Hey there! Vandaag is de herfst officieel begonnen en omdat ik nooit iets half doe, besliste ik om meteen verkouden te worden en zo de laatste dagen van de vakantie voor mezelf te verpesten. Way to go, Florie!

sh4

Woensdag was het mooi weer in Oostende. Dus profiteerden we ervan en organiseerden we een gezellige BBQ voor drie. Wij gebruikten een compacte tafelbarbecue van Bodum. Geloof me, met een klein gezelschap is zo’n klein toestel veel gemakkelijker.

sh8

Donderdagavond gingen Louise, Wendy en ik naar een event van Sisley in Brussel. Wat een leuke avond! We kregen er uitleg over nieuwe producten, konden ons laten opmaken, aten de lekkerste bagels ooit en kregen een leuke goodiebag mee naar huis. Thanks for the invite, Sisley!

sh2

Vrijdagochtend vertrokken broer en ik naar Disneyland Parijs. Maxim had verlof en daar wilden we nog eens van profiteren! Wij geraken It’s a small world echt nooit beu. Het is zo mooi! Zeker als je weet dat alle decoratie, kapsels en kleertjes ter plaatse gemaakt worden!

sh1

Zaterdag was onze tweede en ook alweer laatste dag in Disneyland Parijs. Ik ging op de foto met Chip & Dale en ook met Rafiki! Asante sana, squash banana!

sh6

Zondagochtend besloot ik om naar de Self Carwash te gaan. NOOIT MEER! NOOIT MEER! Ik heb nog steeds pijn aan mijn linkerarm! ’s Namiddags testte ik mijn nieuwe productjes van Sisley uit. Ik ben officieel verliefd op dit merk. Wendy, Louise en ik vertellen je er binnenkort meer over!

 

sh3

Maandag was ik bezig met een geheim project, laat ons het maar ‘Project C’ noemen. Voorlopig kan ik enkel deze foto delen. What a view. Daarom hou ik dus van Oostende. En waag het niet om te zeggen dat de kust voor marginalen is he. Althans, Oostende niet!

 

sh5

Dinsdag maakte mijn papa – de beste chef ter wereld – stoverij met frieten klaar. Het was veel te lekker. Dit was het hoogtepunt van mijn dag. Don’t judge.

Vandaag spendeerde ik de volledige dag in bed, samen met mijn all time favorite serie One Tree Hill. Ik werkte ook nog een beetje aan mijn Bachelorproef. In ware Arteveldestijl krijgen we dus weer amper informatie over wat ons te doen staat. Waarvoor dank.

 

Hoe was jouw week?

xxx Floriane

 

 

 

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.