Yay, WWOW TIME. Ja twee w’s, want Wendy’s Week On Wednesday. Als dat niet cool is… Oké, dan nu over naar mijn bezigheden van de week. Ik moet wel toegeven: meestal is mijn week niet zo gevuld als deze.

 

Woensdag

 

Woensdag was er niet veel aan de hand. Vooral omdat ik veel les had en dus niet veel tijd had om andere dingen te doen. Deze dag eindigde dus heel gezellig en rustig in de zetel. Mensen die mij kennen, hadden waarschijnlijk al zien aankomen dat mijn geliefde katten ook te zien zouden zijn in mijn WOW. Ja, ik ben een beetje een crazy cat lady en vooral crazy in love with Pebbles. Pebbles is de schattigaard links. Altijd wanneer ik thuiskom, zet ik mij eerst in de zetel om wrijfjes te geven aan mijn katten. ’s Avonds maakte mijn vriendje warme chocomelk. Ja, in een bierglas want andere glazen zijn te mainstream. Like duh.

 

Donderdagmorgen

 

Op donderdag is er voor ons nooit les, YES. Daarom kon ik uitgebreid ontbijten. Heerlijk! Ik vind het zo leuk om lekker uitgeslapen op het gemakje te ontbijten met een tijdschriftje erbij. Dat is een van mijn meest gelukzalige momentjes. En wat het nog zaliger maakte, was mijn pakketje van New Look dat voor de deur klaar lag. Joehoe!

 

Coffeedate

 

Die dag had ik ook afgesproken met een vriendin, Rainy. Zij is net zoals mij van Indonesische afkomst en we kennen elkaar al van toen we klein waren. Het was al meer dan drie maanden geleden dat we elkaar zagen, dus we hebben wat bijgepraat in de koffiebar Barista in Gent (later hierover een uitgebreide blogpost). Na onze coffeedate ben ik nog even een kijkje gaan nemen in & Other Stories. Ik kocht er een ‘Sirocco Sands’ handcrème. Het ruikt echt hemels!

 

Vrijdagk3

 

Vrijdag was het een etentje bij Ellen. We aten lekkere macaroni (mét korstje) en dronken wijn. Op aandringen van mij hebben we naar ‘K3 zoekt K3’ gekeken. Ja, ik ben fan! Maar niet van Josje haar beertjeskostuum…

 

Friends

Zoek de photobomber

Het was superleuk om mijn Aalsterse vriendinnetjes terug te zien. Ik ken ze echt al superlang en ik kan mij echt geen leven zonder hen voorstellen!

 

Zaterdag

Charlie is geen poser ;(

 

Zaterdag was het een chilldagje. Ik deed een ‘The Walking Dead’ marathon. Dat allemaal vergezeld door Charlie en zelfgemaakte kroepoek van mama.

 

Zondag

 

Zondag was het een gezellig familiedagje bij Brams familie in West-Vlaanderen. Het werd dus een lang ritje in de auto. Kibbelen over welke radiozender op mocht staan hoorde daar natuurlijk ook bij. Zoals altijd werd het een namiddag met veel eten, koffie en geklets.

 

PicMonkey Collage

 

Maandag ging ik samen met twee andere meisjes foto’s nemen voor een groepswerk. Erna kocht ik in Di een Real Techniques poederkwast. En oh my, ik heb nog nooit zo’n zachte kwast gevoeld. Totally in love! Bij Lush kocht ik een gezichtsreiniger.

 

Gent by night

South East Asia Traiteur + superette

 

Maandagavond gingen we met een ander koppel eerst eten in South East Asia Traiteur. Blijkbaar de goedkopere en minder moderne versie van de De Orchidee. Ik ben nog niet naar De Orchidee geweest, dus ik kan niet vergelijken. Maar SEAT heeft me echt wel kunnen bekoren, afgezien van het interieur. Het was superlekker en mijn bordje kostte maar 11 euro!

Na het etentje trokken we naar De Superette. Een hele leuke zaak waar er die avond een Teajam werd gehouden. Huh teajam? Als in jammen met thee? Ja precies! Kiona Malinka van Crusio Tea leerde ons heel wat bij.

 

Dinsdag

 

 

Dinsdag kreeg ik post van Elfi, gekend van de ‘Happy Nails‘ boeken. Mijn naildecals waren toegekomen, yay! Veel deed ik niet op deze dag, maar ik ging wel terug richting homecity Aalst. Met de trein. Met vertraging. Met ergernis. Zucht.

 

That’s all folks!
Hopelijk vonden julllie deze WWOW leuk om te lezen 😉

 

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be