WoW nr. 55 en 2017 voor de deur, de tijd vliegt voorbij! Onlangs zei Flo mij dat 2017 ook het jaar is waarin we 24 worden. Effing vierentwintig jaar?!!! Als klein meisje dacht ik op deze leeftijd al getrouwd te zijn! Wat was dat een heel onrealistisch toekomstbeeld… Zeker als je weet dat ik deze blogpost schrijf onderuit gezakt in de zetel. Van mijn ouders. In mijn luipaard-onesie. Luisterend naar Justin Bieber. Hmm…

Wendy Xmas

cook & serve Aalst

 

Woensdag begon de dag zoals elke werkdag weer te vroeg ;( Maar we mochten ugly Christmas sweater aandoen op het werk om een kerstfoto te maken. Na het werk snelde ik terug naar Aalst voor een bloggersevent van Cook & Serve! Samen met Louise en Hannah ontdekten we heel wat leuke hebbedingen. Ze hebben een hele leuke winkel in Aalst met allerlei toffe kookgadgets, kookboeken, thee en een beetje deco. Natuurlijk kon ik het niet laten wat te kopen. Ik miste het gemak en de versheid van koffie gemaakt met een Bialetti, dus er ging zo eentje mee en een kleine schattige vaas in de vorm van een cactus. Oh, en er was taart. Altijd blij met taart 😀

Sacha Shoes

sexual-neiked

 

 

Donderdag kwamen mijn nieuwe over-knee boots van Sacha aan, jippie! Verwacht je binnenkort maar aan een nieuwe OOTD-blogpost. Verder ben ik totaaaaal verknocht aan drie liedjes die ik continu on repeat zet, waaronder Sexual van Neiked.

wow-wendy

TGIF, want ik was zo moe dat ik het mezelf wel heel comfy maakte op de trein naar huis. ’s Avonds lukte het mij nog om Big Hero 6 te kijken. Aan iedereen die deze Disney-film nog niet bekeek: DOEN. Baymax is de schattigste robot die ik ooit zag en ja, ik heb een traantje gelaten. Erna viel ik in slaap op de zetel, tot zover mijn keicoole vrijdagavond als twintiger.

 

wow-bialetti-krokettenbar-gent

Zaterdag bestond vooral uit lekkere foodporn! Mijn zus bracht lekkere Oreo donuts mee om de dag mee te beginnen. Ik kon ook mijn nieuwe koffiemaker testen, eindelijk! ’s Avond was het datenight en gingen we gezellig tafelen in de krokettenbar Pure Daphne in Gent.

 

new-girl-blog

Sunday, Funday. Die dag keek ik vooral naar series, at ik en blogde ik. Ik keek een paar aflevering New Girl, man wat is die serie grappig. Het is een van mijn all time favourites <3 Ik werkte ook verder aan mijn blogpost over drie heerlijke parfums, so stay tuned!

 

hard-hart-ish

 

Maandag was het vooral koud, maar dat zorgde ook voor prachtig ijs op de blaadjes. Dit weekend zette ik ook weer naar jaarlijkse traditie ‘All I want for Christmas’ op mijn iPod. Wat is Kerst zo zalig!

 

Badbruisbal Lush

 

Dinsdag was het bathing time, ook wel me-time genoemd. Ik probeerde een van de nieuwe badbruisballen uit van Lush. Normaal een uit de paasvakantie, wist mijn Lush freak zusje mij te vertellen. Maar nu was die er speciaal voor het goede doel. Lush vecht namelijk tegen het weghouden van informatie. Zij willen internet shutdowns en strenge controle door de regering tegen gaan. Een prachtig bad én een goed doel helpen? Ik heb nog nooit zo hard genoten van een bad. Achteraf glinsterde ik zelfs letterlijk!

 

Tot de volgende!

 

Xje,

Wendy

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be