Verkleumen en ingeduffeld in 100 laagjes, op deze momenten doe ik toch liever binnenshuis aan ontspanning! En ik heb meteen ook wat lectuur voor jullie. Weekoverzicht nummer 57 is er eentje van mij 😉

wow-woensdag

Woensdag had ik een dagje recup, waardoor ik de tijd had om het theorie-examen voor een rijbewijs nog eens af te leggen. Ja nog eens, ja. Ik ben een van die sukkels die haar voorlopig rijbewijs liet verlopen. Of ik erdoor ben? Ik had net een puntje te weinig, pijn-lijk! Erna ging ik uithuilen op café met mijn mama en zusje. Met een chocomelk. En at mijn verdriet weg met mozarella croques. Ik schreef ook een nieuwe travelblogpost over Portugal, so stay tuned!

 

Donderdag was het een gewone werkdag en werden we op het werk getrakteerd op een heerlijke maaltijd. Ik ga ook nooit meer de deur uit zonder mijn Ecoffee cup uit bamboe. Zo draag ik ook mijn steentje bij om de alsmaar groter wordende afvalberg tegen te gaan.

 

img_4984

Vrijdag hoopte ik stiekem op een heel dik sneeuwtapijt. Ik ben verliefd op het knerpende geluid dat ontstaat bij elke stap die ik in de sneeuw plant. Helaas heeft het niet mogen zijn.

 

wow-zaterdag

Zaterdag was het van je huisjes kijken en logo maken. Mijn zus en ik startten de zoektocht naar een nieuwe thuis. We hebben beiden meer nood aan zelfstandigheid en vrijheid. Hotel mama en papa is fijn, maar als je het gevoel van alleen wonen kent raak je het niet meer kwijt. Dus aan allen, de zusters Troch zijn toe aan een appartementje in hartje Oilsjt. Laat iets weten als je ons kunt helpen 😀

 

 

Zondag ging ik met een van mijn beste vriendinnen naar een sample sale van het communicatiebureau Pure. We gingen op de tweede dag waardoor er al heel wat stukken verkocht waren 🙁 . Ik scoorde wel enkele juwelen aan één (!!) euro. Volgende keer komen we dus op dag 1!

Daarna gingen we op de koffie bij Phillimonius in Aalst. Ik dronk er een cappuccino met geheime ingrediënten en mmm, wat een aangename verrassing was dat!

zondagwow

 

 

wow zondag

Papa boekte die dag ook onze vluchten naar Indonesië! EINDELIJK!!! Na zoveel jaren verlangen is het terug tijd om het land op te zoeken waar ik 23 jaar geleden voor het eerst mijn ogen opende. Als kind ben ik ook een aantal keren geweest, maar dan maak je een reis anders mee. Toen was het vanzelfsprekend, pufte ik mij kapot en kon de mooie natuur mij echt gestolen worden. Toegegeven: de strand-uitjes vond ik toen ook al zalig!

 

 

Maandag, schmaandag, bleih-dag, ik-wil-in-bed-blijven-dag, not mon day. Ach ja, je kent het wel. Naast bloggen voor Shades of Ghent doe ik dat ook een keer per week voor Orange. Onderwerp? TV!

Orange blogpost wow weekoverzicht

 

Dinsdag was het ook een werkdag en sloot ik mijn avond af met badbommetjes die een vriendin maakte. Zijn ze niet suuuuper cute?

picmonkey-collage

Woensdag stond ik op en zag een Facebookberichtje van een vriendin van mijn zus. Ze vroeg mij of ik dat was op de foto? Nog niet goed en wel wakker ontdekte ik dat ik in haar mailbox belandde, in haar nieuwsbrief van Sacha! Opstaan kon erger!

woensdag-wow

Wat zijn jullie bezigheden tijdens de gure winterdagen?

Xje,
Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be