Yippieeeee, ik ben er weer met een nieuwe WoW! Het komt helaas wel met een dagje vertraging! Deadlines, deadlines, deadlines… #typischartevelde

Veel leesplezier, toppers <3

Woensdag was een te lange dag! Ik had les van 8.15 uur tot 19.30 uur (met een aantal hatelijke springuren, ew!). Maar, I survived! Ik had dinsdagavond op Coolblue een camera besteld en de dag nadien kon ik hem al ophalen bij een Postpunt in Gent. Joepie! Ik kocht de Canon EOS M10. Dit is een systeemcamera waarvoor je 319,99 euro neerlegt. Dit is dus best goedkoop voor een kwalitatieve camera. Bovendien krijg je nu 30 euro cashback, score! Ik trakteerde mezelf ook op een sweet latte van bij Bar Jan Cremer, mmmmm!

wow9b

 

Donderdagavond ging ik na de les snel door naar Antwerpen! Ik ging samen met Wendy naar de nieuwe én eerste winkel van Sofacompany. Zoekt er nog iemand een cadeautje voor me? (Hint: zo’n zetel please!)  Daarna hadden we nog een date met Louise, Layla, Hanne & Florence om naar de OONA Beauty Day te gaan. 2017 wordt zo’n tof beauty jaar! Ik kijk er nu al naar uit om alle leuke productjes te testen!

wow7

 

Vrijdag had ik na de les een date met mijn goeie vriendin Eline. We gingen samen langs bij Den Tumi, da’s een piercingzaak in Gent. Oké, ik ben totaal niet avontuurlijk aangelegd en voor mij was binnenstappen in die winkel al genoeg avontuur voor één dag. Ik denk er wel aan om een daith piercing te laten zetten (look it up), want volgens verschillende artikels zou het kunnen helpen voor migraine. ’s Avonds ging ik frietjes eten bij Frituur Kjell in Oudenburg. De beste frietjes ooit.

wow11

 

Zaterdag stond er een dagje Canterbury op de planning. Ik had gereserveerd bij Carluccio’s en het was er overheerlijk! Het was een superleuke dag met mijn mama en de ideale pauze tussen al de taken door. Ik kocht ook een paar leuke dingetjes!

wowc1_69

 

Zondag werkte ik eigenlijk vooral voor een schooltaak. Na deze taak moet ik er nog eentje afwerken, en dan ben ik ervan af. EIN-DE-LIJK! Ik bewonderde nog even mijn nieuwe aankopen van in Canterbury. Ik kocht een setje lipbalsems van The Body Shop op de Ferry en in Canterbury kocht ik bij Cath Kidston een gsm hoesje van de nieuwe Disney collab. Ik poseerde ook schaamteloos voor de spiegel met mijn nieuw tasje van Duifhuizen.

wowc2_194

 

Maandag had ik geen les en werkte ik dus nog verder voor school. Ik ging ook naar papa’s toekomstig restaurant om er wat foto’s te maken. Mama zette de kerstboom, ik kocht twee toffee nut lattes en we zongen samen een aantal kersthitjes. ’s Avonds ging ik samen met mijn broer naar Moana! Ik zag de film nu voor de tweede keer en ik ben er nog steeds zot van! De muziek is keiverslavend en very danceable.

wow12

 

Dinsdagavond ging ik naar een afscheidsfeestje in papa’s restaurant en daarom trok ik mijn metallic schoenen van Sacha. Er zijn nog massas schoenen online te koop die ik wil (koop ze voor me, please!). Ik was klaar om te shinen!

wow9

 

Gisteren had ik om 8.15 uur les. Het is altijd een Mission Impossible om de trein te halen om 6.40 uur. Zo vroeg! ’s Middags at ik samen met bae Kenneth en ’s avonds nam ik nog deze mooie foto van de zonsondergang in het station.

wow8

 

Wil je mijn dagelijkse avonturen volgen? Volg me dan zeker op Instagram!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.