Hi iedereen! In deze WoW heb ik een erg drukke week voor jullie klaarstaan. En dat komt deels door deze blog! Ik bezocht namelijk twee events én we vergaderden bij Hanne. Daarnaast sprak ik af met lieve vriendinnetjes in Antwerpen en genoot ik in het weekend van familie en het lief.

Deze WoW start vorige week woensdag, wanneer ik met een vriendinnetje afsprak in Antwerpen.

We gingen eten bij Frank en Brut aan de Dijckkaai en dat is enorm meegevallen! Vooraf shareden we iets met eend en als hoofdgerecht koos ik voor de italian dog en mijn gezelschap voor de mexican dog. Die laatste arriveerde met pop corn, grappig! Als side dish kozen we ook nog voor zoete aardappelfrietjes, want die scoren altijd. Een aanrader voor wanneer je een dinneerplek zoekt in Antwerpen zonder er met lege portemonnee weer buiten te komen. De inrichting is ook heel gezellig!

Die avond passeerden we nog bij Caffè Barbossa, aan het Mechelse Plein, voor een slaapmutsje.

Donderdag beloofde opnieuw een – naar mijn normen – drukke dag te worden.

In de voormiddag ging ik nog naar de les, en vanaf de middag was ik vrij, tot wanneer ik Louise mocht ontvangen. Ik maakte van het vrij moment gebruik om mijn favo lunch te maken: pistolets in de oven met feta, tomaatjes, basilicum, spinazie en een ton kruiden. Maar ik ging ook aan de slag met emmer en dweil, want dat moest er eens dringend van komen.

Rond 17u kwam Louise aan en gingen we nog gezellig cappuccino drinken bij Kaffeenini. Louise ging voor King Louie, met banaan, en ik koos de coockie crumble.

Goed bijgetankt en compleet in bloggermodus trokken we naar een persevent van Kruidvat bij Fosbury & Sons. En wat – een – locatie! We keken ons ogen uit, en toen hadden we nog niet eens alle fijne nieuwe productjes uit de zomercollectie ontdekt.

Kruidvat stelde er alle nieuwe beautyproductjes voor aankomende zomer voor. Hierboven laat ik jullie alvast even piepen, maar zoals Wendy al liet vallen in haar laatste Sharing Sunday, komt er nog een post aan met onze absolute favorieten! Stay tuned.

Knappe setting, niet? Wij leerden de locatie kennen voor het event, maar je kunt er ook gewoon een dagje gaan coworken met een stevige kop koffie erbij. Oh ja, fijn extraatje: food & drinks by coffeelabs ;).

 

Vrijdagochtend deed ik nog een laatste afwas en koos ik als lunch – nogal tegen mijn gewoonten – voor een kant-en-klaar slaatje van Delhaize. Daarna was het tijd om Antwerpen voor een paar dagen vaarwel te zeggen en huiswaarts te trekken. Thuis zag ik eindelijk mijn lieve vriend terug en dat vierden we met een uitgebreide apero.

Vrijdag ging ik naar het stadhuis om m’n nieuwe identiteitskaart en werkte ik de rest van de dag voor school. ’s Avonds trok ik eindelijk nog eens naar mijn favoriete stad (Gent, duh) om er samen met manlief de avond door te brengen. We dineerden bij Bocca en dat viel erg in de smaak! Op aanraden van Floriane (haar hotspot over Bocca lees je hier) koos ik voor spaghetti Bocca. Dik pluspunt voor iemand die zoals mij slechte koolhydraten moet vermijden: je kunt er kiezen voor volkoren pasta!

Zondagmiddag liet moeder zoals altijd haar kookskills zien, iets waar ik in de week altijd erg naar uitkijk. ’s Namiddags was ik zoals altijd naast het voetbalveld te vinden en ’s avonds hadden we een meeting voor de blog bij Hanne. We bespraken een waslijst aan items, maar koppelden het nodige ook aan het aangename. Zo knuffelden we kitten Stella en aten we heerlijke homemade quiche met prei en spekjes (merci, Hanne!)

 

Maandag was een absolute baaldag. Long story short: ik arriveerde in Antwerpen zonder kotsleutel. Na veel gezeul en getelefoneer, kon ik ’s avonds gewoon binnen, maar mijn humeur zat wel flink onder 0. Geen foto’s, dus!
Afsluiten doe ik deze WoW met nog een event. Na een gewone lesdag waren Floriane en ik dinsdag te gast bij Finley. We kwamen alles te weten over de nieuwe campagne, waar niemand minder dan Cath Luyten het nieuwe gezicht van is. Ook proefden we twee nieuwe Finleysmaken: Spritz en Royal. Van Spritz hou ik sowieso niet zo, maar de Royal is verkocht! Kenners van het drankje merken meteen ook dat er nieuwe horecaflesjes zijn. En last but not least: de hapjes kwamen van Tim Boury. Als foodie werd ik er helemaal blij van om gerechtjes van zijn hand te proeven, en was de baaldag van maandag zo weer vergeten, want AMAI! Kijk gerust even mee:

 

Tot de volgende!

x Layla

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla