy en ik lunchen in de nieuwe ‘Le Pain Quotidien’ in het Post Plaza ( psssh..a blogpost is on its way) ☺ Ik kan je alvast vertellen: het was yummy! Omdat we dan toch in Gent waren, gingen Wendy en ik winkelen in de Veldstraat. Shoppen met een fashionista als Wendy: aanrader! En ook al wil ik nog niet toegeven dat de zomer bijna gedaan is..toch kocht ik al mijn nieuwe winterjas.

Om de dag af te sluiten, gingen Wendy, Marie en ik naar Lucy Chang en daar smulden we van gerechten met namen waarvan we de betekenis niet kenden. But who cares, it was delicious ☺

 

dinsdag

Dinsdag ben ik samen met Elise gaan sporten. Jaja, de ballonloop mag misschien gepasseerd zijn, maar we blijven sportief.

Ik ontving ook een pakje van de lieve make-up artist Peggy Timmermans. Ze had namelijk een wedstrijd georganiseerd om een leuke kit te winnen van Benefit. Deze zondag zal ik jullie er alles over vertellen in mijn Sharing Sunday. Verder zal ik in diezelfde post het recept delen van de overheerlijke vijgen quiche met geitenkaas, die ik ’s avonds maakte.

 

img-20160908-wa0000

Woensdag is de laatste dag van deze WoW. ’s Morgens had ik een fietstochtje van 20km en daarna een lekker etentje. ’s Avonds ging ik met vrienden naar de opnames van De Ideale Wereld, een programma gepresenteerd door Otto-Jan Ham die wordt bijgestaan door Jelle De Beule en Sven De Leijer.

 

 

Tot de volgende ♥

 

Save

Save

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise