WHOEHOE IT’S MY TURN!

Dit is hoe mijn week eruit zag…

collagewowoWoensdag ging ik tijdens een springuur samen met twee topgrieten lunchen (Eva– onderste foto’s en Jelke– bovenste foto). Daarna trokken we naar het Citadelpark om portretfoto’s te maken. Natuurlijk niet zomaar, we deden dat voor een opdracht van grafische communicatie.

Onze laatste les viel weg waardoor ik vroeger naar mijn vriendje/kot kon (hihi).
Rond 18 uur moest ik naar mijn avondles Frans en wanneer ik terug op kot kwam, had mijn ventje het eten al klaargemaakt. (held!)

collagedonderda

Donderdag ging ik meteen na mijn laatste les met mijn koffertje huiswaarts. Omdat ik normaal nooit thuis ben op een donderdagavond, kon ik voor de eerste keer mee met mijn mama en tante naar een les actieve meditatie. Ik wist in het begin niet goed waaraan ik me kon verwachten. Daarom vond ik het een beetje onwennig maar naarmate de les vorderde, kon ik me helemaal ontspannen. Actieve meditatie houdt in dat je door middel van lichamelijke beweging de ‘mind’ kan loslaten. Na afloop van de les dronken we nog een tas lekkere thee.Thuis keek ik samen met mijn ouders naar een aflevering van de Slimste Mens en ging slapen.

collagewow5.4collageWOW5.1

Vrijdag was een vrij rustig dagje. Ik wou mijn dag starten met een work-out in de fitness maar dat is er helaas niet meer van gekomen. Ik werkte voor school en regelde allerlei zaken. Om 15 uur ging ik naar de kapper en daarna deed ik nog wat inkopen in het Waasland Shopping Center. Nadat ik mijn eten had gemaakt, kwam een vriendin me oppikken om naar het verjaardagsfeestje te gaan van een vriendin, Laura. Het feestje vond plaats in Brasserie Sinte Marie en de DJ van dienst was niemand minder dan Michael Amani.

collagewow(fsqd

Zaterdag maakte ik overdag een herfstwandeling met mijn ventje omdat ik gefascineerd was door het adembenemende herfstweertje. Dus hup hup, ga nadat je deze blogpost hebt gelezen ook maar een wandelingetje maken en geniet met volle teugen van dit prachtige seizoen.

’s Avonds werkte ik als hostess op een privéfeestje voor een 40ste verjaardag. Mijn hostessenbureau had me eerder die week daarvoor al kleedjes gegeven omdat het thema ‘Great Gatsby’ was.

Zondag ging ik samen met mijn opa naar het voetbal kijken van mijn vriend. Ze wonnen met 2-0 en ik was zo fier als een gieter omdat hij gescoord had.

collagemaandag

Maandagochtend reed ik mee naar Gent. Na mijn lessen ging ik lopen met Freek. We doen ons best om dat iedere week twee of drie keer te doen. Maandag liepen we in het Citadelpark waar we ineens het prachtige herfstweer konden bewonderen.

collagedins

Dinsdag was ik vroeg uit de veren omdat ik de trein moest halen. Ik had namelijk een driedaagse modellenopdracht. Helaas mag ik daarover nog geen details met jullie delen.

 

Anyways, dat was mijn weekoverzicht. Ik ben blij dat ik mijn foto’s met jullie kon delen. Bedankt voor het lezen & hopelijk vonden jullie het de moeite. 😉

Volgende week woensdag kunnen jullie Wendy haar week in foto’s verwachten.

xxx

 

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise