Tick tock WoW o’clock! Vandaag is het weer mijn beurt om jullie te verblijden met alles wat ik uitstak de afgelopen dagen.

woensdag

 

Woensdag was heeeeet *spannend muziekje* pendelen naar Vilvoorde om mijn contract te tekenen. Waddeeuuuh? Ja, dit vrouwke heeft een eerste echte job aan de haak geslagen! Vaarwel studentenleven, hallo écht volwassen leven. De week ervoor kreeg ik meteen na mijn sollicitatiegesprek te horen dat ik de job had! Nooit gedacht dat dit moment zo snel zou komen, zéker niet na al die horrorverhalen over de zoektocht naar een eerste job.

De herfst, dat betekent helaas ook plensbuien. Na kletsnat thuis te komen besloot ik een warm badje te nemen met mijn magische badbruisbal van Lush. Za-lig!

 

woensdagavond

 

Woensdagavond sprak ik met vriendinnen af in Gent. Een van de weinige redenen waarom ik school mis: mijn vriendinnen. Wat was het een genot om elke dag te roddelen, te schaterlachen, elkaar te complimenteren en stiekem (luid) te fluisteren. Ik kon me geen betere klasgenoten voorstellen <3 Het werd een gezellig onderonsje in ‘Kapitein Cravate’.

 

donderdag

 

Ook donderdag stond er een dagje Brussel op de planning! Maar eerst ging ik mijn pakketje ophalen, mijn nieuwe bril van Ace & Tate was er!!! JOEHOE! (Oh ja, een blogpost over Ace & Tate is op komst!) Lage temperaturen zorgen ervoor dat ik te lui wordt om mijn ogen open te trekken en ze te voorzien van lenzen.Dus ja, een nieuwe mooie bril was écht wel noodzakelijk zodat ik mijn luiheid nog meer kon voeden.

Die dag kon ik het ook niet laten om een lange roze jas in te slaan van Mango (zie hieronder). En oh ja, ik zag ook dat er een Kiko komt in Brussel. #happykiddo

 

 

Donderdagavond gingen Ellen, een van mijn beste vriendinnen, en ik naar een event van Hendrick’s gin in Tour & Taxis. Samen ontdekten we er ‘Hendrick’s Chambers of the Curious’, waar we een onderdompeling kregen van illusies en échte magie.

 

do-avond

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Echte vrienden lachen elkaar uit <3

 

Vrijdag besloot ik op mijn lui gat te zitten en de schade in te halen. Ik had namelijk de seizoensfinale van ‘Callboys’ gemist en oh my, Jay Vleuhels, you’re forever in my heart <3 Toch wel de serie van het jaar!

 

img_3475

Zaterdag was het nog eens het moment om de beentjes los te schudden tijdens Party Girls in de ‘Cinema’ in Aalst.

 

zaterdag

 

Zondag was een #toolazytotakepicturesSunday

 

Maandag was het gedaan met het schoon studentenleven, zoals onze ouders zouden zeggen. Veel te vroeg nam ik mijn trein naar Evere om vol goede moed mijn eerste werkdag bij Orange in te zetten! En voor een keer was een maandag minder erg, want OH MY GAAAAWD: eindelijk het nieuwe seizoen van The Walking Dead. State of mind bij aflevering 1: totally in shock!

 

maandag

 

Dinsdag begon dat vroeg opstaan toch wel te pikken, zeker voor een avondmens als mijzelf! De dag sloot ik af met een aparte, maar cosy moviedate en het nieuwe werk van Erik van Looy. Aanrader!

 

dinsdag2

 

En afsluiten doe ik met Aalsters geweld van de bovenste plank, genaamd ‘Pavlove‘. Alleen de naam al, makes you wanna love it. Ze stelden vorige week hun eerste videoclip voor en die zie en hoor je hieronder. Oilsjteneers for the win!

 

 

Xje

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be