Een WoW op donderdag, moet kunnen toch? 😉 Zoals je in mijn vorige Sharing Sunday al kon lezen, vertoefde ik afgelopen weekend in het mooie (maar koude) Parijs. Waar ik me nog mee bezig hield? Een nieuwe lay-out voor onze blog, lekker uit eten voor de verjaardag van mijn lieve vriend en ik ging ook enkele dagen werken. Geniet ervan!

Mijn WoW start op donderdag met één van mijn minst favoriete taakjes: poetsen. Maar dat moet natuurlijk ook gebeuren, dus vloog ik erin. Een muziekje op, stofzuiger in de hand en gaan. Verder werkte ik vooral aan de nieuwe lay-out voor de blog. Benieuwd geworden? We werken er achter de schermen druk aan verder, zodat we hopelijk binnenkort kunnen overschakelen! Spannend ;-).

’s Avonds keken we een aflevering van Mijn Pop-Up Restaurant en een opname van Ex on The Beach. Niet het meest culturele programma, maar ik kan er best wel van genieten ;).

Op vrijdag was mijn vriend jarig. Aangezien hij moest werken, konden we de dag jammer genoeg niet samen doorbrengen. Maar ik stond samen met hem (vroeg!) op, en maakte een lekker ontbijtje met wentelteefjes. Daarna maakten we onze tassen voor Parijs (ongelofelijk wat ik voor één nachtje heb meegesleurd… Ik schaam me) en ’s avonds gingen we uit eten met zijn familie. Erg gezellig! Als verjaardagscadeautje geef ik ‘m trouwens een weekendje Milaan in maart. Ik ben benieuwd naar jullie tips!

Zaterdag vertrokken we vroeg naar Parijs. Of dat was toch het plan 😉 uiteindelijk vertrokken we rond half 9, zodat we rond 12 uur toekwamen in de drukke stad. Nadat we geparkeerd hadden (in een erg dure garage trouwens, iets om rekening mee te houden als je met de auto wil gaan!), checkten we in bij ons hotel. We sliepen in het super schattige boetiekhotel ‘Trianon Rive Gauche‘. De locatie van het hotel is echt super: heel centraal, dichtbij de metro en in een fijne buurt: Quartier Latin. Hier vind je ’s avonds leuke restaurantjes en kan je fijn shoppen. Onze kamers waren niet heel groot (wat wil je in Parijs), maar we hadden een ruime badkamer en een erg schattig terrasje/balkonnetje. Er waren zelfs badjassen – heerlijk luxe!

Trianon Rive Gauche Hotel

 

We besloten de buurt wat te verkennen en een hapje te eten. We wandelden richting Galeries de la Fayette (dat uiteindelijk een kleiner filiaal bleek) en aten bij een hamburgerrestaurantje in de buurt. Eenmaal toegekomen bij Galeries de Lafayette, bleek er 25% korting te zijn op alle beautyproducten en parfum. Say what? Ik heb me vrij goed ingehouden, maar ging niet met lege handen buiten.

 

In het terugkeren naar het hotel vond ik ook nog een little gem in een superklein handtassenwinkeltje. Ik was al lang op zoek naar een leuk lederen rugzakje, en heb er eindelijk eentje gevonden! Vinden jullie ‘m ook zo leuk?

 


Na een kleine opfrissing in het hotel, hadden we honger gekregen van al dat shoppen. We wandelden door Quartier Latin en kwamen bij een super schattig Frans restaurantje gespecialiseerd in raclette, tartiflette en fondue. Tegen gesmolten kaas zeg ik geen nee, en dus deelden we een lekkere kaasfondue. We waggelden naar ons hotel (want: grote kaasbol in mijn buik) en vielen na een vermoeiende dag meteen in slaap.

De volgende ochtend, op zondag dus, sliepen we een klein beetje uit en genoten van een ontzettend lekker ontbijtbuffet. Pannenkoeken, eitjes en spek, cornflakes, koffiekoekjes en als kers op de taart: vers fruitsap. De dag begon al fantastisch!

Bij het uitchecken konden we onze bagage in het hotel laten (gelukkig!) en maakten we een mooie wandeling door Parijs. Zo’n 3 jaar geleden gingen we al eens samen naar Parijs, dus de meeste bezienswaardigheden hadden we al gezien. We wandelden langs de Notre Dame naar het Louvre en zo naar… de bekende Galeries de Lafayette 😉

 

Nog een korte stop langs Ladurée (waar ik de duurste maar lekkerste macarons e-ver kocht) en het was tijd om naar huis te gaan. Dag Parijs!

Maandag was een rustige dag. Wat klusjes en to-do’s afwerken, lekker knuffelen met poes en in de namiddag ging ik ook even langs bij mijn lieve oma. Geen foto’s dus, sorry!

Dinsdag was het Valentijn, maar aangezien ik moest werken (en wat vroeger op moest dan mijn vriend), konden we dat niet echt vieren. Niet zo erg want, melig melig, bij ons is het alle dagen liefde ;-).

Op het werk werd Valentijn wel gevierd, want lieve collega Sofie zorgde voor donuts voor Galentine’s Day. So sweet!

 

’s Avonds ging ik eten bij mijn andere oma in Antwerpen, en toen ik thuis kwam stond er een mooi boeket bloemen op tafel. Lief!

Op woensdag ging ik weer een dagje werken en vandaag, donderdag, ging ik naar de les in Brussel. Een drukke week, vandaar ook de vertraging op mijn WoW 😉

Mijn examens waren best goed trouwens, ik moet er maar ééntje opnieuw doen in augustus. Happy me! Hoe waren jullie resultaten? Ook opnieuw gestart met school, of misschien wel met werken? Ik ben benieuwd 🙂

Xx

Hanne

 

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.