Carnaval blies woensdagmorgen zijn laatste adem uit en da is ook de reden waarom deze Week on Wednesday vertraging opliep, oepsie! Maar hier ben ik dan. Hoogtepunt van mijn weekoverzicht? Carnaval, d’uh!!

Woensdag was het een gewone werkersdag. Ik kon nog geen dag vinden om naar de kermis in Aalst te gaan, misschien wel dit weekend!

Aalst

Donderdag en vrijdag deed ik niets speciaals. Vrijdag was ik zelfs heel erg snel uitgeteld. #gettingold

Zaterdag ging ik terug een appartement bekijken en trok erna de stad in om wat Carnavalspullen te kopen. Ik kon het natuurlijk niet laten om de H&M binnen te stappen en een t-shirt met keileuk opschrift mee te nemen. Het t-shirt omvat perfect mijn liefde voor unicorns! Ooit geef ik een unicorn bday-party! Watch my words.

Zondag was het chilldag. Zoals altijd is dat mijn moment om te genieten van een uitgebreid ontbijt met een vers kopje koffie. Ik had ook nog een aflevering ‘Hotel Römantiek’ in te halen. Man, wat zijn die oudjes schattig en ontroerend. Allemaal wijs, veel ontdekt en veel van het leven gezien. Hoe prachtig is het om te zien dat je zelfs op die leeftijd niet toegeeft aan de sleur van het leven. Zeker mensen om een voorbeeld aan te nemen!

Maandag was het begin van een nieuwe werkersweek. En nu we het toch over oudjes hebben uit ik mijn liefde voor hen nog een beetje meer. Een oud vrouwtje vroeg of ze mij mocht volgen aangezien het al heel lange tijd geleden was dat ze de trein nam. Zo lief als ik ben, ben ik uiteraard bij haar gaan zitten. Samen praatten we over haar liefdesleven, dat ze nog steeds zorgt voor haar zoon en het vrijwilligerswerk dat ze nu doet terwijl ze al in de 70 jaar (!) was. Dat ik hiervoor mijn dutje moest laten vond ik helemaal niet erg. Het zijn de kleine dingen in het leven die je gelukkig maken en voor mij hoort een gesprek met een onbekend oud vrouwtje er zeker bij! En zeker wanneer ze bij het afscheid nemen mij bedankt voor het gesprek en zo blij was dat ze eens een goe babbeltje kon doen. Ja, mijn liefde voor omaatjes en opaatjes is weer gegroeid <3

Oeh oeh oeh, ik keek natuurlijk ook naar ‘De Mol’. Ik zet alles in op Annelies en jullie?

Dinsdag was D-day!! Ik had woensdag een dagje recup dus dinsdagavond was het tijd om ‘Oilsjt Carnaval’ te vieren. Mijn beste vriendin en ik gingen in het thema ‘Grab her by the pussy’, een bekende domme uitspraak van Donald Trump. We missen Obama nu al! Mijn doel was om de koffiekoeken ’s anderdaags te halen, maar helaas dacht mijn moeheid er anders over 🙁 Het was wel een leuke avond. Heerlijk om te zien hoe een traditie een hele stad een samenhorigheidsgevoel kan brengen.

Woensdag hadden mijn zus en ik enkele bezichtingen van appartementen op de agenda staan. En zelfs vandaag nadat ik mijn haar een grondige wasbeurt gaf dwarrelen hier en daar toch nog glinters uit mijn haar.

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be