Yaaaaaaas, dit is dé vijftigste Week on Wednesday! Hoe zot is dat? Bedankt om het elke week opnieuw te lezen! Wij vinden het superleuk om jullie via WoW een inkijk in ons leven te geven!

 

Rewind naar een week geleden. Let’s do this!

 

Woensdag werkte ik in Gent aan een projectje voor school en dit was heel even mijn prachtig uitzicht. Hoe mooi is Gent? ’s Avonds knutselde ik aan een poster voor een ander school projectje.

woensdag_231

 

Donderdag had ik een koffiedate bij Bar Jan Cremer met Kaatje. Daarna ging ik naar De Gekroonde Hoofden om ribbetjes te eten met mijn allerbeste vrienden. Na de ribbetjes zijn we nog ijsjes gaan eten bij Amy’s. #cheatday #cheatlife #livingthefoodlife #sorrynotsorry

donderdag_147

 

Vrijdag had ik mijn laatste les Intercultural Communication. Frank, ik zal je hilarische verhalen (in het Engels!) zo hard missen. Frank bracht als traktatie sprinkhanen en wormen mee. Thanks Frank… Ik hield het maar bij fruitsap en zoutchips. Cynthia & Eline – mijn twee lieve vriendinnen – waagden zich zowel aan de sprinkhanen als aan de wormen. Waaghalzen dat ze zijn!

vrijdag_51

 

Zaterdag kocht ik de nieuwe cd van Phil Collins. Ja, ik koop nog cd’s. Probeer het anders ook eens, dan kunnen we samen het uitsterven van de muziekwinkels tegenhouden! ’s Avonds at ik frietjes bij Frituur Kjell. Helaas vergat ik foto’s te nemen. Sorry!

 

Zondag werd mijn lieve broer 25 jaar! Hij wilde dit jaar geen taart (hij heeft moeite om zijn leeftijd te aanvaarden, too bad), dus ik bakte American cookies. Erg American vond ik ze er wel niet uitzien, maar ze smaakten wel overheerlijk. ’s Namiddags gingen we ook nog oliebollen eten op de Oktoberfoor. Tradities moet een mens toch in stand houden hé? :p

zondag_124

 

Maandag werkte ik aan mijn bachelorproef, ging ik mijn nieuwe identiteitskaart afhalen en liet ik mij soigneren bij Beautify in Bredene!

maandag_187

 

Dinsdag was ik voor een dagje samen met mama in Amsterdam. Tulpen vond ik er helaas niet, maar ik ging wel naar een prachtige tentoonstelling over Marilyn Monroe. Ohja, ik at ook nog een kroket uit de muur. Wat een underrated snack, het was echt heerlijk!

dinsdag_203

 

Vandaag werkte ik een beetje voor school en ging ik met mijn gezin naar IKEA. Fika, Daim taart en Zweedse balletjes. Als je naar IKEA gaat, moet je het goed doen. Ik deed ’s avonds nog een poging om een selfie te nemen, maar helaas is niet iedereen even fotogeniek als yours truly.

woensdag2_249

 

Wat staat er na vandaag op de planning? Morgen ga ik naar de opening van de Belmio pop-upwinkel in Antwerpen. De rest van de tijd kun je mij aan mijn laptop vinden, want ik ben bezig met mijn bachelorproef en duizend shitty taken!

 

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.