Hi ?

Een nieuwe week, een nieuwe WoW. En op deze koude herfstdag ben ik het die mijn weekoverzicht op je afvuurt. Geniet ervan!

woensdag

Woensdag had ik geen les YAAY! Maar de voorbeeldstudent die ik ben *kuch*, werkte toch wat voor school. Voor de rest ging ik naar de kapper. Mijn haar is nu dus 10 cm korter en veel gezonder but still…ik mis mijn lang haar ?

Daarna trok ik naar Gent en geef toe, Gent is prachtig! Met al die mooie herfstkleuren is het ook tijd voor een ander kleurtje op de lippen. Ik gebruikte ‘ 014 Heirloom’ van H&M. Wendy schreef over de gelijkaardige kleur ‘Mauveine Queen’.

 

donderdag

Donderdag studeerde ik een beetje op kot en ging na mijn les nog wat tijd doden in de bibliotheek van onze faculteit. Prachtige spot by the way. Daarna was het eindelijk zover! Er stond een etentje in mijn agende met niemand minder dan de allerbeste vriendinnetjes. We gingen naar de pizzeria Sliced in de Nederkouter.? De pizza was super lekker dus er volgt zeker een blogpost! Voor de rest was het heel gezellig.

Als een ‘always behind my camera kinda girl‘  gebruiken mijn medeblogster vaak foto’s die ik heb genomen. In deze blogpost is het mijn beurt om hun beelden met jullie te delen:

Hieronder een leuke groepsfoto van onze gezellige reünie ♥

Omdat ik kan het niet laten om jullie te tonen hoe lekker de pizza was, gebruik ik onderstaande foto genomen door Hanne. Mmmm #cheatdayszijndebeste ?

https://www.instagram.com/p/BMXUnK1hOk3/?taken-by=hanne1112

 

img_4827

Vrijdagochtend ging ik sporten in de Basic Fit met een vriendin. We deden een halfuurtje cardio, de vituele les ‘abs attack en live groepsles. Na de les en een bezoekje aan de bibliotheek, ging ik met de blog naar een proeverij. We waren namelijk uitgenodigd door de ambachtelijke olijfolie winkel Ta-Ze. De winkel is gevestigd in de koestraat in Gent. Gent mag best trots zijn wan het is de eerst winkel in Europa. Maar over de top olijfolie, natuurlijk gefermenteerde olijven en natuurlijke cosmetica later meer in een blogpost. We moeten allemaal toegeven dat we niet wisten dat olijfolie zo lekker kon zijn!

 

zaterdag-2zaterdag

Zaterdag ging ik winkelen met la mama in Wijnegem shoppingcenter. Ik was een tikkeltje teleurgesteld door de collecties maar ik ging toch naar huis met een aantal mooie stuks! ’s Avonds ging ik met deze geweldige madammen feesten in CLUB EXO.

By the way: op de foto hieronder en die van hierboven op de parking zie je mijn nieuwe tas van Loavies. Ik ben er zo blij mee want nu het slechter weer wordt, had ik nood aan een goeie tas die volledig dicht kan.

https://www.instagram.com/p/BMbaJIdAo2R/?taken-by=louisedebast

 

Processed with VSCO with a5 preset

Zondag ging ik kijken naar de voetbalmatch van mijn vriend en nam ik een interview af voor een groepswerk.

 

Maandag was weeral een vrije dag! Omdat ik amper beeldmateriaal heb, maak ik van de gelegenheid gebruik om jullie te laten weten dat we een super leuke giveaway hosten. Je maakt kans op een gepersonaliseerd hoesje van Case Company. Het enige wat je hoeft te doen is wat vrienden te taggen en ons te volgen op Instagram. Meedoen kan nog tot en met volgende week maandag. Doe dus zeker mee en fingers crossed ?

 

dinsdag

Dinsdag ging ik een soepje eten bij l’arbre. Ook over deze gezellige lunchspot hebben we een post: lees de post hier. Voor mijn volgende les ging ik weer eventjes naar de bibliotheek. En ’s avonds pendelde ik naar huis voor een gezellig familiediner.

 

woensdag

Op deze regenachtige woensdag ging ik na de les fitnessen. Ik deed de virtuele les ‘abs attack’ en 40 minuten cardio. Ik kon ook eindelijk mijn nieuwe sportschoenen van Adidas aandoen. Ze zijn heel comfortabel en mooi, neem het van mij aan.

Morgen mag ik naar de avant-première van een show door de Gentse goochelaar Steven Delaere. Ik ben heel erg benieuwd!

 

xxx

Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise