Hi iedereen!
Intussen begin ik stilaan mijn weg te kennen in Antwerpen. Ik krijg het als maar meer naar mijn zin, maar toch zeker als mijn goeie ouwe vriendinnetjes langs komen, zoals afgelopen week!

14696952_10207183069607523_428765571_n

Maar om te beginnen, nog even dicht bij huis: woensdagavond werd ik samen met alle andere afgestudeerden communicatiemanagement verwacht voor mijn proclamatie. En zo start dit weekoverzicht met een knaller! Een lekker plechtig moment, misschien wat langdradig, maar oh, wat een tijd <3!

wow-1210

Donderdagmiddag zakten Hanne en Wendy af om later die dag een event op de Groenplaats te bezoeken. Wat was ik blij mijn vriendinnetjes te zien in het ‘verre’ Antwerpen! We brachten een bezoekje aan de nieuwe Ace & Tate winkel, die (hoera!) blijkbaar net om de hoek ligt.

wow-12101

Als avondeten maakte chefkok Hanne deze heerlijke taco’s, een variantje op de pulled pork taco’s. YUM! Ondertussen keurden Hanne en Wendy mijn nieuwe plekje.

wow-12102

’s Avonds waren we uitgenodigd voor een ritje op de Laverstoke Express, en wat een fantastische ervaring was dat! Na een aperitiefje gingen we aan boord om wel voorbij 10 plaatsen te ‘reizen’. Bij elk plekje hoorde natuurlijk een aangepast drankje en af en toe een hapje. Pure verwennerij dus, door Bombay Sapphire en Schweppes!

wow-12103

Wendy kwam op sleepover. Na het event gingen we nog een frietje eten en keken we naar Callboys. De volgende ochtend ‘ontbeten’ (intussen was het al een brunch) we bij Nata Lisboa. Even helemaal in vakantiesfeer dus, want twee zomers geleden waren zowel Wendy als ik in het mooie Portugal.

wow-12104

Op zaterdag ging ik even langs Eurotuin om enkele cactusjes in te slaan. Intussen kregen ze een mooi plaatsje op kot! ’s Avonds gingen we met z’n allen bowlen in de vernieuwde ‘Bowl Inn’ in Latem.

wow-12105

Zondag met de rug naar de zon en focus op de match, want zoals elke week vatte ik post langs de zijlijn om te supporteren voor de voetbalploeg van mijn vriendje. Hebben ze weer goed gedaan! Dat zag ook de cutie hierboven.

Wat maandag en dinsdag betreft: een hoop gependel. Nadat ik zondagavond vertrokken was richting Antwerpen, moest ik de dag erna alweer terug, omdat ik op dinsdag een afspraak had in het ziekenhuis. Daar vertel ik misschien later meer over!

En zo eindigt het weekoverzichtje iets vroeger dan normaal. Tot de volgende!

x Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla